ИГНОРИРАЙ ОФИЦИАЛНАТА СИСТЕМАБЕЗ ПАРТИИ, ПОЛИТИЦИ…: ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ

Градовете-държави постоянно се множат, игнориращи официалната система, но нейните медии мълчат за тях като насрани. Време е НОРМАЛНИТЕ хора да се отделят не само духовно, но и физически от извратената партийно-мафиотска лудница, да създадат своя общност по ПРИМЕРА на описаните долу независими градове-държави (КАТАЛУНИЯ??? – пресен пример).

Но всички примери имат недостатъци като ниско ниво на обвързване с природните закони (ниска интелектуална обезпеченост), въпреки постиженията, което или не им дава развитие, или скоро биват стопирани. Наши научни открития обаче претендират да са ОТКРИЛИ всички предпоставки за краен и УСТОЙЧИВ успех, което ще докладваме на:

ТРИ
НАЦИОНАЛНИ КОНФЕРЕНЦИИ
ЗА НОВО ОБЩЕСТВО
:

1. ИКОНОМИЧЕСКИ ОСНОВИ.
2. НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИ ОСНОВИ.
3. ЛИЧНОСТНИ ОСНОВИ.

Конференциите тук не са за клюкарски журналистически статии или мимолетна информация за дневни новини, а целят да …"преброят пилците", т.е. да открият точните компетентни специалисти, които да поемат управлението на страната по разните равнища от получените знания и от следващи обучения.

Забележка: тази страница, както и всичко в тоя сайт, се нуждае от задълбочено, научно изследване. Те не са предназначени за РАЗВЛЕЧЕНИЕ и за политическа пропаганда, а за научни доказателства и програми за личностно и обществено развитие. Така че не бъзайте нито да отричате, нито да се палите по тукашната информация, ако нямате време за НАУЧНОТО й изследване и сили за приложение…

Т.е. с прочитането само на тая тук страница или на още няколко вие няма да си изясните как да направим обществото съвършено. За да сте напълно наясно и за да можете да се включите активно в процеса, трябва подробно ДА ИЗУЧИТЕ ВСИЧКО от раздел ЙОГА, заедно с всички падащи препрактки под него. И това пак ще бъде само едно НАЧАЛО на вашия път към осъзнаването ви…

1
ИКОНОМИЧЕСКИ
ОСНОВИ НА НОВОТО ОБЩЕСТВО
,

приложени в много държави и градове по света,
информация, скрита от народа.

ТАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ ПРИКЛЮЧИ

Теми на конференция 1:
Развитие на процеса Устойчиво развитие за периода 1972 г. до 2017 година. Глобално, европейско, балканско, българско.

1. Защо процесът Устойчиво развитие е жизнено важен за България, Света и …бъдещето, …ако има такова?
2. Глобална линия на възход за Устойчивото развитие и негови корекции през 1972, 1987, 1992, 2002, 2012, до днес.
3. Европейско Устойчиво развитие, разширено разбиране, етапи: София – 1972, Стокхолм – 1987, Рио де Жанейро – 1992. Решения от Гьотеборг, Йоханесбург – 2002, Рио де Жанейро 2012 до днес.
4. Балканите и Устойчивото развитие – 1972, София – 1987, 1991 до днес.
5. България и Устойчивото развитие. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, проблеми и …спасението!

Как и защо платеният предател, наречен "президент" Желю Желев, скри всички документи от "Рио-92" (учредителна световна конференция на високо равнище) като делегат, а ние трябваше да ги търсим в сайтове и хора от други държави?

ТАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ ПРИКЛЮЧИ

За съжаление, лекторът не се яви по здравословни причини – има операция на сърцето и състоянието му се е влошило сутринта, преди конференцията. Организанорите обаче са били доста подготвени предварително по темата, представяйки документи от лектора, извлечени от програми на ООН, както и собствени компетентни възгледи. Т.е. конференцията не бе провалена, тъй като организаторите бяха предвидили такава ситуация и се бяха подготвили да представят Доктрината на ООН в правилната светлина и най вече как тя да бъде приложена на всяко едно управленско равнище от бригада, предприятие, отрасли, градове, общини, държава, континент…

Както винаги сме обръщали внимание, ние не копираме сляпо документи на ООН или по заповед от тях или други. Ние взимаме най-доброто от всички, добавяме наши още по-добри приложения и ако има нещо излишно или лошо, го оставяме настрана. За подробни материали, предоставени от основния лектор, кликни следващите линкове:

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ – ОБЩИ НАЧАЛА
СПОРТ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ
ОБЩИ ДОКУМЕНТИ НА ООН
УКАЗ НА ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ ЕЛЦИН
ПОТЪПКАНИЯТ УСТАВ НА ООН
УСТОЙЧИВО СТРОИТЕЛСТВО
ИКОНОМИКА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

2

2
НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИ
ОСНОВИ НА НОВОТО ОБЩЕСТВО
,

фундаментални (основни) науки – математика и физика.
Тази конференция не се състоя поради заболяване на основния лектор.
Съжаляваме, но нещо не става така, както искаме – и първата лекция имаше същия проблем, макар да се проведе с успех. Може би още не сме готови за висшите знания, които имаме – Съдбата не ни позволява. Нещо бъркаме. Може би още е рано или КРИТИЧНАТА МАСА хора се занимава с политика, вместо с наука и производство на стойности…

ОСНОВНА причина за разложение на обществото в света и у нас в момента: всички науки и практики са откъснати от реалните математически, физически (естествени, природни) основни закони. Т.е. нарушени са обективните закони на развитието. Щом вървиш срещу Природата, ти се самоубиваш…

"НОВАТА БИБЛИЯ НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕНИЕ" (ВАНГА)

Показаният на картинката ЦИТАТ от Ванга не е измислен, а действителен и е много любопитен като случка (авторът може да ви разкаже подробности), но за нас е по-важно съдържанието на книгата, което е предизвикало това изказване на духовната ни наставница. Разбира се, че "Новата Библия" не е езотерично четиво или религиозно помагало, а книга с математически и физически доказателства на най-великите научни открития на Земята за всички времета. Т.е. приложението на тия открития ще създадат Нова Цивилизация на Земята с космически технологии за интеграцията ни с други подобни цивилизации в Галактиката. Т.е. авторът и екипът му имат готовност да ни интегрират с други космически цивилизации, а олигофрен-психопатите, които се самонаричат "политици" и "бизнесмени" една Евроинтеграция не могат да скалъпят, да не говорим за националната катастрофа, която ни докараха…

За да предотвратим по-нататъшното разложение, ние трябва да стигнем до възможно най-много хора, които да прозрат каква трябва да бъде ВРЪЗКАТА между природа-общество-човек и така да направят усилия да я възстановят. Затова Ви каним на научна конференция с теми:

1. ТРИ доказателства на последната теорема на Ферма посредством знанията по математика от 17-и век.
Вече няколко века официалните власти в науката ЛЪЖАТ хората, че Ферма се е заблудил или е излъгал, че е намерил решение. Той го е намерил, но не е имал място да го напише. На другия ден е починал. Преди време официалните власти ДАВАХА МИЛИОНИ награда на този, който намери решението, понеже бяха убедени, че няма такова. Да се правят на загрижени. Ще научите сензационни факти около спора по темата, КОЙ ЛАПНА ПАРИТЕ и защо…
2. Теорема за простите числа.
Официалните чиновници в науката твърдят, че само Господ може да нареди зависимост при простите числа. Т.е. – че няма такава. Т.е. малоумните официални чиновници казват, че авторите на откритието са по-велики от Господ, щом са доказали тая теорема…
3. Двигателят на бъдещето, посредством нова физико-математическа теория.
Официалните власти в науката са паразити (че кое официално нещо не е фалшиво?), защото пречат на прогреса с всички сили – прогресът би ги елиминирал като излишни. Официалните власти нямат понятие от магнетизма и електричеството, а на неофициалните, но честните научни работници се пречи да работят в официални условия. Затова научните открития никога в цялата история не са ставали в официални среди. Затова не се учудвайте, че нищо не знаете за новите енергии и двигатели, които вече са факт (поне теоретичен). Но не мислете за теорията като ЖАРГОН, т.е. като нещо вятърничево. Теорията е съставена от верни научни доказателства, които могат да се приложат в практиката така, както по един архитектурен проект се строи.
Почивка
4. Възникване и развитие на Живота във Вселената.

Най-сензационната теория – та нима може да има нещо по-важно от живота – откъде идва и на къде отива??? За първи път в историята тази тема е ДОКАЗАНА с математика и физика.
5. Придвижването до звездите и галактиките из Вселената вече е практическа задача, решена теоретично от физиката и математиката.
Остава да сменим системата (капитализма и неговата дъщеря – партийната система), за да полетим до звездите и галактиките). Техническите условия вече са налице.
6. Водата – енергийно и лечебно средство. Продължителност на живота (сензация…).
Древните науки за човека (йога, аюрведа, дао…) вече имат научни доказателства и ново разбиране за здравето и продължителността на живота – кои хора могат да живеят 1000 години и кои – брой години, изразени с число 1 с 24 нули?
7. Ще има ли потоп?
Вместо хипотези, изчисления. А може би ще имаме и повече изчисления след време. Но последните показват потоп след 2-3 години – много по-разрушителен от библейския. А може ли ние да го предотвратим?…

На тази конференция ще научите НАЙ-СЕНЗАЦИОННИТЕ научни открития за всички времена в цялата история на Човечеството. А те са такива, понеже ще направят научно-техническа и обществена (мирна) революция (качествен скок в развитието).

Опознай Космоса, за да опознаеш себеси и обществото

Целта ни не е да правим медийни сензации, а да създаваме кадри, които да работят по темите на всички конференции, показани тук и които предстоят. Ако вие смятате да бъдете такъв кадър, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. Време е ДА ИГНОРИРАМЕ ВСИЧКО ОФИЦИАЛНО, включително ДА ИГНОРИРАМЕ И ОФИЦИАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ.
 

3
ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТИЕ
В НОВОТО ОБЩЕСТВО
,

тема, която е напълно разработена и теоретически, и практически
в сайта (виж раздел "ЙОГА"), но конференция още не е насрочена…

Но да си дойдем на думата – смяна на обществената система и/или излизане от старата и каква практика има за това по света – тук са примерите на:

Проект "ВЕНЕРА", "НОМАДЕЛФИЯ", "АУРОВИЛ", "КООПЕРАТИВИ В САЩ"
и препратки към български опити:

Първо – само малка част в снимки на високотехнологичния Проект "Венера", подпомаган от ООН. Но нашият е по-прост, по-евтин, по-близо до природата, по-ефективен и модерен и с космчески хоризонти за една

НОВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

Като начало трябва да си оправим Цивилизацията,
защото няма кой да ни пусне в Космоса като такива канибали.

Вече сме напълно готови научно и технологично.
Тия сложни, неефективни и разорителни бръкми
(като совалките)

вече ще ги сменим с тия новите опростени, ефективни и евтини
космически летателни апарати като на анимацийката:


Единствената пречка горното да стане реалност, е
фалшивата икономическа и политическа система.
Докато не я сменим с новата, която ще обясним каква ще бъде,
не само горното ще бъде вечна утопия, но и
разложението и нещастията ще се множат.

Някои вече са на прав път, като елиминират официалната система
и изграждат градове-държави, показани долу:

(кликай снимките за увеличение!)

  


 

 

  
 

 
От първа страница на сайта им:
«Проектът "Венера" предлага алтернативен поглед за бъдещето, ако приложим познанията си за УСТОЙЧИВА нова световна цивилизация. Той призовава за прецизно преподреждане на нашата култура, в която вековните бедствия като войни, бедност, глад, дълг и страдания не само са избегнати, но и са напълно изключени…»

НО!!! ВНИМАНИЕ!!!
ПРОЕКТ "ВЕНЕРА" Е ИЗОСТАНАЛ С 200 ГОДИНИ…

…от осъзнатото общество, наречено от Маркс "комунизъм". Проект "Венера" показва една УТОПИЯ на бъдещето. За същото са мечтали и КОМУНИСТИТЕ-УТОПИСТИ преди Маркс и 200 години преди Фреско. Маркс е обяснил защо те са УТОПИСТИ. За съжаление Жак Фреско (проект "Венера") прави същите грешки и недомислия както утопистите. РАЗЛИКАТА между тях и него е само НИВОТО на ТЕХНОЛОГИЧНО РАЗВИТИЕ. Както при утопистите, таки и при проект "Венера" липсва КОНТРОЛ НАД СТОЙНОСТА и ясни механизми за преход от капитализъм към комунизъм. Ние само ще кажем, че и у Маркс липсва съдбоносно важен елемент, което пък ние сме направили в нашия сайт – ОБЕКТИВИЗИРАНЕ НА ЙЕРАРХИЯТА.

Така че нито разработките на Маркс, нито на Фреско или на който и да било друг са достатъчни за съвършеното общество. Без тези наши разработки, всички предишни се оказват УТОПИЧНИ. Не е изключено и нашите да се окажат недостатъчни (утопични), но оставяме на други след нас да ги допълнят, да продължат борбата за съвършенство.

Забележка: тази страница, както и всичко в тоя сайт, се нуждае от задълбочено, научно изследване. Те не са предназначени за РАЗВЛЕЧЕНИЕ и за политическа пропаганда, а за научни доказателства и програми за личностно и обществено развитие. Така че не бъзайте нито да отричате, нито да се палите по тукашната информация, ако нямате време за НАУЧНОТО й изследване и сили за приложение…

Т.е. с прочитането само на тая тук страница или на още няколко вие няма да си изясните как да направим обществото съвършено. За да сте напълно наясно и за да можете да се включите активно в процеса, трябва подробно ДА ИЗУЧИТЕ ВСИЧКО от раздел ЙОГА, заедно с всички падащи препрактки под него. И това пак ще бъде само едно НАЧАЛО на вашия път към осъзнаването ви…

СЪВЪРШЕН АНАЛИЗ на сходствата и различията при Маркс и Проект "Венера" са показани в следващия филм:


Продължаваме с други примери на нормални общности като "ВЕНЕРА" (изключително научно обезпечен, подпомаган от ООН), АУРОВИЛ в Индия с държавна протекция, ОСТРОВ МАВРИЦИЙ > (02), в САЩ, в Среден Сибир има много такива (Висарион – негативен пример), а сега и с НОМАДЕЛФИЯ > (02) в Италия…, примери, които е крайно време да приложим и в България. Имаме информация за спонтанно изградени такива общности у нас, но те са разпокъсани и с малко членове, живеещи сами за себе си и с много малък капацитет за ВСЕСТРАННО РАЗВТИЕ по причина на ниското ниво на ползване на интелектуален труд и негови продукти (нови технологии, липса на масови контакти, ограничена среда за развитие – селскостопанска…). "ВЕНЕРА", АУРОВИЛ, ОСТРОВ МАВРИЦИЙ > (02) и НОМАДЕЛФИЯ, както и кибуците в Израел са добри примери, но те винаги ще си останат ИЗОЛИРАНИ както от самите държави, в която съществуват, така и от света на новите технологии и от интеграцията на цялата Цивилизация с Космоса.

Т.е. по начина на функционирането си, по ограничените цели на развитие на гражданите си, и от там по ниската интеграция със света, тези общости ще си останат архаични примери на туземци, които се ограничават в развитието си само до основно жизнено потребление… Въпреки това показаните общности могат да ни послужат за пример като НАЧАЛО на една нова и по-съвършена общност от подобни общности (държава в държавата, която да измести сега съществуващата мафиотска държава), която да излезе от ограниченото и дори до липса на развитие както при посочените примери. Както се вижда обаче от филмите горе, новите технологии и комуникации на Новаделфийци не са табу и те скоро ще ги издигнат на нов интеграционен и интелектуален етап от развитието им.

НОМАДЕЛФИЯ

Природните красоти на област Тоскана в Италия приютява тази братска общност от единомишленици и сътруженици, наречена НОМАДЕЛФИЯ. Отглеждането и възпитанието на децата е обща грижа на всички, а парите, частната собственост и кражбата на чужд труд (принадена стойност, капитализъм, партии, политици…) са непознати и нежелани.

 

Всички жители работят не от необходимост по оцеляването си, а от радостта безвъзмездно да даряват труда и обичта си за развитието на другите хора. Така всеки работи от сърце и получава всичко, от което има нужда, без тя да хипертрофира. Това прилича на пропаганда по комунизъм от преди 1989-а г., но то е дествителен случай, който продължава и до днес.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ТРУДА

Да се прави разлика между 1. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на БЛАГАТА от труда и 2. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на самия ТРУД. Имаме предвид второто.

Още преди 35 години един американски икономист изчисли, че ако всички хора по Земята работят само по 17 МИНУТИ физически производствен труд, то всички жизнени потребности (храна, подслон, облекло, образование…) ще бъдат удовлетворени напълно за всички хрора по Земята. По времето на изчисленията населението на света е било едва 4,5 милиарда души, а сега то е на 6,5 милиарда. Т.е. минутите на удовлетворението вече не са 17, а (да кажем) 12… В момента ние виждаме как повечето хора се спукват от работа по 8-10 и повече часа в производството, а жизнените потребности на 90% от световното население са под границата на оцеляването. Причината – гангстерският грабеж на собственици и банкери над производствения труд и трупането на мъртви (непроизводствени, разхитителни) богатства.

Ние не знаем дали гражданите на Номаделфия са чували за изчисленията на споменатия икономист, но те са на ясно, че разумният начин на разпределение на производствения труд, когато всеки без изключение се труди физически, ще остане твърде много време за труд, изграждащ физическото, умственото и психическото, т.е. хармоничното развитие на личността, което прави хората щастливи и удовлетворени от живота. А не както сега масата народ се ограничава единствено в т.нар. робски професии и "постига" професионални (психически) деформации и личностни проблеми от всякакъв вид, а от това и обществени.

За Република Италия тази общност НОМАДЕЛФИЯ работи като частно обединение (корпорация) от свободно обединили се хора. А според тамошната църква (католическа) това представлява енория, изградена от несемейни и семейни двойки. Общността е основана още в началото на 20-и век (30-те години) от дон Дзено Салтини, който е дете на много богати земевладелци. Още от дете той се учи да прави разлика между желание и действителност, между надежда и цел, между мечти и реализирането им, между католици и комунисти, извличайки от тях рационалното и приложимото. Общността преминава през няколко трансформации, през едно преселение и над цяло десетилетие на изграждане от нищото и нищетата, от отчаянието и оптимизма, за да стигне до днес като световен пример за нормални, природосъобразни човешки отношения, както и на нормално отношене между общество и Природа.

Тук няма ученици, стресирани от бележки в училището, защото те нямат бележници, а нямат такива, защото никога не ги оценяват с "бележки". Техни учители са самите техни родители или родители на техни връстници от общността. И това е официално извоюван от държавата и от Министерството на образованието статут на самостоятелно образование. Но това не пречи учениците от тук да се явяват частно всеки срок (два пъти годишно) на държавни изпити в официалните училища и така да сравняват резултатите си с тях.

Тук често намират подслон хора с увреждания и със специални нужди и те също имат щастието да се трудят и заслужат с това издръжката и развитието си, обгрижени от всички.

Начинания, закони, решения, изпълнения се вземат само с единодушие. Разпределение на задачите и труда става доброволно, а на потреблението – кристално ясно така, че всеки да вижда кой какво получава и потребява. А на тия, които изостават, се помага братски да достигнат челните постижения в труд и обучение.

Освен от труда си, номаделфийци се издържат и от социални помощи и от европроекти (държавата не ги е изоставила и изолирала, напротив, тя ги финансира и насърчава) за грижи над болни, инвалиди и деца-сираци. Те не са затворени и се изявяват в различни дейности в цяла Италия. Тук гражданите са приели доброволно свое самозадължение да изпълняват нареждания на официалните и местни компетентни органи, както и да бъдат на разпложение при екстремни, природни или граждански катаклизми.

Тази общност в този си вид е от 1962, а КОНСТИТУЦИЯТА й – от 1992. На практика това е Канституция на Пряката демокрация, на Общото събрание, на Конституционните органи, на Охранителните и отбранителни институции.

От самосебе си се разбира, че тук няма господари, началници, роби, подчинени …унизени; няма експлоатация (кражба на чужд труд), няма пари и банки. Т.нар. "управляващи" (хора с повече енергия и воля) правят предврителен план (късосрочен и перспективен) за нуждите от труд и всички своевременно ги научават и по естествен път (според способностите, предварително изяснени) се определя кой да извърши определения труд. Т.нар. "Президентство" определя отговорник за всяка стопанска единица, който организира хармонизирането й с останалите.

Никой не ламти за постове, длъжности, кариера –  всеки си знае реда за изпълнение на (понякога) неприятни дейности – нощна охрана, дежурства в почивни дни, в конюшни или в почистване на… Там няма "Закон за регулиране на детския труд", защото последният се саморегулира по възпитателни съображения по оптимална интензивност и продължителност, а и всеки инвалид, ако има съответни способности и има желание да работи, му се дава възможност да го стори.

Тук дори няма магазини (с обичайните щандове, опашки, продавачи, касови апарати и касиер(к)и). Потребителните продукти при заявка потеглят направо от складове към домовете с определен за това транспорт, а така се пести от излишните посреднически разходи за търговия и банки.

Колко е просто всичко – нима това не е възможно да бъде създадено и в България, още повече че вече има такива мини общности? Те просто трябва да се разширят териториално и екипно и да се обединяват, докато не превземат отвътре държавата, да елиминират последната и накрая да я подчинят. А с това и да …унищожат самата държава и всички нелепости, които поражда тя, заедно с нелепите откачалници (държавници, политици, чиновници), които сега я управляват.

ДРУГИЯТ ПРИМЕР – АУРОВИЛ:
(кликни снимаката за информация)

 

Ето и български позитивен опит за излизане от системата
(кликни снимаката за информация):


Но от сега си личи, че този опит отново ще бъде ограничен
в рамките на семейна или …братовчедна ферма,
само за задоволяване на насъщни нужди, но не и за ускорен прогрес,
от който имаме спешна нужда. Ето защо:

"…покрива разходите си от даренията на всички нас…" – че това е
ПАРТИЯ! Разходите се покриват само с труд и неговата размяна.
Но е добър пример като порив за ОТДЕЛЯНЕ от официалната власт.
Натрупването и изучаването на такива опити ще донесе и крайния успех:
ЛИКВИДИРАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА И НЕГОВАТА ДЪЩЕРЯ
ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА.

 

Непрекъснато расте стремежът за
ИЗЛИЗАНЕ, СМЯНА, ЛИКВИДИРАНЕ НА СИСТЕМАТА,
което личи от множеството групи във Фейсбук:

МАЙНАТА Й НА СИСТЕМАТА

БЕЗ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ

ИЗВЪН МАТРИЦАТА

УЧРЕДЯВАНЕ НА НОВА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

ЗА СПАСЕНИЕ ОТ САМОУНИЩОЖЕНИЕ

ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ

МЯСТО БЕЗ ПАРТИИ И ПАРИ

СЪЮЗ ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА

ПРОЦЕС ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА

НОВА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ


В родината на
МОДЕРНИЯ ФАШИЗЪМ
(САЩ),

също са много напред в игнорирането на системата.
Те го правят по науката МАРКСИЗЪМ.

Ще видите как, като кликнете снимката:
Button Text

 

Целта ни не е да правим медийни сензации, а да създаваме кадри, които да работят по темите на всички конференции, показани тук и които предстоят, Ако вие смятате да бъдете такъв кадър, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. Време е ДА ИГНОРИРАМЕ ВСИЧКО ОФИЦИАЛНО, включително ДА ИГНОРИРАМЕ И ОФИЦИАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ.

Забележка: тази страница, както и всичко в тоя сайт, се нуждае от задълбочено, научно изследване. Те не са предназначени за РАЗВЛЕЧЕНИЕ и за политическа пропаганда, а за научни доказателства и програми за личностно и обществено развитие. Така че не бъзайте нито да отричате, нито да се палите по тукашната информация, ако нямате време за НАУЧНОТО й изследване и сили за приложение…

Т.е. с прочитането само на тая тук страница или на още няколко вие няма да си изясните как да направим обществото съвършено. За да сте напълно наясно и за да можете да се включите активно в процеса, трябва подробно ДА ИЗУЧИТЕ ВСИЧКО от раздел ЙОГА, заедно с всички падащи препрактки под него. И това пак ще бъде само едно НАЧАЛО на вашия път към осъзнаването ви…

 


АБОНИРАЙ СЕ ЗА САЙТА
(горе в дясната странична лента има абонаментна форма),
когато публикуваме нещо ново в сайта,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: