ДОГРАМИ

Устойчиво човешко развитие чрез Устойчиво строителство и Устойчива Природа
Пасивни Сгради с Изолационни Тухли, Енергийна Ефективност, Екология
НачалоПасивна сградаПараметриУслугиПартньориЗа нас

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ДОГРАМИ
По желание на клиента изпълняваме поръчки и за стандартни Al и PVC дограми.

Красота
       Сигурност
              Комфорт

Добра ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

*.гаражни врати, *.задвижвания, *.автоматика (входна сигнализация и известяване, камери за наблюдение, дистанционни команди и контрол), *.външни, вътрешни, индустриални врати, *.пожароустойчиви врати, *.защитни врати, *.каси, *.товаро-разтоварна техника, *.промишлено и специализирано приложение, *.стандартни, специализирани и поръчкови размери.

 

дограмаПредлагаме всички важни конструктивни елементи, поръчани от едно място. Те се произвеждат във високо специализирани предприятия на наши партньори на най-съвременно техническо равнище. С широката мрежа от дружества за пазарна реализация и извършване на сервизна дейност в Европа, както и присъствие на тези наши партньори в САЩ и Китай, ние сме силен международен партньор за висококачествени изделия.
С КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!

 

Дограма (врати)Множество приложения от мазето до тавана. Нашите врати изглеждат добре, здрави са, със стабилна форма и издръжливи. Висококачествената повърхност е устойчива на светлина и топлина, не задържа мръсотия, което я прави лесна за почистване. И е на изгодна цена! Вратите ни се произвеждат в големи серии, при това винаги с еднакво високо качество. С множеството си предимства вратите ни са едно необходимо и добро решение за всеки вкус.

 

Гаражни и външни врати за вашия конфорт и сигурност. Гаражните врати на Hörmann осигуряват качество и сигурност. Дали ще изберете врата Berry с въртеливо-постъпателен ход или автоматична секционна врата е без значение, защото във всяка врата се крие опитът на над 75-годишно ноу-хау в производството на гаражни врати. За главния вход на Вашето жилище, защитения вход за килера, за мокрото помещение или кабинета, детската стая, таванското помещение или за директно преминаване от гаража в дома.

 

Също така: Благодарение на обширния асортимент почти винаги е налице подходящ стандартен размер. Не е необходима скъпа изработка по-поръчка. Това спестява време и труд, а времето и трудът са ...прари и свобода!

 

 

 

КАТАЛОГ


Сравнителни концепции между официални и наши стандарти...

Кленти започнаха да се връщат към традиционната дограма от естествено дърво. "Назад към Природата." - Напротив - ние твърдим, че всеки стремеж към Природата е истински прогрес и затова предлагаме всякакви стандартни и нестандартни решения от естествено дърво, за което имаме проверени от нас през годините

 

МАЙСТОРИ ДЪРВОДЕЛЦИ.


ПАТЕНТ
Секционни врати с двойни разтегателни пружини и двойни стоманени въжета от всяка страна обезопасяват платното срещу падане. С патентованата система "пружина-в-пружина", при скъсване на някоя от пружините тя не отскача настрани и така никой не може да пострада.


ПАТЕНТ
Торзионни пружини с интегрирана защита от скъсване. Секционните врати, оборудвани с торзионни
пружини от двете страни, се отличават с патентованата защита от скъсване. При евентуално скъсване на пружина те веднага спират движението на вратата и платното не пада.


ПАТЕНТ
Сигурно водене на вратата в обезопасяващи ходови релси. Регулируеми, патентовани направляващи ролки, стабилни държачи за ролките и обезопасяващи ходови релси предотвратяват излизането от релсите. Така платното се прибира безопасно под тавана.


ПАТЕНТ
Защита срещу притискане отвън и отвътре, както и на шарнирите Благодарение на уникалната форма на секциите на вратата няма места, на които да е възможно прищипване: нито между ламелите, нито при шарнирите. Тази сигурна защита срещу притискане се предлага само от Hörmann..

Външни стоманени врати в голямо разнообразие от мотиви. 8-кратно осигурени. Тъй като Вие и Вашето семейство искате да се чувствате в безопасност в дома си, всички врати са стандартно оборудвани с многоточкова блокировка за по-голяма сигурност. Това Ви дава чувство на спокойствие. Отлично уплътнени. Така ще спестите ценна енергия: Двойно обхождащи уплътнения намаляват загубите на топлина. Четковите уплътнения от долната страна на вратата осигуряват защита от вятър и атмосферни влияния. Съвременна визия с апликации от благородна стомана. За да реализирате индивидуален дизайн изцяло според вашите желания, може да избирате между 15 предпочитани цвята и 3 повърхности Decograin. 15 предпочитани цвята превръща дома Ви в нещо специално.

 

КАТАЛОГ

 

Съобразяваме се с Вашите желания по отношение на цветове, декори и оборудване
Цветовете стават брилянтни благодарение на висококачественото, копринено-матово гладко прахообразно покритие.
Дървесните декори изглеждат изключително естествено.


сепия


слонова кост


сиво


череша


палисандър


дъб


светъл дъб


златен дъб


тъмен дъб


бук

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

Тук се запознахте с една малка част от нашите предложения относно

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ДОГРАМИ.

 По желание на клиента изпълняваме поръчки и за стандартни дървени, Al и PVC дограми.

Относно наши предложения за пълно комплектоване на Ваша сграда, кликни съответен бутон ^горе^.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: