АВТОМАТИЗИРАН МАРКЕТИНГ

 


ВНИМАНИЕ !

За да помогнем на много хора, които ще

допринасят за общественото развитие,

ние  предлагаме наш уникален метод за автоматизирано интернет рекламиране за продукти на такива хора в нашите сайтове безплатно. И дори да им изработим страници безплатно. Ако преценим, че продуктите на тия хора са от висока обществена полза. Ако Вие имате такива продукти и имате нужда от по-добро рекламиране, свържете се с нас от тук. Също и от какви позиции ще правим преценки за вашия труд. . . След като се свържете с нас, ще обясним защо и как рекламирането при нас е по-добро и по-изгодно. Като начало ще кажем, че нашите сайтове имат иновационна оригинална система за оптимизация, за да се отразяват много напред в резултатите от търсенето при търсачките. Тази система е холандско откритие, реализирано от индийски софтуерни програмисти и струва 40 000 щатски долара, а ние сме купили правото на ползване до 2025 година. Ваши рекламни линкове ще обхождат повече от 15 000 сайта, която цифра непрекъснато расте. В момента разработваме нова автоматизирана система за рекламна комуникация с големите социални мрежи като Facebook, YouTube, Tweeter, MySpace. И тази нова система ще работи в комбинация с първата.

Ние сме изключително щастливи от това да притежаваме тази авангардна система за автоматизирана интернет реклама, която няма аналог никъде другаде в интернет. Иначе там гъмжи от всякакъв вид софтуер за автоматизация на рекламирането, повечето от тях траят няколко месеца, докато търсачките намерят противодействие срещу тях… Първоначално я закупихме за наши лични цели, но нашето гражданско чувство ни продиктува да я предложим и на други, когато осъзнахме нейната мощ.

И не само че ще рекламираме за Вас, но и ще Ви дадем всички знания, които имаме, за да го правите сами и дори ще Ви насочим към останалото необятно количество информация, която ние все още не сме успели да "смелим" поради липса на време. Всеки ден ние получаваме най-новото в тази област от най-успелите и най-известните интернет милионери. Може да се абонирате за нашето обучение и периодично да го получавате безплатно. Ще имате и платено обучение, ако може да си го позволите, но дори и да нямате средства, постоянно ще виждате на къде върви светът на интернет рекламата.

Нещо повече, ние ще организираме онлайн и офлайн теле-семинари за обучение по рекламиране на наши абонати. И още нещо, което нито една рекламна агенция няма да Ви осигури – представяне на Вашия обществено значим продукт пред хора от Вашата компетентност в различни градове в страната на конференции и пред хора, които могат да Ви помогнат да доразвиете Вашия продукт на ново,

по-високо научно и хуманно равнище,

при обмяна на знания и опит, както и да го рекламирате навсякъде по света.

Всеки потребител на нашите услуги има право да ги ползва анонимно, без останалите потребители на нашите услуги да знаят за него. Защото може да има хора със секретни постижения и/или някакви свои лични съображения за поверителност. Ние не изискваме номер на лична карта, ЕГН, телефон, домашен адрес. Все пак, за да стане възможна нашата услуга за Вас, ще трябва да се свържем с Вас по е-мейл, скайп или друго, избрано то Вас средство, за да получим Вашите материали и за да можем да ги публикуваме във Ваша полза. Вие ще решите сами какви данни за връзка с Вас ще има, за да се свързват с Вас хора, които проявят интерес към Вас или Вашите продукти.

Все пак Вашите материали ще се публикуват в интернет с цел открита реклама и всеобща достъпност, т.е. целта е всеки по света лесно да стигне до Вас и Вашите продукти. Но Вие решавате какви други средства за връзка с Вас са необходими.

Всеки обмен с лични данни, без съгласието на собственика им, се наказва от закона.

От връзката по-долу може да видите как би изглеждала една Ваша реклама и рекламна страница. Необходима е кратка презентация от няколко изречения, която ще публикуваме в една от категориите. Може да открием и нова категория за Вас, ако сметнем за необходимо. Най-отгоре в съответната категория се публикуват материали, които са пристигнали последни по реда на приемане при нас. Вашите материали трябва да са на английски език. Ще е добре да ни улесните, като ни посочите ключови думи, за да Ви намират по-лесно търсачките. Задължително е текстът Ви да е на английски език и да е 100% оригинален, да го няма никъде другаде в интернет. Защото може някой да ни осъди за нарушение на авторски права. Има специални сайтове, които сигнализират за подобни нарушения. Пък и оригиналността е изцяло във Ваш интерес, защото търсачките не индексират копия и не ги показват в техните резултати от търсенето. Текстът да е най-малко 400 думи – това е стандарт на търсачките за нещо, което се забелязва. Един банер 120 / 600 пискела (вдясно на главна страница виж Hosting…), една снимка за глава на страницата 670 пиксела широка и другите снимки по избор, не по широки от 550 пкс. Може да си ги изработите с помощта на  програмата тук.

Сайтът за реклами
Кратки презентации 
< от там изберете линк >

>  
"To My Article "

Има четири (4) вида възможности за рекламиране в нашата система.

1. Създаване на Ваша страница(и) от показания чрез горните връзки тип.

2. Създаване на папка в нашия домейн с Ваш сайт, на съвсем друга платформа, и Вашата страница, насочена към този сайт. Пример:
http://www.bg-market.com/ваша_папка

3. Създаване на Ваш поддомейн (субдомейн). Например:
http://www.ваш
_субдомейн.bg-market.com

4. Създаване на изцяло Ваш домейн и сайт от нашия вид. Но това вече ще Ви струва $20 еднократно и всяка година по $20, защото ние нямаме право да подаряваме домейни:
http://www.bg-market.com 
http://www.ваш_домейн.com

Без съмнение от гледна точка на представителност последните варианти са за предпочитане. Но от гледна точка на маркетинга комбинацията от 1 и 2 е най-доброто.

И в четирите случая няма да имате достъп до файловете на сайта си, защото авторското право на производителя го забранява. Но в случай, че имате субдомейн и домейн, ще имате достъп да редактирате материалите си с някои съвсем малки ограничения, както това става например при блоговете WordPress, Blogger и др. Т.е. ще имате контролен панел (cPanel) за управление на съдържанието, без да може да пипате файловете на системата. Но хората, които са работили с блогове знаят какви трудности има при форматирането на текста и снимките и затова ние Ви предлагаме да вършим това вместо Вас. Още повече, че няма да се налагат промени твърде често.

Никакъв проблем няма, хора със съществуващи сайтове и домейни да се включат. Така те ще разчитат на най-лесния вариант 1 в комбинация с 2, където може да има допълнителна "лека" захващаща рекламна страница от следния вид:
http://bg-market.com/free-traffic , която ще Ви насочим как да използвате за допълнителен ефект, ако имате време за допълнителни усилия да си рекламирате продуктите.

Във всички случаи и двете страни ще имат достъп до cPanel за управление на съдържанието. Но ако някой смени паролата и настройките с цел да ни отреже достъпа, ще бъде изтрит.

Едно от предимствата на нашия хостинг е отчетността. На снимката долу виждате изменението на нашия трафик по месеци преди и след инсталирането на маркетинговия софтуер, което стана в началото на март. Последно е засечен на 20-ти май. Увеличение на трафика 12 пъти, 3500 уникални посещения, общо 6000; 11000 отворени страници; 57000 кликвания и 7 GB изтегляния.

Но това е само началото. Защото фирмата производител на софтуера често ни зарежда с подобрения, а и в най-скоро време очакваме напълно новия софтуер за нови видове услуги, описани по-горе. Така че ще имате възможност да рекламирате в още един сайт.

100% вече сме сигурни, че вече се питате:

"Как така – безплатно, каква е уловката?"

Нали знаете, ние, хората на науката и изкуството, сме особени и имаме понякога различна мотивация. Прогресът трябва да върви, иначе няма да изпълним мисията си. Съзнаваме, че ние сме постигнали тази наша степен на развитие не само със собствени сили, но и посредством труда, продуктите, културата (физическа, умствена, технологическа, икономическа, обществена…) на всички хора и общества на Земята, както и самото (съзнателно или не) биоизлъчване на всяко живо същество… Общите усилия не се умножават механически по броя на участниците. Т.е. мултиплицираният ефект от съюзените усилилия към прогрес не е аритметична, а е поне

геометрична прогресия
(експоненциална крива)

и в един определен от Природата период достига Безкрайност или

Ново Революционно Начало в Развитието.

Именно, смятайки, че това начало е близо, затова нямаме търпение да ускорим този процес. Защото, ако не го направим, сме изправени пред

Катастрофа на Земната Цивилизация
икономическа, социална, геологическа
(спомнете си за "края" от календара на маите
и приближаващата планета Нибиру… Има наши независими изчисления, които показват, че предположенията ще се случат с висока степен на вероятност)

Така че нашите мотиви, за да предложим този безплатен подход, си е чиста проба самосъхранине и лична изгода в посока към нашето собствено  оцеляване. !!!  Но и удовлетворението от това да помогнеш на съмишленик е невероятно. Опитайте и ще видите!!! 🙂 🙂 🙂

Но ще дойде време, огато нашата система ще достигне фаза на насищане – хората на прогреса не са безкрайна величина, както и нашето свободно време. А и първа страница на Google и другите търсачки побират само 10 сайта… А и ако няма такива, които да повярват в нашите намерения, ние ще направим услугата платена. Тя и сега е платена, но за западния пазар. Тази система няма аналог в интернет, тя е 100% уникална и затова ние все още нямаме маркетингово изследване за цените.

Възползвайте се от нашето начало.
Ние с радост очакваме съмишленици.

Ние приемаме сътрудничество в обща полза и от такива от вас, които знаят и могат повече от нас в рекламирането (ние не сме "последна инстанция") или поне знаят нещо различно. Естествено е, че приемаме и други предложения и …критики дори.

Ние предприемаме тия стъпки с ясното съзнание да обединим особено хората на авангардната наука – откриватели, изобретатели, новатори… чийто труд винаги е бил "последна дупка на кавала" и обществото е научавало за тях с години и …векове закъснение. (Едва днес след 400 години хората разбраха, че всички инженерни проекти на Леонардо да Винчи работят. Дори до скоро го смятаха само за художник).

Нека не допускаме
ПРОГРЕСЪТ,
КОЙТО Е СЪТВОРЕН ОТ НАС ДНЕС,
ДА СЕ НАЛОЖИ с много жертви СЛЕД ВЕКОВЕ !!!


Внимание!
Тук ние предлагаме нашите услуги на български език, но ако желаете самостоятелно развитие в уеб дизайн, в създаване на сайтове и в интернет рекламирането и маркетинга, ще трябва да знаете английски език доста добре!  Но не е необходимо да бъдете експерт лингвист по английски, за да се справите. Нещата са интуитивно лесни. А и съществува GoogleTranslater (онлайн преводачът).

 

Ние работим с английските варианти вече 7 години (на български – 15) и трябва да Ви признаем, че такава маркетингова индустрия, каквато развиват англоезичните, може да се сравни само с космическата индустрия както по качество и творчество, така и по космическите печалби, които бълва.

 

Руснаците, които също имат един самостоятелен огромен онлайн пазар, само се опитват да им подражават – народът им е много беден (като нашия) и са десетки години назад поради свития от бедността там пазар. Всички европейци пък съвсем назад (не че са бедни), с изключение на британците. А индийците пък са водещи в маркетинговия софтуер. Високо развитите англоезични маркетолози го поръчват доста често на тях.

 

Ако не вярвате, разгледайте подробно страниците на сайта долу, като отворите самите оригинални програми от презентациите, и по-специално страниците, посветени на интернет маркетинг:

     http://www.bgl-biz.com ,  а като начало:
    
1. Маркетингови методи и инструменти
    
2. Маретингов софтуер
    
3. Работа от вкъщи

Ако желаете
ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ
за Вашия сайт или помощ за Вашите
усилия в тази област

Въпреки голямото количество фирми у нас, които предлагат услугата "интернет маркетинг", тази услуга е нещо като магическа тайна за тия фирми, а да не говорим за потребителя. Тайна, за да бъде забулен фактът, че повечето такива фирми много малко разбират, знаят и могат в тая област. Защото повечето хора си мислят, че интернет маркетингът не се различава кой знае колко от наземния обикновен (конвенционален) маркетинг, който се изучава в повечето учебни заведения по икономика у нас и по света. Но трябва да кажем, че вече интернет маркетингът вече е станал общо понятие за маркетинг въобще, а не обратно – т.е. интернет маркетингът ВКЛЮЧВА в себе си и наземния (офлайн) маркетинг. Защото интернет има десетки и стотици различни начини за рекламиране, технологии, инструменти, техники, тактики и изследване на пазарите и конкуренцията, на стотици тържища и рекламни агенции, както и стотици и хиляди школи по интернет маркетинг, че офлайн маркетингът вече стана нещо съвсем семпло и дори невзрачно. Защото като изключим хранителните стоки, вече над 60% от търговията в англоезичния пазар вече е в интернет.

 

А като видим колосалното количество умствен потенциал, който се влага непрекъснато и се усъвършенства в тоя бизнес, който потенциал може да се сравни може би само с вложения в НАСА, и който генерира МИЛИАРДИ долари печалби за производителите на услуги, технологии и инструменти за интернет маркетинг, направо ще ни стане жал за местния такъв и за местните потребители на интернет, които си нямат представа за реалното развитие и достижения на тоя нов и друг свят от нашата цивилизация.

 

За доказателство на моите думи трябва добре да разгледате нашите сайтове с услуги и реклами и да придобиете макар и бегла представа за това,  което ние сме научили и умеем. "Бегла", защото няма да имате възможност да проследите всички наши контакти с нашите учители, с търговски и маркетингови центрове, с места за рекламиране и предлагане на стоки и услуги, от които всеки час пристигат новости, които едва смогваме да обработим и изучим.

 

Просто проверете КОЛКО ВИДА МАРКЕТИНГ предлагаме ние и колко конкуренцията. Не че тя го прави лошо, напротив, има колеги, които перфектно си вършат работата, но предлаганите от тях ОГРАНИЧЕНИ услуги много трудно, да не кажа невъзможно, могат да ви направят лидер на световния интернет пазар. Защото не е достатъчно да направиш няколко или няколко вида маркетингови кампании, а трябва да изготвиш цяла маркетингова стратегия според вида на бизнеса и целите на клиента.

 

Ето два ключови наши сайта, които, ако ги "прелистите" по-добре, най-добре ще ви покажат нашето ниво, макар и повърхностно според изброените по-горе причини:

 

http://www.bg-market.com

 

http://www.bgl-biz.com

 

 

Научете подробно, как може да получите

БЕЗПЛАТНО РЕКЛАМИРАНЕ

в нашите сайтове

и как сами да създадете своя
БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА
и дори да направим Вашия

БЕЗПЛАТЕН УЕБ САЙТ
 

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ, ИЗРАБОТВАНЕ НА САЙТОВЕ и УЕБДИЗАЙН

Липсата на маркетингови усилия е все едно да имате най-добрите стоки в най-добрия магазин на света, но разположен на връх Еверест или в Марианската падина в Тихия океан, т.е. където не минават клиенти. Иначе никак не е зле вашият сайт да е красив като бижу, но дали това е оправдано, ако само Вие може да му се любувате?…

 

И обратно, има интернет търговци с посредствени сайтове, но печелят милиони на година и дори на месец…

 

Въпреки че маркетингът може да изкара Вашия сайт на първа страница на търсачките, все пак ако Вашите стоки и услуги не са на добро ниво, успехът на тоя маркетинг ще е за няколко месеца или година… Но доста често добрият маркетинг на лоши продукти засенчва добрите продукти с лош маркетинг

 
Рекламирай безплатно по-долу

 

 


за повече информация в:

Интернет МАРКЕТИНГ

 

И така, "Който търси – намира!"

Пожелаваме Ви на добър час към Вашите интернет пътешествия и приключения!

 

 

ОГРАНИЧЕНИЯ:
Ние си запазваме правото да отказваме услуги на всеки, чиито уеб страници съдържат опасно съдържание за деца, които насърчават омраза, дискриминация, подтикват към употреба на наркотици и други вредни неща, които насърчават незаконни дейности и насилие, или чието съдържание е обидно. Това, дали един уеб сайт попада в тези класификации, се определя единствено от нашия екип.
 

 

Изберете сайт за споделяне
по ваш избор:

 

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: