БОРБАТА за КАРЛОВО е БОРБА за СПАСЕНИЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО

 
 

Начална страница
Който не взема кръста си,
а следва подире ми,
не е достоен за  Мене.
                     (Матея 10:38)

     

 
 


Защо да изберете насМоят екип"По делата им ще ги..."БъдещетоПрограмата на ООН

 
 
ВЪЗВАНИЕБоклукътКандидатиКанд. кметовеКритика
 
 

Нашата платформа
ХРИСТИЯНСТВОЗа конкуренциятаНашият вестникКалендарФинансиранеГалерияНовата кампанияПредизборен клип

оо

КРИТИКА на нашите опоненти

 

Наши членове и съмишленици разговаряха лично с почти всички кандидат кметове, с щабовете им и с кандидат общински съветници.
Молбата ни беше да премахнем ДРЕБНОТЕМИЕТО "избори" и да се отворим към
ОСНОВНИЯ проблем - ЗАГИВАЩАТА ПЛАНЕТА и възможностите на българската наука да реши този проблем и че Карлово е призвано да бъде световна столица на спасението. Нещо повече - ние изтъквахме, че не нашето желание определя, кой какъв пост да заема, а обективната необходимост - развитието на нашите способности и развитието на Природата.

 
 


    
Нашите опоненти продължиха дребнотемието и като повредени биомашини нищо не може да ги спре да ни блъснат в крайпътното дърво, наречно неадекватни понятия и ръждясали цели. Дефиницията на ООН е

"всичко, което не е Устойчиво развитие, е КОРУПЦИЯ".

Нашите опоненти не само не са чували за Устойчиво развитие, но и не искаха да чуят. Т.е. те на практика ще правят КОРУПЦИЯ. Искат или не искат. Просто защото обслужват системата. Ето защо ние ще изоставим измислената система на политиците и ще следваме етествената, Природната система. Нашата изпълнена задача е да преведем природните закони на човешки език. Като програма за действие. Само че сегашната система не ни дава да стигнем до хората.
Защото пред нас стоят пари, гнили интереси и мракобесие... А не способности...

     Член 7 от Икономически права на Хартата изисква йерархия според КОМПЕТЕНТНОСТ. "Затова" на най-високи държавни и местни постове стоят най-неграмотни и жалки личности. Нито една партия или лидер не дава обективна скала (критерии) за компетентност. Т.е. всички избори до сега са НЕЗАКОННИ - нямат нищо общо с КОМПЕТЕНТНОСТТА (с чен 7). Нашата заслуга - имаме скала и се стремим да я изпълняваме.

НЕЗАКОННИТЕ СИСТЕМА И "ИЗБОРИ"

СКАЛА НА ЙЕРАРХИЯТА
 

 
  Програма на ООН "Устойчиво развитие" за Спасение на Човечеството  
 
 
 

Споделете Вашето мнение тук:

 
 


 
 

 
 
 
 
 

Авторско право © BGL-Biz.com & Уеб дизайн & Авторът