АРХИТЕКТУРА И ПРОЕКТИРАНЕ

Устойчиво човешко развитие чрез Устойчиво строителство и Устойчива Природа
Пасивни Сгради с Изолационни Тухли, Енергийна Ефективност, Екология
НачалоПасивна сградаПараметриУслугиПартньориЗа нас

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

АВАНГАРДНА АРХИТЕКТУРА
По желание на клиента изпълняваме поръчки посредством интернет (онлайн).

1. Проекти по поръчка онлайн.
Вие само ни посочвате наклона на терена, върху който ще се строи Вашият обект, както и посоката, към която да сочи фасадата.  Ако теренът е по-сложен, ние бихме могли да Ви посетим на място.

2. Вие редактирате наши готови проекти онлайн.
Връзката с Вас ще става по Skype, Фейсбук, WhatsApp и всякакви други модерни приложения за телефон, където на живо можете да поръчате проект и под Ваш контрол ние да направим желаните от Вас изменения на проекта.

3. По стандартен (обикновен) начин изработване на проект и узаконяването му.

Когато имаме поръчка за пасивна сграда, ние обикновено правим конкурс между архитекти, за да изберем най-доброто, но понеже нашият нов материал изисква висока степен на интеграция с участниците,

ТЪРСИМ АРХИТЕКТ и СТРОИТЕЛНА ФИРМА
на постоянен договор с нас:

ПОКАНА
до авангардно мислещи архитекти, строителни предприемачи, собственици на нови сгради за участие в строителството на Пасивни Сгради

Трудно е човек да вземе решение за едно Ново Начало или за Промяна. Малко са, които го правят, но заради тях има ПРОГРЕС. Но това, което предлагаме, няма да сътвори единствено прогрес, но и лична изгода, която не винаги …противоречи на прогреса…

На първо място ние се стремим към международния пазар и имаме всички възможности да го постигнем и да бъдем водещи там. Което изисква не само превъзходен продукт, но и грамотен Интернет маркетинг на световно ниво:

http://www.bgl-biz.com/new-civilization/internet-marketing

1. Ще имате страница с всички ваши данни и продукти в нашия сайт, което представлява отделен субдомейн [отделно име, част от нашата информация, но на практика – отделен сайт както тази страница тук, но на отделен домейн (интернет адрес)].

2. Ако е необходимо, може да направим отделен сайт за Вас. От гледна точка на представителност отделният сайт е необходим, но от гледна точка на маркетинг и посетители първият вариант е за предпочитане.

3. Ако изберете втория вариант, ние ще Ви осигурим домейн само за 15 долара на година, това са около 28 лв. Но няма да имате достъп до файловете на сайта, защото ще го обслужваме с наша апаратура. Ако решите да смените хостинга със същото име и да си го поддържате сами, това може да се уреди. За сведение нов сайт струва над 300 лв. за 3-4 статични страници. Някои взимат отделно за дизайна и това може да оскъпи сайта до 1000 лв. А като сложим анимации, цената може да нарасне над 3000 лв.  Най-евтините хостинги са до 40 лв. (но при повишен международен трафик понякога изчезват от интернет), а „нормалните” хостинги – над 80 лв., но ако се натоварят с непредвидено количество посетители, което ще постигнем, и при тях са възможни сривове).

4. Но ние Ви го препоръчваме, защото нашият хостинг е в ТОП 5 в света със супер инструменти за анализи и маркетинг и с неограничено дисково пространство, неограничен трафик, неограничена лента за едновременно отваряне и мн. др.

ХОСТИНГ и ДОМЕЙН

5. Да Сте в нашия хостинг и домейн е по-добре, защото когато рекламираме нашия сайт, това ще повишава и Вашето рекламиране.

6. Ние ще Ви въоръжим с инструменти и методи сами да рекламирате сайта си. Пълно съдействие от наша страна за Вашите маркетингови усилия.


Сравнителни концепции между официални и наши стандарти...

7. Ако ние спечелим клиенти, независимо дали от интернет или от наземни средства, ние ще ги насочваме към Вас. Всеки спечелен от нашия сайт и от другите ни усилия клиент ще е Ваш.

8. Ще участвате при обсъждането и вземането на решения за нашето производство и реализацията му във Вашите проекти и извън тях.

9. Ако желаете, може да имате дялово участие в печалбите на фирмата по указания в сайта начин в раздел „Партньори”.

10. Въпреки че във Вашия сайт ще има цялата информация за нашите производства и услуги (директни или странични), никъде в него няма да фигурират контакти за връзка с нас, което ще Ви гарантира, че Вашите маркетингови усилия няма да бъдат присвоени.

11. Ако може да си осигурите 5, 10, 15 и повече презентации за Вашата дейност по 2 страници на английски, ние ще ви съдействаме да ги публикувате на най-доброто място в интернет, което ще Ви гарантира много целеви посетители и съответно клиенти.

12. Ще изработим за Вас 2 блога (място за общуване в интернет с ваши потенциални или постоянни клиенти и съмишленици) и ще ви съдействаме да ги поддържате с минимални усилия.

13. Всичко това – безплатно за Вас, но ако решите, че имате възможност да инвестирате в рекламиране, ние ще ви осигурим най-надеждното, най-оптималното като цени и най-гарантиращо посетители и клиенти място:

http://www.bgl-biz.com/new-civilization/internet-marketing

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: