ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ


Да започнем заедно едно интернет приключение
  

ВСИЧКО

за вашето присъствие в интернет не можем да Ви предложим. 🙂 Ако има такъв, той със сигурност преувеличава и най-вероятно е мошеник. Защото Интернет е един неизчерпаем саморазвиващ се Космос от информация, технологии и изобретения, които се случват всеки ден. За нас става все по-трудно да следим това невероятно развитие. Добре че имаме много колеги и приятели, които се включват вдъхновено в нашето звездно интернет пътешествие…


Главно съдържание на темата:
 1. Видове интернет маркетинг и рекламиране.
 2. Уеб дизайн, изработка на сайтове и магазини.
 3. Уеб маркетинг за мобилни устройства
 4. Наша автоматизирана система за рекламиране.
 5. Хостинг и домейн.
 6. Стани дизайнер със самостоятелно развитие.
 7. Безплатни уеб формуляри и други приложения.
 8. Сертификати за защита на сайт и клиентите му.
 9. Контакт за поръчки и въпроси.

 

Каква подкрепа ще намерите при нас:

 

1. Уеб дизайн и рекламни материали за Вашия сайт.

    * ако искате самостоятелно развитие, имате на разположение наши инструменти, базирани в интернет, с които може да се справите сами. Най-необходимите услуги са безплатни, а екстрите ще оцените сами. Може да ги намерите ТУК.

    * ако Ви липсва време за това, ние можем да изработим Ваш сайт и реклами за него на разумна цена.  Разберете това ТУК.

 

2. Избиране на Ваш домейн (интернет адрес) и приемане на Вашия сайт в наш хостинг.
Има няколко варианта за това:

* Вие желаете изцяло Ваш домейн и хостинг и да си ги създадете сам, както и да ги обслужвате сам.

* Вие желаете ние да създадем Вашите домейн и хостинг, но да ги обслужвате сам.

* Вие желаете ние да създадем Вашите домейн и хостинг, както и ние да ги обслужваме изцяло. Това има два варианта:

     1. Обслужването да става отделно от нашата апаратура за управление.

     2. Обслужването да става чрез нашата апаратура за управление.

         Повече за тия варианти научете ТУК.

 

3. Рекламна кампания в интернет за Ваш сайт.

    * Варианти сами да организирате такава кампания. Ние ще Ви изпращаме безплатна информация как става това.

    * Платени варианти за рекламиране на Вашия сайт.

    * Безплатни варианти за рекламиране на Вашия сайт.

        Повече за тия варианти научете ТУК.

 

4. Уеб приложения за Вашия сайт.

    * Интерактивни уеб приложения и автоматизации.

    * Уеб формуляри (безплатни и платени).

    * Автоматизирани процеси на записване и кореспонденция във Вашия сайт.

    * Автоматизирани процеси на покупки от  Вашия сайт.

       Повече за тия варианти научете от съответните препратки в тая страница.

 

     Накратко – ние се стремим към възможно най-пълна изчерпателност на варианти, методи, средства и инструменти, за да помогнем на Вашето интернет приключение. Приключение, защото се стремим Вашето присъствие в интернет да бъде не само полезно и печелившо, но и забавно – с най-малко затруднения и с най-малко време, прекарано за Вас в мрежата.


Внимание!
Тук ние предлагаме нашите услуги на български език, но ако желаете самостоятелно развитие в уеб дизайн, в създаване на сайтове и в интернет рекламирането и маркетинга, ще трябва да знаете английски език доста добре!  Но не е необходимо да бъдете експерт лингвист по английски, за да се справите. Нещата са интуитивно лесни. А и съществува GoogleTranslater (онлайн преводачът).

 

Ние работим с английските варианти вече 7 години (на български – 15) и трябва да Ви признаем, че такава маркетингова индустрия, каквато развиват англоезичните, може да се сравни само с космическата индустрия както по качество и творчество, така и по космическите печалби, които бълва.

 

Руснаците, които също имат един самостоятелен огромен онлайн пазар, само се опитват да им подражават – народът им е много беден (като нашия) и са десетки години назад поради свития от бедността там пазар. Всички европейци пък съвсем назад (не че са бедни), с изключение на британците. А индийците пък са водещи в маркетинговия софтуер. Високо развитите англоезични маркетолози го поръчват доста често на тях.

 

Ако не вярвате, разгледайте подробно страниците на сайта долу, като отворите самите оригинални програми от презентациите, и по-специално страниците, посветени на интернет маркетинг:

     http://www.bgl-biz.com ,  а като начало:
    
1. Маркетингови методи и инструменти
    
2. Маретингов софтуер
    
3. Работа от вкъщи

Ако желаете
ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ
за Вашия сайт или помощ за Вашите
усилия в тази област

Въпреки голямото количество фирми у нас, които предлагат услугата "интернет маркетинг", тази услуга е нещо като магическа тайна за тия фирми, а да не говорим за потребителя. Тайна, за да бъде забулен фактът, че повечето такива фирми много малко разбират, знаят и могат в тая област. Защото повечето хора си мислят, че интернет маркетингът не се различава кой знае колко от наземния обикновен (конвенционален) маркетинг, който се изучава в повечето учебни заведения по икономика у нас и по света. Но трябва да кажем, че интернет маркетингът вече е станал общо понятие за маркетинг въобще, а не обратно – т.е. интернет маркетингът ВКЛЮЧВА в себе си и наземния (офлайн) маркетинг. Защото интернет има десетки и стотици различни начини за рекламиране, технологии, инструменти, техники, тактики и изследване на пазарите и конкуренцията, на стотици тържища и рекламни агенции, както и стотици и хиляди школи по интернет маркетинг, че офлайн маркетингът вече стана нещо съвсем семпло и дори невзрачно. Защото като изключим хранителните стоки, вече над 60% от търговията в англоезичния пазар вече е в интернет.

 

А като видим колосалното количество умствен потенциал, който се влага непрекъснато и се усъвършенства в тоя бизнес, който потенциал може да се сравни може би само с вложения в НАСА, и който генерира МИЛИАРДИ долари печалби за производителите на услуги, технологии и инструменти за интернет маркетинг, направо ще ни стане жал за местния такъв и за местните потребители на интернет, които си нямат представа за реалното развитие и достижения на тоя нов и друг свят от нашата цивилизация.

 

За доказателство на моите думи трябва добре да разгледате нашите сайтове с услуги и реклами и да придобиете макар и бегла представа за това,  което ние сме научили и умеем. "Бегла", защото няма да имате възможност да проследите всички наши контакти с нашите учители, с търговски и маркетингови центрове, с места за рекламиране и предлагане на стоки и услуги, от които всеки час пристигат новости, които едва смогваме да обработим и изучим.

 

Просто проверете КОЛКО ВИДА МАРКЕТИНГ предлагаме ние и колко конкуренцията. Не че тя го прави лошо, напротив, има колеги, които перфектно си вършат работата, но предлаганите от тях ОГРАНИЧЕНИ услуги много трудно, да не кажа невъзможно, могат да ви направят лидер на световния интернет пазар. Защото не е достатъчно да направиш няколко или няколко вида маркетингови кампании, а трябва да изготвиш цяла маркетингова стратегия според вида на бизнеса и целите на клиента.

 

Ето два ключови наши сайта, които, ако ги "прелистите" по-добре, най-добре ще ви покажат нашето ниво, макар и повърхностно според изброените по-горе причини:

 

http://www.bg-market.com

 

http://www.bgl-biz.com

 

 

Научете подробно, как може да получите

БЕЗПЛАТНО РЕКЛАМИРАНЕ

в нашите сайтове

и как сами да създадете своя
БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА
и дори да направим Вашия

БЕЗПЛАТЕН УЕБ САЙТ
 

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ, ИЗРАБОТВАНЕ НА САЙТОВЕ и УЕБДИЗАЙН

Липсата на маркетингови усилия е все едно да имате най-добрите стоки в най-добрия магазин на света, но разположен на връх Еверест или в Марианската падина в Тихия океан, т.е. където не минават клиенти. Иначе никак не е зле вашият сайт да е красив като бижу, но дали това е оправдано, ако само Вие може да му се любувате?…

 

И обратно, има интернет търговци с посредствени сайтове, но печелят милиони на година и дори на месец…

 

Въпреки че маркетингът може да изкара Вашия сайт на първа страница на търсачките, все пак ако Вашите стоки и услуги не са на добро ниво, успехът на тоя маркетинг ще е за няколко месеца или година… Но доста често добрият маркетинг на лоши продукти засенчва добрите продукти с лош маркетинг

 
Рекламирай безплатно по-долу

 

 

 

И така, "Който търси – намира!"

Пожелаваме Ви на добър час към Вашите интернет пътешествия и приключения!

 

 

ОГРАНИЧЕНИЯ:
Ние си запазваме правото да отказваме услуги на всеки, чиито уеб страници съдържат опасно съдържание за деца, които насърчават омраза, дискриминация, подтикват към употреба на наркотици и други вредни неща, които насърчават незаконни дейности и насилие, или чието съдържание е обидно. Това, дали един уеб сайт попада в тези класификации, се определя единствено от нашия екип.
 

 

Изберете сайт за споделяне
по ваш избор:

 

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: