ВИДОВЕ РЕКЛАМИРАНЕ В ИНТЕРНЕТ

ВИДОВЕ ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ РЕКЛАМИРАНЕ

Ние сме част от
една от най-авторитетните мрежи в света за Интернет маркетинг,

чието седалище е в САЩ, Калифорния,
но си имаме и

Наша Уникална (Нестандартна) Маркетингова Система

Забележка: следващите услуги за български потребители са в постоянно обновяване. Ние можем да ги извършваме, но текстовете и страниците, които ги обясняват, не са готови поради непрекъснатите всекидневни новости, които не успяваме да отразим. Започнахме полуготови заради наши приятели и колеги, които се нуждаят от нас. Кога ще ги открием всички, ще зависи и от вашата клиентска активност.. 😉 Изберете активен линк (ако има такъв). Имайки предвид ограничения български пазар (безпаричието на обикновения българин), нашите услуги действат най-добре на англоезичния пазар.

Други стандартни видове:

Ние не претендираме за пълна изчерпателност на видовете интернет маркетинг. Защото всяка седмица излиза нов сfфтуер за неговата автоматизация, а голямо количество еднолични маркетолози също откриват свои нови системи маркетинг. С най-изявените, най-успелите и най-богатите маркетолози имаме постоянна връзка и всеки ден получаваме новости от тях, които и постоянно следим за такива по наши собствени канали.

Начин за плащане за стандартни услуги – на наша банкова сметка, която ще Ви изпратим след поръчката.

Или по PayPal, ако имате сметка в тази интернет банка. Алтернативна банка с някои предимства е Payza. Например, по-лесно е да вкарате пари в нея, отколкото в PayPal.  Може да се абонирате безплатно и в двете от тук:

Ще имате 2 (два) начина за плащане:

1. С вашата PayPal (Payza) сметка (!)…
2. С кредитна / дебитна карта:

Регистрирайте се в PayPal (ако все още нямате сметка)!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Какво е PayPal и защо този метод е най-добрият?
     * PayPal е по-безопасен, и по-лесен начин за интернет пращания.
     * Плащате с кредитна карта, без да пишете някъде данните й.
     * Плюс – бързина на поръчката, особено при онлайн магазини.

В своя PayPal профил, вие ще получите регистрация на вашата кредитна / дебитна карта и след това вие ще плащате само с потребителско име и парола, без бавната процедура за писане на номер на картата и други лични данни.

Секретност:
     * Никога няма да пишете и показвате номера на картата си.
     * 100% защита срещу всякакви неоторизирани плащания.
     * Всяка покупка ще Ви бъде потвърдена с имейл разписка.

Удобство и бързина:
     * Бързина на поръчката, особено при онлайн магазини.
     * Плащане с кредитна / дебитна карта
       или банкова сметка по избор.
     * Избягвате въвеждане
на ваша финансова информация.
     * Ако Сте търговец, лесно и бързо създавате
       процесор, за да ви плащат
.

Затова ние Ви препоръчваме:
        Регистрирайте се в PayPal сега
        ако искате да бъдете
        сериозен интернет клиент или търговец
:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Ще бъде добре да можете да следите по интернет състоянието на Вашата банкова сметка, която е свързана с ваша дебитна/кредитна карта. Не е необходимо сами да правите трансакции от тази сметка.

Ако се наложи Ваше плащане за хостинг или рекламни кампании, през горните интернет банки се плаща много по-лесно и без никакъв риск за сигурността на Вашата сметка. Просто попълвате 2 полета с ваши данни, натискате един бутон и – готово. Попълването на данните за ваша дебитна/кредитна карта отнема значително повече време и усилия. Но те си струват, защото:

     Още в началото на миналата година интернет изпревари наземната търговия като достигна над 60% от общата търговия по цени на дребно като изключим хранителните стоки. Това означава, че интернет като пазар постоянно нараства, независимо от всякакви местни и международни кризи…

Следейки научните достижения, ние знаем със сигурност, че вече има изобретение, което позволява по оптичен кабел да се транспортират физически стоки (дори у нас доста интернет доставчици минават вече на оптичен кабел)... Това е РЕВОЛЮЦИОННО ИЗОБРЕТЕНИЕ! Дори може да се транспортират живи организми, включително и хора.  Скоростта на внедряване на откритията постоянно расте и нищо чудно в близките 3-4 години това да стане масова реалност. Тогава търговията до 80-90% ще премине в интернет.

 

Някои процедури за работа с банките:

 

1. Откривате на Ваше име банкова сметка в Банка, която може да издава карта VISA Electron и която може да прави трансакции в интернет. Разпитайте Вашата банка, дали тяхна карта от този вид може да прави трансакции в интернет. След една седмица ще получите електронната си карта. Тогава откривате виртуален офис в тази банка (обикновено не са нужни пари за това), за да можете да следите всички трансакции. Няма никаква необходимост да правите от този офис банкови трансакции. Ако решите да правите такива трансакции, може да се уреди срещу 10 лв. Но няма нужда. Трябва да ни дадете паролите за този офис.

 

2. След като картата е на лице, идваме във Вашия офис (това може да стане и по Скайп) и ще Ви открием сметка в най-добрата в света интернет банка PayPal. Дори можем предварително да го направим при нас. Става за 10 минути. Тънкостта е, че в картата трябва да заредите 3-4 долара (или в равностойни лева). След това попълвате във виртуалния офис на PayPal (без ние да гледаме) формуляр за регистрация на картата с нейния номер, дата на валидност и секретен код  и съответно PayPal прави проверка дали картата е редовна, като дърпа от нея 1,5 долара. Тия пари не са изгубени, остават във вашата сметка. В банковата Ви сметка се отбелязва идентификационeн номер на PayPal, с който тя се обозначава, че е извършила трансакцията. Този номер се попълва във формуляра на PayPal и по това тя разбира, че именно Вие, който Сте открили сметката при нея, Сте собственик на картата. Този процес се нарича Верификация или Потвърждаване на Вашата самоличност и собственост върху картата и така вече Сте легитимни да получавате и да изпращате пари.

3. След като това стане, вие сменяте първоначалната, въведена от нас парола, и ние вече няма да се бъркаме във вашата PayPal сметка. Същото правите и с наземната банка.

4. Когато получите плащане, PayPal Ви праща е-мейл, който от своя страна може да се настрои да Ви прати SMS на телефона, че имате плащане. Така че няма да Ви са налага постоянно да Ви е отворен е-мейла. Ако Сте на път, ще проверите е-мейла по телефона, в който ще има адрес на купувача, на който да изпратите стоката. Вие си отваряте PayPal сметката и като видите, че клиентът е платил, пращате стоката.

5. Ако стане някакъв фал в случай на липса на доставка от Ваша страна, на клиента се връщат парите по пощата на адрес, който е заявил при поръчката. Или на банкова сметка, ако я е заявил във формуляра. Ако клиентът е член на PayPal, Вие му връщате парите по вътрешната поща на тая банка, без да плащате комисионна за трансакцията. Затова е необходимо до бутона за плащани клиентите да бъдат подканени да станат клиенти на PayPal, което ще ги улесни във всички покупки по интернет при други фирми.

6. Когато в PayPal сметката ви се натрупат достатъчно средства, с три кликвания си изпращате парите във вашата електронна карта и може да ги теглите от банкомат или от банката ръчно. Таксата на трансакцията е 2 долара. Ако Вие имате поддоставчици, Банката може да се настрои да му плащате неговия дял автоматично, веднага, след като клиентът е платил…

Ако искате сериозно присъствие в интернет, такава сметка в такава банка е просто задължителна. Ще получите помощ от нас, за да се включите в тия банки. Поне в PayPal. Съществуват и други начини за плащане по договаряне.

Ако имате специални и нестандартни намерения, тук е мястото, където ще получите помощ. Иначе може да потърсите десетки други представителни (на пръв поглед) онлайн услуги у нас и в чужбина.

Даже ще Ви насочим към тях – не се страхуваме от конкуренция.

Например, ето няколко от тях   1  2  3

Ако се нуждаете от нашата ПОМОЩ

 

 

Научете подробно, как може да получите

БЕЗПЛАТНО РЕКЛАМИРАНЕ

в нашите сайтове

и как сами да създадете своя
БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА
и дори да направим Вашия

БЕЗПЛАТЕН УЕБ САЙТ
 

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ, ИЗРАБОТВАНЕ НА САЙТОВЕ и УЕБДИЗАЙН

Липсата на маркетингови усилия е все едно да имате най-добрите стоки в най-добрия магазин на света, но разположен на връх Еверест или в Марианската падина в Тихия океан, т.е. където не минават клиенти. Иначе никак не е зле вашият сайт да е красив като бижу, но дали това е оправдано, ако само Вие може да му се любувате…

И обратно, има интернет търговци с посредствени сайтове, но печелят милиони на година…

 

Въпреки че маркетингът може да изкара Вашия сайт на първа страница на търсачките, все пак ако Вашите стоки и услуги не са на добро ниво, успехът на тоя маркетинг ще е за няколко месеца или година… Но доста често добрият маркетинг на лоши продукти засенчва добрите продукти с лош маркетинг

 
Рекламирай безплатно по-долу

 

 

 

 

Изберете сайт за споделяне
по ваш избор:

 

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: