БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ заедно ще СПАСЯТ СВЕТА

 

 


ГИБЕЛНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ И ПРОГНОЗИ!

Исторически, обществени, икономически и културни предпоставки, произлизащи от братската дружба между българи и руси, които са един и същи народ, разделен по политически (феодални) интереси – разделяй и владей.

Баба Ванга: България и Русия заедно ще спасят света!

Ванга не веднъж е виждала ужасното бъдеще на народите и е предупреждавала за идващото зло. Но наред със злото, тя е виждала и признаци за спасението.

 

Но на нас се отдаде да определим главните причини за заложените катаклизми. Трябва да призная, че до преди година аз си мислех, че всичките лошотии, които се сипят върху Човечеството и Земята, са плод на незрялост, на недоразвитост, на невежество. Но се оказа, че просто всичко е САБОТАЖ, който ни налагат световните кукловоди (банкери и едри собственици). Не можех да повярвам, че е възможно, че те, за да наложат желанията си, трябва да сеят смърт и ГЕНОЦИД не само на отделни народи, но и над повече от 90% от населението на цялата Планета.

 

По всичко личи, че това не са човешки същества, а някакви мутанти, кой знае защо приличащи на хора. Дали твърденията за т.нар. рептилии и тайни общества са верни или не, важното е, че унищожението на хората и Природата е плод на действията на ненормални индивиди.

 

Оказа се, че те са имали научни данни и предсказания за природните катаклизми и за да се спасят, те са готови да принесат в жертва 6 милиарда души на Земята. При наближаващия ПОТОП, отдавна предречен от климатолозите заради замърсяването на въздуха и топенето на ледовете, заради изригванията на Слънцето и усилени космически излъчвания, огромни територии ще останат под вода. И едни от ВИСОКИТЕ ЗЕМИ, годни за бъдещо обитание, ще бъдат българските земи.

 

Няма съмнение, че това е една от основните причини нашият народ да бъде подлаган на ГЕНОЦИД. И както се вижда ПЛАНЪТ за унищожението ни е към своя ФИНАЛ. Това дори го предрича индийски гуру:

 

 

СПАСЕНИЕ?! Какво означава това? Нима целият свят е пред гибел? Нима тия лошотии са само шизофренични сънища? Или наистина са факти, които умишлено се укриват от Човечеството?

 

Фактите говорят, че е точно така. Още в началото на 70-те години на миналия век ООН възлага изработване на доклад за състоянието на околната среда. И не след дълго ДОКЛАДЪТ "Нашето общо бъдеще" е готов?

 

Тогава ООН алармира световната общност за катастрофалното ИЗМЕНЕНИЕ НА КЛИМАТА от човешката дейност и от ирационалното устройство на икономиката и обществените системи.

 

Ето какво ще остане от европейската суша според прогнозите:

 

 

Оттогава и до сега не спират световните прояви като

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

ИНИЦИАТИВИ

ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ПРИЧИНИТЕ

ПРОГРАМА на ООН за СПАСЕНИЕ
с проявления в много страни и по места

Но понеже цялата световна власт във формата на ЗАГРАБЕНИ ПАРИ (заграбен труд) се намира в ръцете на кукловодите, които използват тия пари (труд) не в полза на хората и РАЗВИТИЕТО, а за разложение и смърт, много малка част от усилията на нормалните хора стават известни на масите и не стигат до реализация. Тия мутанти воюват срещу Човечеството на много фронтове:

 

ИЗКУСТВЕНА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ

РЕЛИГИОЗНИ ВОЙНИ

ИЗКУСТВЕНИ БОЛЕСТИ

ФАЛШИВА МЕДИЦИНА

ЛОКАЛНИ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ

МАСОВ ГЛАД    НЕНУЖНИ ВАКСИНИ

ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ

УНИЩОЖЕНИЕ НА ЗЕМЯТА

И ВЪОБЩЕ:
НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЗА ПОРОБВАНЕ НА СВЕТА

Затова, за да спрем войната, разложението и всички други уродливи рожби на системата:

Половината от природо-обществените закони са открити и са прилагани и в момента с успех. Ние открихме другата половина и сега ни предстои да ги научите, осмислите, осъзнаете и приложите на практика. Започваме нова обществено-икономическа, социална и структурна система, непозната още в историята на човечеството.

ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ!

АМИН!

Юридически и теоретични основи на промяната:

МЕЖДУНАРОДНИ ЮРИДИЧЕСКИ ОСНОВИ
ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА

НОРМАЛНИЯТ ОСНОВЕН АЛГОРИТЪМ НА СИСТЕМАТА
сами намерете своето място в нея

ПРОГРАМА НА ООН – ОТРАБОТЕНО НАЧАЛО НА НОВАТА СИСТЕМА

ОПИСАНИЕ НА ОСНОВНИТЕ НАЧАЛА НА СИСТЕМАТА

РЕВОЛЮЦИЯ В РАЗВИТИЕ НА ЛИЧНОСТТА

НЕОБХОДИМОСТ ОТ КОМПЛЕКСНА РЕВОЛЮЦИЯ

ЦЯЛОСТНА ДОКТРИНА И БЪДЕЩИ ПОСТИЖЕНИЯ НА НОВАТА СИСТЕМА

ПОДПИШЕТЕ ПОДПИСКА
за излизане от НАТО и Национален суверинитет

Да различаваме стратегическите цели от спешните. Ето долу една странична цел, спирането на войната и излизане от НАТО, но тя същевременно е спешна и най-важна за момента, понеже като почне такава война, ще последва нашето бързо изтребление и на никой няма да му е за друго, освен за оцеляване. Световните кукловоди отлично го разбират и затова бързат да си решат целите посредством нашия геноцид. Затова да се присъединим веднага към долната инициатива, може после тя да бъде начало за решаване и на стратегическата цел:

СМЯНА НА ОЛИГАРХО-ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА
С ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ
.

Като начало се обединявайте в организации, които искат да изградят безпартийно общество. Има дори такива, които са много напред в разработването на системата за самоуправление не само теоретично, но и вече са създали действащи структури. Тук не агитираме конкретно да се присъедините към някоя, а да изследвате сами логически наличните. И да намерите мястото си там, съобразно своите способности и социални възможности.

"Който търси, намира." (Христос)

РАЗМНОЖАВАЙТЕ ПЛАКАТИ

Не може да изградим нова държава с лозунги, речи, протести, запалянковци и инструкции. Нужна е НОВА НАУКА и кадри за нея. Насочете се към някоя от главните. Трябват ни икономисти, физици и математици, и хора за хуманитарните науки. У нас такива икономисти има всичко на всичко 3-4 души… Всички да работят и развиват нашите ЕПОХАЛНИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ.

"Кадрите решават всичко."  (…)

За да бъдете по-ефективни за себе си и за новата система, ТРЕНИРАЙТЕ тялото, ума и психиката си. Хората общуват помежду си освен по познатите начини на комуникация (лично, по телефон, скайп, интернет…), също и по личните си излъчвания. Колкото общото излъчване на всеки индивид е по-здравословно, толкова по-лесно и без жертви ще сменим системата. Подробности ТУК.

 

АБОНИРАЙ СЕ ЗА САЙТА
(горе в дясната странична лента има абонаментна форма),
когато публикуваме нещо ново в сайта,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

5 Responses to БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ заедно ще СПАСЯТ СВЕТА

 1. лукич каза:

  Русия НИКОГА няма да позволи на България да бъде ГЛАВАТА. Те се смятат за главата, а дори не са и тялото. Те са просто един ЗАДНИК, насран с комунизъм, невежество и азиатска варварщина !!!

  • Admin каза:

   Добре, имате си мнение. Приемам го. Можем да спорим. Но ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪЛВАТЕ ОБИДИ и МРЪСОТИИ? Те какво ДОКАЗВАТ? ЕМОЦИИ, не и ДОКАЗАТЕЛСТВА.

   Оставям Ви гнусотиите, та да видят хората какъв "интелект" имат русофобите…

 2. Галя каза:

  ИСКАМЕ ИЛИ НЕ, ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. И НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАКВО ИСКА ИЛИ КАЗВА. НЕ НИЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ СЪДБАТА.  

  • Admin каза:

   Точно ние определяме съдбата. Даже вече сме си я определили. Но сме много (всички хора по Земята) и не разбираме, че именно това множество с неговото психическо и физическо излъчване на мисли и желания определя нашето бъдеще. Това е Бог – нашето общо излъчване и ниво на осъзнатост да спазваме космическте закони. Т.е. друг Бог освен нас самите няма и не може да ни помогне. От нас, от нашата осъзнатост зависи всичко!

 3. Галя каза:

  Абсолютно сте прав, Админ. Отговорът ми беше за тези, които си мислят, че промяната в Света се дължи единствено на ограниченото ни мислене, че другите са ни виновни за всичко. Подобно безсмислие трудно се обяснява, ако няма съзнанието за личната отговорност и защото това е Единственият ни изход.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: