БОРБАТА за КАРЛОВО е БОРБА за СПАСЕНИЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО

 
 


Който не взема кръста си,
а следва подире ми,
не е достоен за  Мене.
                     (Матея 10:38)

     

 
 


Защо да изберете насМоят екип"По делата им ще ги..."БъдещетоПрограмата на ООН

 
 
ВЪЗВАНИЕБоклукътКандидатиКанд. кметовеКритика
 
 

Нашата платформа
ХРИСТИЯНСТВОЗа конкуренциятаНашият вестникКалендарФинансиранеГалерияНовата кампанияПредизборен клип

оо

Карлово има шанс да стане:

Великата Природа на Долината на апостолите
е приютявала велики личности, велики творци!


този сайт изразява само моето мнение
ПУБЛИКАЦИИ

 
 
 


Но повечето са я напускали и са облагородявали чужди земи, чужди култури. Други са били убивани. Всички те са били прокудени от родния край твърде млади и родният край не се е възползвал от тях.

И днес Розовата долина създава велики личности,
но не се знае колко от тях ще бъдат отново прокудени или вече са,
не се знае колко от тях ще облагородят чужди култури.

И народът на Карлово няма да се възползва от тях и ще тъне в материална и духовна нищета!
 

 

АКО СЪДБАТА НА КАРЛОВО И БЪЛГАРИЯ ВИ Е МИЛА
ИГНОРИРАЙТЕ ДОЛНАТА ПЕРСОНА
кликни снимката, за да видиш защо:

Hosting & Internet Marketing Tools

 
  Програма на ООН "Устойчиво развитие" за Спасение на Човечеството  
 

Докога невежи управляващи ще унищожават
творческия потенциал на хората?!

Докога невежи управляващи ще рушат труда на хората
и ще безчинстват?!

Нека ги спрем! Веднъж и завинаги!
(виж препратката "За конкуренцията")

 

Този път ЦЕЛТА не е да сменим тоя с оня, а
ДА СМЕНИМ ЦЯЛАТА ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧНА СИСТЕМА

 

КАК?
Не чакайте лесни и ГОТОВИ отговори,
стигнете сами до изводите. А аз само ще ви насоча тук.

 

(внимание! - сайтът съдържа и стари данни отпреди 7-8 години,
но те не вредят на
актуалността

 

Ако новият Кмет на Община Карлово
изпълнява платформата на този сайт,
той ще е пожизнен Кмет, а
Карлово - Световен Лидер !

Всички хора, които са присъствали на мои лекции и на лекциите на колегите откриватели, пределно ясно вече знаят, че моите твърдения не са никаква фантастика. Те само проклинат всички управляващи, които ПРЕЧАТ горното да стане реалност.

 

***************

Този сайт беше посветен на партия "Атака". Направих го, когато бях неин член за местните избори за кмет и общински съветници. По това време бях ВДЪХНОВЕН от ПОДЕМА НА НАРОДНИТЕ МАСИ, които "Атака" успя да обедини и вдъхнови. И аз като някакъв ДОЛЕН ИЗПОЛЗВАЧ (ха-ха) на тоя тогавашен успех на Телевизия "Скат" и Волен Сидеров, когато бяха заедно, реших да се ДОМОГНА до тия вдъхновени народни маси чрез тая телевизия и тоя лидер и да ги вдъхновим с колегите и насочим още по яко към истинската цел - ОБЩЕСТВО БЕЗ ПАРТИИ и НОВА ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА, НОВИ КОСМИЧЕСКИ ТЕХНОЛОГИИ, БЪЛГАРИЯ - СВЕТОВЕН ЛИДЕР и т.н. на базата на нашите ЕПОХАЛНИ ОТКРИТИЯ.

Това и стана причина аз да стана член на Политическа партия "Атака" - запалвайки Волен Сидеров и Телевизия "Скат", да запалим и народните маси. Да, ама не. Нито Телевизия "Скат" в лицето на нейните тартори Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, нито местните лидери на партията в лицето на Никола Ликов (масон - изтегли и виж на стр. 26), се оказаха фактори, на които маже да се разчита за прогрес. Те излязоха най-обикновени ИЗПОЛЗВАЧИ на народа, разцепиха го, натъпкаха му главите с празни лозунги, неизпълними обещания и затъпяващи емоции, а като чуеха, че ги търся, търтеха да бягат с вечното оправдание на бюрократите и гузните "зает съм". Не че обезателно са търсели тоя ефект, а поради ниската им компетентност и папагалстване на чужди практики. Така и ръководството на НФСБ се превърнаха в най-обикновени ПРЕДАТЕЛИ, на каквито народът отдавна НАВИКНА...

Виж ти, да си член на партия можело и да е полезно за прогреса (хи-хи)! Имаше и нещо полезно все пак. Никола Ликов, като заместник кмет и чието избиране за такъв се дължи на мен, понеже се колебаеше дали да не подкрепи друг кмет (Емил Кабаиванов) с водеща партия на балотажа и аз го убедих с дълги кандърми да ме послуша, и ми издейства (пак с хиляди кандърми) да водя обучение на деца в датските градини и училищата по моята Нова система "СПОРТ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ", създадена по нашите открития. Е, то беше само за ТРИ месеца, докато действителният кмет на Карлово тогава Ира ... не подшушна на формалния кмет на Карлово Найден Найденов да ме съкрати (пък и на него му бе писнало от мен да го ръчкам за прогрес), щото щял съм да се сдобия с много публичен авторитет, който би бил опасен за кметския, а и от чиста злоба, че правя нещо, което не разбират и е нещо РАЗЛИЧНО от стандарта.

И така - този сайт си остана лично мой, защото нито ред от него, нито каквото и да е, е било направено или произлязло като идея от някой друг. Все пак народното вдъхновение не може да бъде собственост на която и да било партия, за да има някой претенции върху тоя сайт.

 
 
 
 


Споделете Вашето мнение тук:

 
 


 
 

 
 
 
 
 

Авторско право © BGL-Biz.com & Уеб дизайн & Авторът