РЕКЛАМИРАНЕ ЧРЕЗ ПУБЛИКУВАНЕ НА СТАТИИ


ПУБЛИКАЦИИ НА СТАТИИ ЗА РЕКЛАМИРАНЕ

В тази услуга може да включим ВИДЕО
(комбинация между публицистичен и видео маркетинг)

 

Написване и публикуване на оригинални и творчески статии, описващи Вашия уебсайт и бизнес.
Всички статии са професионално  написани и оптимизирани за търсачките.
Ще бъдат официално публикувани от Ваше име в сайтове с висок ранг.
Ние публикуваме в над
400 специализирани сайтове за статии плюс в наши 12 специализирани за тази цел сайтове.
Като резултат ще имате стотици и хиляди постоянни връзки, сочещи директно към вашия сайт.
Този маркетингов метод се превръща в т.нар. ВИРУСЕН маркетинг (от човек на човек) и е един от най-добрите методи за насочен трафик.
НОВО! Като допълнение ние можем да обогатим вашите статии с ВИДЕО. Вижте подробности по-долу!
Използвайки видео в комбинация със статиите, ще достигнете до изцяло нова публика от целеви клиенти.
Вашето видео ще бъде публикувано в 17 от най-добрите сайтове за онлайн видео.

 

 

Тази услуга е един от най-ефективните маркетингови методи, който добавя постоянен тласък на вашия уеб сайт трафик и изгражда постоянни връзки, които сочат директно към вашия уеб сайт! Увеличава продажбите на онлайн бизнеса Ви, като привлича насочени, заинтересованите посетители към вашия сайт, когато те четат информативно съдържание, статия(и) за вашата фирма и за вашите продукти и услуги! Ние имаме над 10 годишен опит в писането на интересни, информативни, професионални статии, което може значително да помогне за подобряване на класирането Ви в търсачките! Това е най-сигурният, надежден, постоянен и качествен трафик, който може да имате в интернет!  А когато го съчетаем и с видео, тогава ефектът е невероятен. Той ще остане да действа с времето без Вашето участие на автопилот.

 

Ако имате уеб сайт, тогава нека си го кажем, на пазара за търсене, където се "бият" различните търсачки, най-любимата им "храна" това е ТЕКСТОВОТО СЪДЪРЖАНИЕ! Търсачките обичат съдържанието и техните паяци "разбират" не само от ключови думи и синтаксис, но и от това доколко статията е оригинална, художествена, емоционална и богата на насочена информация. Наистина изкуственият интелект на тия роботи за анализ е достигнал изключително голям подем в това отношение. За по-малко от секунда те проверяват дали Вашата статия е оригинална или Сте я свалили от някъде и точно от къде. Дори частично да препишете разни текстове и да ги компилирате, тия паяци-роботи веднага "вдигат врява" или ще Ви подминат със студено безразличие.

 

Затова статиите са непобедим начин за генериране на линкове, увеличаване на класацията в търсачките и намиране на нови перспективи за продажби и изливане на  целеви трафик директно към вашия уеб сайт. Съдържанието на статиите са най-същестена част от пазара за търсене при търсачките и когато се извършва правилно, те могат да имат изключително положителен и дългосрочен ефект за вашия бизнес! Ефективната статия за търговия е инвестиция в дългосрочен план!
 

НО!!!
Доброто СЪДЪРЖАНИЕ е само първата стъпка. Освен в обществените сайтове за статии ние ги публикуваме и в създадени от нас "авторитетни", специално проектирани за пред търсачките директории за статии. ПЛЮС! Ние също така разпространяваме ваши статии с нашата изключителна технология в над 400 от най-популярните директории и сайтове в интернет. Много хора вече осъзнават, че Google и други търсачки оказват най-голямо внимание на линковете, сочещи към вашия сайт, публикувани наред с качествено съдържание. Следователно, остава въпросът как да изградим повече  и по-качествени връзки?

 

Ами … отговорът е статии с добро съдържание. С нашата услуга правим всичко вместо вас. С този интересен и емоционален маркетинг Вие ще имате най-добрият начин за изграждане на връзки и по-силно насочен трафик към вашия сайт. Ние пишем статиите по "приятелски" начин не само за пред търсачките, но и чрез ясен, интересен, информативен и пленителен начин, така че читателите да изпитат непреодолимо желание да посетят вашия уеб сайт. Пишем статии, които ще устоят на изпитанието на времето … ние сме на разположение да създадем и публикуваме повече статии за вашата търговия и рекламиране на Вашите дейности и услуги.

 

Откъс от един от нашите потребители:

"При тази маркетингова фирма ще имате добре вложени пари. За повече уеб посетители, продажби и успех аз силно ви я препоръчвам. Няма значение какъв е вашият бизнес или какви са вашите идеи, които искате да представите пред света – те винаги могат да ви помогнат. Това са  професионалисти с опит и познания за мрежата, което ви гарантира, продажби … това е, което те предлагат и това е, което получавате от тях!"

Dave Chretien

 

Много хора пишат добро съдържание за статии, но тук е истинското изкуство да се оптимизира това съдържание за най-добри резултати при търсачките. Ще са Ви нужни месеци или години, за да изучите в тънкости цялото това изкуство. В интернет гъмжи не само от много "боклуци" в това отношение, но и почти всяка седмица излиза нов софтуер, който прави хиляди оригинални статии за секунди с едно натискане на бутон или с едно копи-пейст и веднага ги "публикува" в хиляди сайтове за секунди.

 

Да, наистина технологиите придобиха колосално развитие, но не си мислете, инженерите от търсачите са балами, които не знаят какво правят. Не може да не буди подозрение това свръхестествено публикуване. Така че вместо първа страница, Вие може да си докарате "шамар" от търсачките и да изчезнете от техните страници за дълго, ако не и за винаги. И тогава трябва да си купите друг домейн. В интерес на истината много от софтуера работи перфектно в началото и неговите ползватели наистина стават милионери за няколко месеца и дори по-бързо. Но когато търсачките намерят някакво противодействие против тази свръхестествена производителност, собствениците на тоя софтуер се освобождават от нега като го предлагат на масовия потребител.

 

Казваме това от една страна, за да знаете силата на този вид маркетинг и от друга страна да кажем, че и ние в началото сме ползвали такъв софтуер без успех. Ние не казваме, че ВСЕКИ такъв софтуер е боклук, но преди да го ползвате, трябва все пак да познавате технологията за маркетинг със статии, както и изискванията на търсачките и сайтовете които предлагат публикуване на статии при тях. Но ние гарантираме, че начинът, по който ние създаваме и публикуваме статии е по-удобен, по-лесен, по-достъпен, по-траен и по-надежден, което ще ви спести време и …разочарования…

 

В подкрепа на казаното за маркетинговите софтуери можем да Ви дадем нагледни примери на добри софтуери, които са по-скоро изключение, отколкото правило за надеждност. Ще ги откриете в този сайт:

 

     http://www.bgl-biz.com ,  а като начало:
    
1. Маркетингови методи и инструменти
    
2. Маретингов софтуер

 

Нещо повече, ние самите в момента ползваме маркетингов софтуер за нашата уникална автоматизирана безплатна (за сега) система. Повече научете ТУК.

 

Също така хората от поддържането на тия сайтове за статии периодично минават статиите при тях със своята "метла" и всичко, което не съответства на техните изисквания, бива изтрито и тия, които са ги публикували, много трудно ще имат достъп до тия сайтове.  Затова повече от 80% от всички статии за търговия биват изтривани, а докато тове не се случи, шансовете на тия статии да получат сцепление с търсачките са нищожни.

 

Вярно … Писането на такава статия отнема не повече от час. Това е лесно за някои хора с богат опит и култура, но то може да бъде направо болезнено за други. Много хора се изкушават да прередактират вече публикувани статии с разни трикове за разместване на абзаци, изречения и синоними, но това им излиза по-трудоемко от оригиналното написване или пък този опит за компилация веднага се разбира от роботите на търсачките и на сайтовете приемници. Много други са лишени от реална информация, полезно съдържание или точни ключови думи (дори не говорим за граматични и стилови грешки), а други са в другата крайност – прекалена и дразнеща за търсачките гъстота на ключови думи и фрази… да не говорим за факта, че са скучни и безинтересни. Крайната оценка на търсачките и на сайтовете приемници е – СПАМ или БОКЛУК. . .
=========

Ние Ви осигуряваме само оригинални и авторски статии! Това не са преразказани или преработени параграфи, които са публикувани другаде в интернет. Нашите специалисти винаги ще ви предоставят оригинално съдържание, което е професионално написано и щателно редактирано от няколко експерта. Нашият дългогодишен опит е отсял най-добрите и рангови сайтове, всеки със специфични изисквания и затова ние бързо и качествено се справяме със задачата.
Всички статии са експертно оптимизирани, за да получите най-доброто позициониране във всички топ търсачки за по-важни ключови думи и ключови фрази, които ще работят за Вашия бизнес! Няма заместител за знанията, професионализма и опита, които имаме от над 10 годишния ни опит.

Вашите статии ще бъдат свързани в нашите високо авторитетни директории за статии и ще бъдат индексирани веднага от всички най-важни търсачки. Със своето висококачествено, интересно и информативно съдържание, това ще бъде пряк път към вашия онлайн успех. Статиите, които са интересни и информативни ще действат като магнит за насочен трафик, отново и отново, директно на вашия сайт, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Нашите писатели професионалисти имат умението не само да привличат вниманието на четящите, но и да им внушат да се връщат отново и отново!
Вашето съдържание в статиите ще бъде разпределено в над 400 ключови сайта, което ще привлече допълнителни уебмастъри и целеви клиенти да четат и дори да копират вашите статии за техните уеб сайтове. Ние сме маркетингови експерти и ние знаем какво работи! Вашата статия ще служи като вирусен маркетингов инструмент, който ще се развива в експозицията и непрекъснато ще генерира постоянни преки линкове към Вашия уеб сайт, което да доведе до още по-целенасочени посетители. Това ще бъде най-насоченият и мошен трафик, който можете да получите изобщо от интернет!

 

 

Първите стъпки са лесни! Просто попълвате нашия сигурен онлайн формуляр за поръчка, което ни дава необходимата информация, така че можем да започнем работа за вас веднага. Ако не знаете какво трябва да включва Вашата статия, не се притеснявайте – нашите писатели ще прочетат сайта Ви и ще свършат работата професионално, точно и успешно Вместо Вас! Дори може да направят препоръки за оптимизиране на Вашия съществуващ текст в сайта Ви.

 

Малко след получаване на поръчката Ви онлайн, обикновено в рамките на 7 дни, ще получите съобщение от нас, от което ще можете да прочетете съдържанието на оригиналната статия(и), които са написани и публикувани в нашата изключителна директория за статии. От този момент нататък ние ще започнем да представяме Вашите статии  в другите останали над 400 сайта.

 

Писането на оригинални, интересни, информативни статии не е всичко, което правим. Ние сме не само домакин на вашата статия в нашата изключителна директория, но и я изпращаме там, където други са свободни да я разглеждате и дори "да я копират!" …  Да, точно така – да копират Вашата статията! Не се притеснявайте, за Вас това е изгодно! Защото други уебмастери, които търсят оригинални текстове, съвпадащи с тематиката на техния уеб сайт, така че те ще я добават в съдържанието на своя уеб сайт.  Във всяка статия ние сме заложили стратегически разположен текстов линк, който сочи директно към вашия уеб сайт.  Така Вашата страница С ВАШИЯ ЛИНК ще бъде разпространена много пъти като вирусна "зараза" от човек на човек. Ето защо при нас този метод се превръща и във Вирусен маркетинг.

 

Така ще получите по голямо разпространение на съответния линков текст, който също използва основните ви ключови думи или фрази, и което е най-важно за вас и вашия бизнес пред търсачките! Широко оповестено и изрично посочено е, че ако искат тези хора да копират Вашата статия, те могат да го направят единствено и само ако не променят нищо от съдържанието на статията, чието покле трябва да публикуват в техен  или в клиентски сайт … Ние сме в състояние да открием статии и хора, които са изменили Вашата статия и ще ги докладваме пред търсачките и други държавни институции, които непременно ще ги санкционират за нарушение на авторските права – първите няма да ги показват в резултатите от търсенето, а вторите – с глоба. Но това е малко вероятно да се случи, защото потребителите на нашите директории още преди влизането в тях узнават за нашите изисквания, а и повечето потребители вече предварително са запознати с безкомпромисните интернет законите за авторското право.

Интернет отдавна вече не е оная ДЖУНГЛА
отпреди 10-ина години,

когато всеки беше анонимен и можеше да се скрие от закона.
Сигурността, легитимността и разплащанията в интернет
дори са по-надеждни, отколкото в конвенционалния свят.

 

Вашата статия вече ни класира дори в местната търсачка Lorming 🙂 Също така webhostlead.com, заедно с др. наши сайтове получиха увеличение на трафика от вашите статии с невиждана от по-рано скорост! С това се увеличи значително и броят на новите ни членове. Изглежда страхотно! Обичам тази услуга! Благодаря ви!

Джеймс Стърлинг
 

С нашите професионални услуги и опит в маркетинга
Вие ще получите:

* Писане на статии и тяхното публикуване.
* Силен насочен трафик и
* Изграждане на постоянни линкове към вашия сайт …

Никога това не е било по-лесно за Вас!

 

Внимание!
Тук ние предлагаме нашите услуги на български език, но ако желаете самостоятелно развитие в уеб дизайн, в създаване на сайтове и в интернет рекламирането и маркетинга, ще трябва да знаете английски език доста добре!  Но не е необходимо да бъдете експерт лингвист по английски, за да се справите. Нещата са интуитивно лесни. А и съществува GoogleTranslater (онлайн преводачът).

 

Ние работим с английските варианти вече 7 години (на български – 15) и трябва да Ви признаем, че такава маркетингова индустрия, каквато развиват англоезичните, може да се сравни само с космическата индустрия както по качество и творчество, така и по космическите печалби, които бълва.

 

Руснаците, които също имат един самостоятелен огромен онлайн пазар, само се опитват да им подражават – народът им е много беден (като нашия) и са десетки години назад поради свития от бедността там пазар. Всички европейци пък съвсем назад (не че са бедни), с изключение на британците. А индийците пък са водещи в маркетинговия софтуер. Високо развитите англоезични маркетолози го поръчват доста често на тях.

 

Ако не вярвате, разгледайте подробно страниците на сайта долу, като отворите самите оригинални програми от презентациите, и по-специално страниците, посветени на интернет маркетинг:

     http://www.bgl-biz.com ,  а като начало:
    
1. Маркетингови методи и инструменти
    
2. Маретингов софтуер
    
3. Работа от вкъщи

Ако желаете
ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ
за Вашия сайт или помощ за Вашите
усилия в тази област

Въпреки голямото количество фирми у нас, които предлагат услугата "интернет маркетинг", тази услуга е нещо като магическа тайна за тия фирми, а да не говорим за потребителя. Тайна, за да бъде забулен фактът, че повечето такива фирми много малко разбират, знаят и могат в тая област. Защото повечето хора си мислят, че интернет маркетингът не се различава кой знае колко от наземния обикновен (конвенционален) маркетинг, който се изучава в повечето учебни заведения по икономика у нас и по света. Но трябва да кажем, че вече интернет маркетингът вече е станал общо понятие за маркетинг въобще, а не обратно – т.е. интернет маркетингът ВКЛЮЧВА в себе си и наземния (офлайн) маркетинг. Защото интернет има десетки и стотици различни начини за рекламиране, технологии, инструменти, техники, тактики и изследване на пазарите и конкуренцията, на стотици тържища и рекламни агенции, както и стотици и хиляди школи по интернет маркетинг, че офлайн маркетингът вече стана нещо съвсем семпло и дори невзрачно. Защото като изключим хранителните стоки, вече над 60% от търговията в англоезичния пазар вече е в интернет.

 

А като видим колосалното количество умствен потенциал, който се влага непрекъснато и се усъвършенства в тоя бизнес, който потенциал може да се сравни може би само с вложения в НАСА, и който генерира МИЛИАРДИ долари печалби за производителите на услуги, технологии и инструменти за интернет маркетинг, направо ще ни стане жал за местния такъв и за местните потребители на интернет, които си нямат представа за реалното развитие и достижения на тоя нов и друг свят от нашата цивилизация.

 

За доказателство на моите думи трябва добре да разгледате нашите сайтове с услуги и реклами и да придобиете макар и бегла представа за това,  което ние сме научили и умеем. "Бегла", защото няма да имате възможност да проследите всички наши контакти с нашите учители, с търговски и маркетингови центрове, с места за рекламиране и предлагане на стоки и услуги, от които всеки час пристигат новости, които едва смогваме да обработим и изучим.

 

Просто проверете КОЛКО ВИДА МАРКЕТИНГ предлагаме ние и колко конкуренцията. Не че тя го прави лошо, напротив, има колеги, които перфектно си вършат работата, но предлаганите от тях ОГРАНИЧЕНИ услуги много трудно, да не кажа невъзможно, могат да ви направят лидер на световния интернет пазар. Защото не е достатъчно да направиш няколко или няколко вида маркетингови кампании, а трябва да изготвиш цяла маркетингова стратегия според вида на бизнеса и целите на клиента.

 

Ето два ключови наши сайта, които, ако ги "прелистите" по-добре, най-добре ще ви покажат нашето ниво, макар и повърхностно според изброените по-горе причини:

 

http://www.bg-market.com

 

http://www.bgl-biz.com

 

 

Научете подробно, как може да получите

БЕЗПЛАТНО РЕКЛАМИРАНЕ

в нашите сайтове

и как сами да създадете своя
БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА
и дори да направим Вашия

БЕЗПЛАТЕН УЕБ САЙТ
 

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ, ИЗРАБОТВАНЕ НА САЙТОВЕ и УЕБДИЗАЙН

Липсата на маркетингови усилия е все едно да имате най-добрите стоки в най-добрия магазин на света, но разположен на връх Еверест или в Марианската падина в Тихия океан, т.е. където не минават клиенти. Иначе никак не е зле вашият сайт да е красив като бижу, но дали това е оправдано, ако само Вие може да му се любувате?…

 

И обратно, има интернет търговци с посредствени сайтове, но печелят милиони на година и дори на месец…

 

Въпреки че маркетингът може да изкара Вашия сайт на първа страница на търсачките, все пак ако Вашите стоки и услуги не са на добро ниво, успехът на тоя маркетинг ще е за няколко месеца или година… Но доста често добрият маркетинг на лоши продукти засенчва добрите продукти с лош маркетинг

 
Рекламирай безплатно по-долу

 

 

 

И така, "Който търси – намира!"

Пожелаваме Ви на добър час към Вашите интернет пътешествия и приключения!

 

 

ОГРАНИЧЕНИЯ:
Ние си запазваме правото да отказваме услуги на всеки, чиито уеб страници съдържат опасно съдържание за деца, които насърчават омраза, дискриминация, подтикват към употреба на наркотици и други вредни неща, които насърчават незаконни дейности и насилие, или чието съдържание е обидно. Това, дали един уеб сайт попада в тези класификации, се определя единствено от нашия екип.
 

 

Изберете сайт за споделяне
по ваш избор:

 

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: