БОРБАТА за КАРЛОВО е БОРБА за СПАСЕНИЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО

 
 

Начална страница
Който не взема кръста си,
а следва подире ми,
не е достоен за  Мене.
                     (Матея 10:38)

     

 
 


Защо да изберете менМоят екип"По делата им ще ги..."БъдещетоПрограмата на ООН

 
 
За общ. съветнициБоклукътЗастъпнициКанд. кметовеКритика
 
 

Нашата платформа
ЦЪРКВАТАЗа конкуренциятаНашият вестникКалендарФинансиранеГалерияНовата кампанияПредизборен клип

оо


БОГ могъщ и творящ      

 

 

Вечният АЗ  на българите - партия "Атака" си присвои този велик символ и вече го омърси, точно както Хитлер омърси пречупения кръст. Нямам нищо против тази партия, но щом нейните лидери още не са осъзнали, че партийната система вече умря безвъзвратно и не казват това на народа, тя сама се причислява към всички други шайки разбойници, наричащи се "партии".

 

 


 

Кралските династии във Франция (1559-1772 г.) скрито или открито продължават да се заклеват във вярност пред Франция и Бог, треперещи, страхопочтителни и с ръце върху текстове на Глаголица от Евангелията в Реймската катедрала, определящи ги за свещени, дори без да са на ясно с техния произход и защо именно са свещени.

 
  Програма на ООН "Устойчиво развитие" за Спасение на Човечеството  
 


Много преди тях с цели осем века православните българи християни приемат безрезервно писмеността на Светите братя Кирил и Методий чрез възкресената, а не измислена от тях глаголическа азбука, защото свещеният смисъл на всеки знак (буква) точно отговаря не само на определени понятия и думи от българския език, но и на периоди в неговата и общочовешката история.

Някои вадят сега доказателства, че братята не били българи, а гърци, които с тая азбука са натресли като шпиони християнството на нашия народ, за да ни откъснат от много по-древната му наука за единството на човека, обществото и природата, наречена ТАНГРА. И по тоя начин чрез християнизацията са ни откъснали от правилния път на развитие и са ни заробили.

Склонен съм да вярвам в това, защото християнството във вид на официална институция, а не като ПРАКТИКА и философия за живота, която е дал Христос, е изопачено и подчинено на промиването на мозъци, както се е случвало с всяка институционализирана религия по света.

Самият факт, че не Глаголицата, а Кирилицата се е наложила като официална писменост, и двете създадени хилядолетия преди Кирил и Методий, говори, че това е станало умишлено, за да се лиши народът от свещения контакт между народ и Бог посредством символите на Глаголицата и да се лиши тоя народ от контакта си със свещеното си минало...

Някои ОПРАВДАВАТ тая подмяна с твърдението, че видите ли, Глаголицата била трудна за изписване като йероглифи и така щяло да се забави развитието ни, но я да видим там, където пишат с йероглифи, дали това не е точно обратното.

И какво е пречело да се запазят и двете писмености, които далеч не са били единствени за българите? Защо точно тая е забравена с опит да бъде заличена? Знае се, че чрез Глаголицата са общували в областта на търговските и международни отношения като символите са били по-ясни между народите, отколкото самият език, чиято фонетика се изразява по-лесно наистина чрез Кирилицата...
 

  Всяка буква от глаголицата изразява 100 годишен период. Сега се намираме в периода на буквата
"л"
(любов, Левски, ...). Пред прага сме на Нова Епоха - епохата на разбирателството между хората, епохата на любовта. Надяваме се това най-напред да стане в Карлово. Но ако някой друг ни изпревари, ние няма да му се разсърдим... Но както азбуката има КРАЙ, ПОСЛЕДНА БУКВА, така и времето за Развитие на Човечеството има КРАЙ. Глатолицата и изчисленията на Нашите Открития съвпадат с този КРАЙ.

 

„Да бъде във времето, до края на времената!" - е заложено в това свещено послание - Глаголицата.

 

Но да се свързва Глаголицата с Библията вече се оказа несъстоятелно, тъй като тя е създадена хиляди години преди Христос.

 

Скриването на Глаголицата според мен е станало умишлено.

 

Свещена българска глаголица - това име не е случайно, то отразява Свещеното писание. Азбука на Богопознанието е другото нейно езотерично значение.

 

Българската християнска инсигния тълкува философски този модулен ключ, но не го ли преправя по чисто политически съображения като християнски или нашите древни монаси-патриоти и бойци, владеещи древни бойни изкуства (монасите таксидиоти като Паисий, Левски...) наистина са запазили автентичния смисъл на тая азбука:

Или може би православието е взело най-доброто от древната българска наука ТАНГРА, запазило го е и го е прибавило към най-доброто от християнството? Анализът показва, че това не е така.

 

Християнството е ЗАЧЕРКНАЛО ФАКТА НА ПРЕРАЖДАНЕТО чрез ...ПАРТИЙНО ГЛАСУВАНЕ на някакви си самообявили се за "свещени" люде на не знам кой си "Вселенски" църковен събор.


Християнството е приело ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕТО, най-отвратителното и античовешко проявление на КАНИБАЛИЗЪМ като свещено - КЛАНЕТО на прасе, на агънце, на овчици, въобще на какви ли не животни с цел изяждане, УБИЙСТВОТО на врага (свети Георги), убийството на риби - "Свети" Никола и ред други античовешки проявления.

 

И още - християнската църква приема за "свещена" царската власт и особено МОНАРХИЯТА. Тя не прави никаква РАЗЛИКА между ЦАРСТВО и МОНАРХИЯ. А това е в асинхрон с природните закони, понеже монархията не отговаря на хуманизма и на нормалното човешко съзнание. Защото да ВЛАСТВАШ със сила над човеците, не е нищо друго от диктатура и ФОРМА НА ЗАРОБВАНЕ. За разлика от проповядваната от Христос общочовешка ЛЮБОВ.

 

Царството се различава от монархията по това, че царят (ханът) се е ИЗБИРАЛ по способности, а царят от т.нар. първо българско царство е бил НАСЛЕДСТВЕН. Може би това е дало повод на "великия" княз Борис да ИЗБИЕ по най-безмилостен начин най-изявените жреци (учени) от старата школа на Тангризма, за да не се налага да го ИЗБИРАТ те и народа за цар, а да стане той и неговото семейство ПОЖИЗНЕНИ, по подразбиране РОБОВЛАДЕЛЦИ. Защото средновековната монархия е една от формите на робството, както и съвременният капитализъм е форма на робство.

 

Така че можете да намерите какви ли не "логически" ХРИСТИЯНСКИ тълкувания на Глаголицата из нета и писаната литература, но това, което аз съм прочел, не е нищо друго, освен шизофренични самовнушения, защото Глаголицата няма нищо общо с Християнството по простата причина, че е създадена, може би заедно с Кирилицата хиляди години преди Христос.

 

ДОКАЗАТЕЛСТВА НИКАК НЕ ЛИПСВАТ

но кой да ги види...?

 

Аз съм последовател на Христос - вегетарианец съм, пречиствам се по негови методи, гладувам, макар и не 40 дни като него, макар че ми се иска да го направя, обичам хората и работя за тяхното добро, но не искам да имам нищо общо с ИНСТИТУЦИЯТА, наречена "църква", която е нищо повече от бюрократична система за промиване на мозъци и никак не допринася за прогреса - напротив, тя е съучастник в разграбването и унищожаването на българския народ, защото дори в Библията е указано какво да е обществото, но тя не само търпи сегашното, което е във война с Библията, но и го БЛАГОСЛАВЯ. Същото се отнася и до ВСЯКА една религия или секта по света:

 

ДОКАЗАТЕЛСТВА

 

А СГРАДИТЕ на църквите наистина са построени по начин, който да насочва космическата, божествена енергия към хората, както и иконите, запечатали чистотата и силата на твореца-художник. Но какво да кажем за поповете с шкембета и психопатско безразличие, откарващи литургиите с единствената "мисия" да дочакат заплатата. Не че няма наистина свещени свещеници, но те наистина са рядкост.

 

Но тия материални носители на Християнството не са сътворени от попове, папи, патриарси, а от ТВОРЦИ ХУДОЖНИЦИ и АРХИТЕКТИ... И за техния героичен труд са получавали трохи и забрава...

 

Името „Българи", както се разбра, има свещено значение, отразено и в Глаголицата, в която е закодирано призванието ни за ЦИВИЛИЗАЦИОННА ЕПОХАЛНА ПРОМЯНА чрез духовната ни изява. Настъпващата Ерата на зеления Водолей ни зове да променим света съгласно нашите епохални научни открития.

 

Чуждите измишльотини, папагалски зазубрени и повтаряни от "учения" наш и международен слугинаж, ни наливат в главите, че балканската култура на елините се е пръкнала от нищото, а траките, славяните и българите са някакви орди чергарски, опустошаващи за едното ядене де що сварят. Нови научни открития доказаха, че тия отделни понятия (траки, славяни и българи) са синоними, с които вражеските монарси са обозначавали или своето презрение към тях и страх, или географското им поселение, или просто без да мислят или нарочно са се стремили да ни обезличат за тяхна сметка.
 

(горе)

 
 
 
 

Споделете Вашето мнение тук:

 
 


 
 

 
 
 
 
 

Авторско право © BGL-Biz.com & Уеб дизайн & Авторът