ХОСТИНГ И ДОМЕЙН

Началото и Краят на Всяко Интернет Присъствие:

За да Си спестите много неочаквани разочарования и неприятни изненади, ще Ви представим най-сигурното начало и най-здравата основа за вашето сериозно присъствие в интернет.

Ще ви трябва СУПЕР ХОСТИНГ за вашия уеб сайт, особено ако искате да представите продуктите и дейността си на англоезично и друго чуждо интернет пространство. Хостингът е мястото, където се намират всички файлове на Вашия сайт. Защото едно усилено рекламиране може да повреди Вашия хостинг – поне понякога сайтът Ви ще изчезва, а това силно ще увреди неговата репутация пред търсачките, а те са най-важният източник на посетители и клиенти за Вас в интернет.

   Хостингът:
Щракнете картинката вляво, за да видите един от ПЕТТЕ най-добри хостинги в света (за нас той е най-…), в който ние поддържаме този и много други наши и чужди сайтове и домейни. На безумно ниска цена – имаме 6 самостоятелни домейна, можем да имаме неограничено количество домейни и субдомейни (сега имаме повече от 30 субдомейна), неограничено дисково пространство, за сега имаме вътре над 900 гигабайта инфо – всичко за $15 месечно. Това не е много, защото нашите услуги са обявени само от 5 май 2011 г. насам.

Ние сме ПАТРИОТИ, но за съжаление такова професионално обслужване и инструменти в български хостинги не съществува. С малки изключения и то само за ограничен кръг от услуги. Все пак ако искате български хостинг, можем да направим изследване и да ви насочим към най-добрия:

Ако желаете, ние ще създадем Ваш хостинг вместо Вас. Можем да го поддържаме и вместо Вас…
Има два варианта за това:
0

1. Когато Вашият домейн се обслужва от наша потребителска апаратура (cPanelControl Panel), до която няма да имате достъп, но ще имате достъп до всички файлове на сайта си посредством FTP софтуер. Ако решите това, допълнително ще Ви упътим как става това. Вие ще имате достъп да редактирате сайта си, който ние можем да инсталираме вместо вас. В този случай Вие заплащате
0

ЕДНОКРАТНА такса от $40.
И повече НИКОГА няма да плащате за хостинг,

което иначе е минимум $15 месечно,
а само
$15 годишно за домейн (у нас има евтини услуги от 40-80 лв на година с ограничено дисково пространство и натоварване… да, по-евтино е, но ако искате само да ползвате сайта си за визитка, а не за търговия или с много голям трафик от посетители).


Ако не Сте доволни от услугата, винаги може да изтеглите домейна си в друг хостинг. Предварително ще подпишем договор, че Вие Сте собственик на домейна и сайта си и ако сметнете за необходимо, Вие можете да прехвърлите домейна си в друг избран от Вас хостинг по всяко време и така да получите достъп до файловете си.. Само се обадете.
0

2. Когато искате да имате достъп до сайта си и до cPanelControl Panel към него, но ние да създадем хоста ви, това ще ви струва
$40, разбито по услуги:
0

$15 месечна такса за хостинг.
$15
за регистрация на домейн за година.
Съществуват и варианти за по-специфични и сложни нужди от
$20 за т.нар. "Облачна" (Cloud) високоскоростна технология до $30 на месец за блог технологии (WordPress).


Ако искате да платите за една или до 3 години, за това има много варианти, в зависимост от вашите цели и възможности за плащане. Вие трябва да ни ги съобщите и ние ще Ви направим точни изчисления и препоръки за рекламните Ви стратегии и тактики и за това кое е най-добро и защо.
0

Всичко: $30,00 + $10 за нашата услуга = $40 за начало. После може да плащате сами или ние да плащаме за Вас, като ни изпращате пари. Плащанията ще правите или с кредитна/дебитна карта или чрез онлайн банката PayPal (виж долу).
0

3. Когато искате САМИ да създадете хостинг членство за Вас или ваш клиент, нашата такса от $10 ще отпадне и всички останали цени горе ще са същите. Т.е. $30 за начало. Но само ако се включите от наша връзка долу:

4. Ако Вие имате безплатна рекламна кампания при нас, ще бъде създадена безплатна субпапка (подпапка) или субдомейн (поддомейн) за Вас към нашия домейн. Например:

подпапка: www.bgl-biz.com/ваше_име
поддомейн: www.
ваше_име.bgl-biz.com

За условията на тази услуга прочетете ТУК.

Дори и да не Сте професионалист, ще може да
СРАВНИТЕ
пултовете за управление на:

HostGator   /   Друг Хостинг

Ако не Сте доволни от хостинга
до
45 дни,
ние ще Ви върнем парите.

 

Едно от предимствата на нашия хостинг е отчетността. На снимката долу виждате изменението на нашия трафик по месеци. Но това е само една десета от всички отчети. Те служат не само на Вас, но и за търсачките, които класират сайтовете по значението им по всички показани от хостинга показатели.

Ето какво ни пише един наш (меко казано) доволен от нашия хостинг клиент:
0
"Здравейте,
0
Пиша това, понеже знам, че ще го публикувате за вашите клиенти, които може би някои не знаят значението на хостинга и домейна в интернет. Домейнът e вашият уникален адрес, един вид ваш телефонен номер, по който ви намират в интернет.
0
А хостингът е услугата (съвкупност от техника и специалисти), която обслужва вашите сайтове. Компютърът, който дава "подслон", "гостоприемство" на вашата информация, се нарича сървър и който е свързан с целия интернет. Този компютър може да се намира във Вашия дом или офис или той може да се намира навсякъде по света, далече от вас, стига да има достъп до интернет мрежата.
0
Ако имате достатъчно добър специалист или ако вие самият сте такъв специалист и ако имате много мощен компютър за хостинг, и ако можете да си позволите този компютър и понякога и специалистът да работят денонощно, можете да си позволите първия вариант. В противен случай вие трябва да наемете друг гостоприемник за вашата насочена за интренет информация.
0
В началото като начинаещ аз много лесно и бързо публикувах в безплатни хостинги и домейни. Но много бързо достигах техните ограничения за количество информация, трафик и брой едновременни отваряния на сайтовете ми. После потърсих ниско платени хостинг усулуги, но отново достигнах и техните граници понеже информацията ми се увеличаваше. Много хора ми се обаждаха по телефона, че моите сайтовете не се показват с часове, а понякога и с дни. Последното се случи дори когато ползвах платен, уж професионален хостинг, чийто собственик избяга с парите на всички потребители, включително и моите. По неговите телефони разбрах, че се намира някъде около Нова Зеландия, но не отговаряше на моите повиквания. Така за една седмица, с откъснати от интернет сайтове, аз загубих всичките си над 30 клиенти (бях в началото), както и всички, които биха проявили интерес към моите предложения. Това ми струваше 1 месец отсъствие от интернет и загуба на ценна информация завинаги, когато се обърнах за помощ към всички мои виртуални учители по интернет. Голямото мнозинство от тях ползваха сегашния ми хостинг.
0
Аз не разбирам добре английски език и въпреки това, ползвайки електронния преводач на Google, чудесно се разбирах в чата на живо с дежурните специалисти – винаги нощем. Бях щастлив да общувам с такива учтиви, отзивчиви и компетентни специалисти, особено когато имах затруднения при прехвърлянето на моите сайтове и домейни при тях. Всички операции при прехвърлянето на сайтовете ми, както и инсталирането на новите ми домейни, стана безпроблемно и точно. По всяко време на денонощието можех да разчитам на тях. И на всичко отгоре те го вършеха безплатно, въпреки обявените за това тарифи. И до днес не разбирам как ставаше тая магия…
0
От благодарност към тях, реших да представлявам техните услуги и на други закъсали като мен, както и на хора, които са решили да бъдат значителен фактор в интернет, към какъвто и аз самият се стремя.
0
Просто не мога да повярвам, че такъв обем и качество от услуги може да струва толкова евтино."
0
Присъединете се към нашия отбор, за да посрещнем всички предизвикателства на световната мрежа надеждно, безпроблемно и с по-малко усилия и …работно време.
0
За Вашия интернет успех,
администраторът на този сайт.

0

Начин за плащане за стандартни услуги – на наша банкова сметка, която ще Ви изпратим след поръчката.

Или по PayPal, ако имате сметка в тази интернет банка. Алтернативна банка с някои предимства е Payza. Например, по-лесно е да вкарате пари в нея, отколкото в PayPal.  Може да се абонирате безплатно и в двете от тук:

Ще имате 2 (два) начина за плащане:

1. С вашата PayPal (Payza) сметка (!)…
2. С кредитна / дебитна карта:

Регистрирайте се в PayPal (ако все още нямате сметка)!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Какво е PayPal и защо този метод е най-добрият?
     * PayPal е по-безопасен, и по-лесен начин за интернет пращания.
     * Плащате с кредитна карта, без да пишете някъде данните й.
     * Плюс – бързина на поръчката, особено при онлайн магазини.

В своя PayPal профил, вие ще получите регистрация на вашата кредитна / дебитна карта и след това вие ще плащате само с потребителско име и парола, без бавната процедура за писане на номер на картата и други лични данни.

Секретност:
     * Никога няма да пишете и показвате номера на картата си.
     * 100% защита срещу всякакви неоторизирани плащания.
     * Всяка покупка ще Ви бъде потвърдена с имейл разписка.

Удобство и бързина:
     * Бързина на поръчката, особено при онлайн магазини.
     * Плащане с кредитна / дебитна карта
       или банкова сметка по избор.
     * Избягвате въвеждане
на ваша финансова информация.
     * Ако Сте търговец, лесно и бързо създавате
       процесор, за да ви плащат
.

Затова ние Ви препоръчваме:
        Регистрирайте се в PayPal сега
        ако искате да бъдете
        сериозен интернет клиент или търговец
:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Ще бъде добре да можете да следите по интернет състоянието на Вашата банкова сметка, която е свързана с ваша дебитна/кредитна карта. Не е необходимо сами да правите трансакции от тази сметка.

Ако се наложи Ваше плащане за хостинг или рекламни кампании, през горните интернет банки се плаща много по-лесно и без никакъв риск за сигурността на Вашата сметка. Просто попълвате 2 полета с ваши данни, натискате един бутон и – готово. Попълването на данните за ваша дебитна/кредитна карта отнема значително повече време и усилия. Но те си струват, защото:

     Още в началото на миналата година интернет изпревари наземната търговия като достигна над 60% от общата търговия по цени на дребно като изключим хранителните стоки. Това означава, че интернет като пазар постоянно нараства, независимо от всякакви местни и международни кризи…

Следейки научните достижения, ние знаем със сигурност, че вече има изобретение, което позволява по оптичен кабел да се транспортират физически стоки (дори у нас доста интернет доставчици минават вече на оптичен кабел)... Това е РЕВОЛЮЦИОННО ИЗОБРЕТЕНИЕ! Дори може да се транспортират живи организми, включително и хора.  Скоростта на внедряване на откритията постоянно расте и нищо чудно в близките 3-4 години това да стане масова реалност. Тогава търговията до 80-90% ще премине в интернет.

 

Някои процедури за работа с банките:

 

1. Откривате на Ваше име банкова сметка в Банка, която може да издава карта VISA Electron и която може да прави трансакции в интернет. Разпитайте Вашата банка, дали тяхна карта от този вид може да прави трансакции в интернет. След една седмица ще получите електронната си карта. Тогава откривате виртуален офис в тази банка (обикновено не са нужни пари за това), за да можете да следите всички трансакции. Няма никаква необходимост да правите от този офис банкови трансакции. Ако решите да правите такива трансакции, може да се уреди срещу 10 лв. Но няма нужда. Трябва да ни дадете паролите за този офис.

 

2. След като картата е на лице, идваме във Вашия офис (това може да стане и по Скайп) и ще Ви открием сметка в най-добрата в света интернет банка PayPal. Дори можем предварително да го направим при нас. Става за 10 минути. Тънкостта е, че в картата трябва да заредите 3-4 долара (или в равностойни лева). След това попълвате във виртуалния офис на PayPal (без ние да гледаме) формуляр за регистрация на картата с нейния номер, дата на валидност и секретен код  и съответно PayPal прави проверка дали картата е редовна, като дърпа от нея 1,5 долара. Тия пари не са изгубени, остават във вашата сметка. В банковата Ви сметка се отбелязва идентификационeн номер на PayPal, с който тя се обозначава, че е извършила трансакцията. Този номер се попълва във формуляра на PayPal и по това тя разбира, че именно Вие, който Сте открили сметката при нея, Сте собственик на картата. Този процес се нарича Верификация или Потвърждаване на Вашата самоличност и собственост върху картата и така вече Сте легитимни да получавате и да изпращате пари.

3. След като това стане, вие сменяте първоначалната, въведена от нас парола, и ние вече няма да се бъркаме във вашата PayPal сметка. Същото правите и с наземната банка.

4. Когато получите плащане, PayPal Ви праща е-мейл, който от своя страна може да се настрои да Ви прати SMS на телефона, че имате плащане. Така че няма да Ви са налага постоянно да Ви е отворен е-мейла. Ако Сте на път, ще проверите е-мейла по телефона, в който ще има адрес на купувача, на който да изпратите стоката. Вие си отваряте PayPal сметката и като видите, че клиентът е платил, пращате стоката.

5. Ако стане някакъв фал в случай на липса на доставка от Ваша страна, на клиента се връщат парите по пощата на адрес, който е заявил при поръчката. Или на банкова сметка, ако я е заявил във формуляра. Ако клиентът е член на PayPal, Вие му връщате парите по вътрешната поща на тая банка, без да плащате комисионна за трансакцията. Затова е необходимо до бутона за плащани клиентите да бъдат подканени да станат клиенти на PayPal, което ще ги улесни във всички покупки по интернет при други фирми.

6. Когато в PayPal сметката ви се натрупат достатъчно средства, с три кликвания си изпращате парите във вашата електронна карта и може да ги теглите от банкомат или от банката ръчно. Таксата на трансакцията е 2 долара. Ако Вие имате поддоставчици, Банката може да се настрои да му плащате неговия дял автоматично, веднага, след като клиентът е платил…

Ако искате сериозно присъствие в интернет, такава сметка в такава банка е просто задължителна. Ще получите помощ от нас, за да се включите в тия банки. Поне в PayPal. Съществуват и други начини за плащане по договаряне.

Ако имате специални и нестандартни намерения, тук е мястото, където ще получите помощ. Иначе може да потърсите десетки други представителни (на пръв поглед) онлайн услуги у нас и в чужбина.

Даже ще Ви насочим към тях – не се страхуваме от конкуренция.

Например, ето няколко от тях   1  2  3

Ако се нуждаете от нашата ПОМОЩ

 

 

Научете подробно, как може да получите

БЕЗПЛАТНО РЕКЛАМИРАНЕ

в нашите сайтове

и как сами да създадете своя
БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА
и дори да направим Вашия

БЕЗПЛАТЕН УЕБ САЙТ
 

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ, ИЗРАБОТВАНЕ НА САЙТОВЕ и УЕБДИЗАЙН

Липсата на маркетингови усилия е все едно да имате най-добрите стоки в най-добрия магазин на света, но разположен на връх Еверест или в Марианската падина в Тихия океан, т.е. където не минават клиенти. Иначе никак не е зле вашият сайт да е красив като бижу, но дали това е оправдано, ако само Вие може да му се любувате…

И обратно, има интернет търговци с посредствени сайтове, но печелят милиони на година…

 

Въпреки че маркетингът може да изкара Вашия сайт на първа страница на търсачките, все пак ако Вашите стоки и услуги не са на добро ниво, успехът на тоя маркетинг ще е за няколко месеца или година… Но доста често добрият маркетинг на лоши продукти засенчва добрите продукти с лош маркетинг

 
Рекламирай безплатно по-долу

 

 

 

 

Изберете сайт за споделяне
по ваш избор:

 

%d блогъра харесват това: