АЛПИНИСТКИ УСЛУГИ

Устойчиво човешко развитие чрез Устойчиво строителство и Устойчива Природа
Пасивни Сгради с Изолационни Тухли, Енергийна Ефективност, Екология
НачалоПасивна сградаПараметриУслугиПартньориЗа нас

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

ПРОМИШЛЕН (ИНДУСТРИАЛЕН) АЛПИНИЗЪМ
По желание на клиента, договаряне - посредством интернет (онлайн).

Нашата Компания "НЕОГЕН" предоставя на своите клиенти широк обсег различни услуги. При извършване на много монтажни и ремонтни работи често е необходимо да се извършва работа на височина, на места извън обсега на повдигащите механизми. Такива работи могат да се извършват само от професионални алпинисти, но освен това със строителна квалификация. Нашите специализирани работници използват алпийски метод, за да направят работата си прецизна. Основните предимства на промишления (индустриалния) алпинизъм са висока ефективност, липсата на каквито и да било ограничения във височината. В някои случаи това е единствено възможен начин за извършване на работа, дори на ниски височини.

Ние разполагаме с висококвалифицирани професионалисти, които предоставят услуги посредством индустриалния (промишления) алпинизъм. Те не са само опитни спортисти, а професионални монтажници, които имат умения да извършват механична работа по сглобяване, измазвне, почистване..., по метални, стъклени и всякакви фасади, монтаж и почистване на улуци, премахване на ледени висулки, металообработка, заваряване, щори, външни тела на климатици, боядисване, ремонт и строеж на промишлени и жилищни комини, топло- и водно-изолации, подмяна и монтаж на гръмоотводи и водостоци, поставяне на реклами и билбордове, рязане и обезопасявне на опасни дървета, обезопасяване на стари и опасни сгради, ремонт и май всичко, което се сетите за височинна работа. Даже и спасяване на животни, изпаднали в невъзможност да слязат от дърво или опасна сграда. Ние изпълняваме пълен комплект от необходими дайствия. Височинната работа е технически трудна задача, въпреки това качеството или скоростта на изпълнение не са нарушават. Всички работи се извършват на високо качествено ниво.

Използваните от нас специалисти напълно спазват техническата безопасност както за себе си, така и в полза на цялостта и здравината на обекта. Ползваното от нас оборудване винаги минава прецизна проверка - безопасността, здравната и надежността са на първо място освен за нас, още и за здравето и имуществото на клиента. Ние предлагаме материали и начин на изграждаме, клиентът решава дали това го устройва. Обаче не правете грешката с евтината сметка - знаем, трудно е в тия времена на икномическо разложение, но всичко евтино после излиза по-скъпо, а понякога налага всичко да почне отначало.

Как да разберете дали вашият избор на професионалисти е правилен?

На първо място бързината за изготвяне на оферта и краткия срок за изпълнение. Второ проверете техни завършени обекти и питайте собствениците им дали са доволни и как е вървяла работата при тях. Трето условие е сертификат за алпинизъм, но и за строителна квалификация, както и дали фирмата, към която се числят, е законна, както и кой точно  матриално отговорното лице за конкртната работа. Четвърто - с колко души ще извършат работата - защото многото "помощници" понякога си пречат. Пето - работоспособността и добрата физическа и психическа подготовка, уравновесеност и смелост си личат от пръв поглед. Цената на работата - ако е прекалено ниска, това е съмнително. Материалите при работата са много скъпи, а и опасният труд не остава назад. Все пак сравнете колко би трябвало да струва трудът при една надница и отделно цената на материалите. Добре ще е и вие лично да присъствате при закупуване на материалите и ако ви откажат, значи нещо не е наред.


Сравнителни концепции между официални и наши стандарти...

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: