ИНСТРУМЕНТИ И МАТЕРИАЛИ

Устойчиво човешко развитие чрез Устойчиво строителство и Устойчива Природа
Пасивни Сгради с Изолационни Тухли, Енергийна Ефективност, Екология
НачалоПасивна сградаПараметриУслугиПартньориЗа нас

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

ИНСТРУМЕНТИ И МАТЕРИАЛИ

Тук предлагаме всякакви инструменти и материали, които са дефицитни на пазара в България и които са ни доставени по наша поръчка. Понякога наши клиенти са се отказали от тях или са закупили част от тях. Затова винаги нашите предложения са значително по-евтини, но винаги с оригиналното качество.

МАЗИЛКИ  /  ТРЪБИ PVC


1(горе)
МАЗИЛКИ НА СКЛАД

ОБИКНОВЕНИ И ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ ВЕБЕР

ВНОС ОТ АНГЛИЯ:
НАЛИЧНА
: R920 - силиконова "драскана" мазилка 1.5 мм., разходна норма 2.5 кг./кв.м.

СУПЕР Цена 40 лв. - 20 кг на бака до 100 баки.
Различни цветове, по поръчка.
Други видове в процес на доставка до нас:
НЕ НАЛИЧНА:
R720 - силиконова "драскана" мазилка 2.5 мм., разходна норма 4.1 кг./кв.м.
НЕ НАЛИЧНА: R620 - силиконова "драскана" мазилка 3.0 мм., разходна норма 5.0 кг./кв.м.
НЕ НАЛИЧНА: R520 - силиконова "драскана" мазилка 2.0 мм., разходна норма 3.5 кг./кв.м.
НЕ НАЛИЧНА: R420 - силиконова "влачена" мазилка 2.0 мм., разходна норма 2.5 кг./кв.м.
НЕ НАЛИЧНА: R320 - силиконова "влачена" мазилка 3.0 мм., разходна норма 4.5 кг./кв.м.

Ако поръчате неналична при нас мазилка, ние ще поръчаме нов внос. Лимит на поръчка до 100 баки със срок на доставка от 1 до 2 седмици при липса на наличност при нас.

Описание на мазилката:
Изисквания за приложение

Нанася се на тънък слой за краен завършен вид на обекта. Мазилкта е основана на силиконова смола, чието качество е под пълен контрол.

Много трудно се замърсява при естествени атмосферни условия и има добро "дишане" (вуздух и пари), но висока водонепроницаемост.

Препоръчваме за измазване на фасади при термосистеми с минерална каменна вата (Rockwool FRONTROCK MAX E) или подобни или върху всякакви общоизвестни хастари.

Нанася се и върху основи от бетон, аквапанели, върху обикновени външни и вътрешни варово-циментови мазилки, гипскартони, гипсфазери и мазилки от гипс.

Предварителна обработка на основата (хастара):
Препоръчваме тази силиконова мазилка да се полага върху плътни, здрави, сухи, носещи, почистени основи без бои и прах и без кофражни, маслени, битумни, всякакви (обикновено тапетни) лепила от всякакъв вид и други остатъци. Нови минерални хастари, примерно вароциментови замазки, трябва да са надеждно и еднакви по цялата повърхност изсъхнали и чисти от боя, прах и омазнители. Ако все пак има наличие на бързо абсорбиращи или ронливи основи, необходимо е те да бъдат третирани преди началото на нанасяне на мазилката с грунд, примерно с  weber.prim Грунд, Tiefgrund, Eurolan TG2...

- Плоскости от гипскартон се нанасят с дълбочинен грунд ( weber.prim Грунд, Eurolan TG2, Tiefgrund), след което - със съответстващ грунд за фасадни мазилки.
- Може да се нанася по изключение и върху бои, но здрави - шлайфат се с шкурка и се третират с weber.pass G700 (фасаден грунд).
- Шпакловки за топлоизолация (weber.M752, weber.460P, съхнали не по-малко от 3-4 дни), се третират с фасадния грунд weber.pass.
- Основи от гипс (само за интериорни стени с влажност < 1%) – третирани с Кнауф/Вебер Tiefgrund  (дълбочинен грунд), а след това с грунд за фасади weber.pass.
- Бетони и циментени мазилки, вароциментени мазилки (не порано от 28 дни от полагането им и с влажност ≤ 4%), се третират с грундове за фасади weber.pass или weber.prim.


Сравнителни концепции между официални и наши стандарти...

Цокли, фуги и техни изолации. 
Ако искате подготовка на конкретна комплексна топлоизолационна система, областтите на цоклите се нуждаят от по-специално внимание. При тях има много по-силни натоварвания, за разлика от фасите. Ето защо, 30 см. е най-високата точка от земната повърхност, до която топлоизолационната система не се нанася. Тук ще трябва да работите с изолация за цоклии от вида XPS.

Други видове неналични, но изпълними при поръчка от вас, мазилки WEBER:

 

2
(горе)
ТРЪБИ PVC

Тръбите ни са висококачествени и нови (на 4 месеца от производството).

След няколко дни ще уточним какви са наличните размери (дължини и диаметри) както и количествата и начините на получаване.

One Response to ИНСТРУМЕНТИ И МАТЕРИАЛИ

  1. Admin каза:

    Може да оставите коментари или да споделите страницата в социалните медии, като използвате постоянната странична лента вдясно на страницата.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: