УЕБ ДИЗАЙН

 

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН И ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ

Преди да изпълним Ваши намерения и/или поръчки, може да получите представа за нашата работа от действащи
 

Наши Уеб Сайтове и Страници

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Трябва да се разбере, че изборът на дизайн за сайт е свързан обезателно с маркетингови цели. Поне нашият стремеж е такъв и за нашите сайтове. Защото могат да се направят много красиво, ефектно и шокиращо изглеждащи сайтове, но целта все пак е посетителят да бъде убеден от полезността на стоката, която му предлагате, пък била тя някакъв продукт за потребление или обрезователно-информативна програма. Целта на един сайт е да покаже колко полза има той за посетителите, а не да се перчи с дизайнерски умения на създателите си. Излишните ефекти отвличат вниманието на посетителя и той бързо се уморява от ефектите и не му остава време и сили за друго, освен да напусне сайта.

0
Има два вида сайтове, изградени на:

1. Самостоятелна платформа и програмен език, писан или събран от програмист и
2. Система за управление на съдържанието, с която всеки средно интелигентен човек може да борави.

0
Много от хората, които желаят да имат сайт, нямат представа по какво се различават тия два вида сайтове. А и вторият вид сайтове имат много разновидности системи. Затова няма да имат шанс да улучат най-доброто, ако попаднат на дизайнери, които не познават интернет маркетинга. Като нас.
0

Дизайнерите все пак са творчески и художествено насочени личности и те се стремят да покажат колко са добри в това, без да се интересуват много от ползата от сайта, от това, колко посетители и с каква цел приема такива един сайт. Те се стремят да направят ефектни сайтове, но търсачките, от които зависи количеството и заитересоваността на посетителите почти не се интересуват от дизайна на сайта, а от удобството да се показва добре текстът, изображенията и видеото.
0

Най-големите, т.е. най-богатите интернет търговци в най-голямата си част имат посредствено и дори лошо изглеждащи сайтове, но въпреки това са поне милионери.
0

Така че този, който иска да си направи сайт, трябва добре да избере целта на този сайт.
0

С това ние не казваме, че правим нарочно посредствени сайтове с цел повече посетители, напротив, но трябва поръчителят на сайт да знае тия особености.
0

Ние правим най-ефектни сайтове от вид 1. Но с напредването на технологиите започнахме да превръщаме повечето си сайтове във вид 2. Разликата между двата е тази:
 

Вид 1 се посещават от търсачките регулярно и периодично веднъж на 4-8 седмици и ако намерят нещо ново (я го намерят, я не), го съобщават на страниците от търсенето.

Вид 2 са програмирани така, че при всяка нова публикация, търсачките биват известявани от сайта и веднага "тичат" при него да проверят новото и ако им "хареса", веднага го предлагат на търсещите. Т.е. колкото повече прясно съдържание публикува такъв вид сайт, толкова по-напред върви при резултатите от търсенето, а както знаем целта на всеки търговец е ПЪРВА СТРАНИЦА на търсачките, което осигурява стотици хиляди и милиони долари печалби.
 

Вид 2 имат грамадното предимство пред Вид 1, понеже имат възможност да ползват хиляди евтини и в повечето случаи дори безплатни приложения, които автоматизират до 90% процесите (понякога и 100% – пълен автопилот) и правят сайта добре изглеждащ. А ако сайтовате от Вид 1 се наложи да имат същите автоматизирани функции като вид 2, то те биха били 10-20 пъти по скъпи, за да направят програмистите такива приложения.
0

Затова най-подходяща платформа (Система за управление на съдържанието) е WordPress, която няма равна на себе си с десетките хиляди безплатни или евтини приложения. Но още защото е с отворен код и всички програмисти с високо обществено съзнание творят в името на прогреса без пари за тая система, защото знаят, че ако повече хора се развиват и са щастливи, това развива и тях и прави щастливи и тях самите. А хората от такъв вид са хората на НОВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, каквото е и заглавието на нашия сайт…
0

Затова нека нашите евентуални бъдещи клиенти да преценят – могат ли да осигурят поне веднъж седмично да правят в сайта си нови публикации с уникален текст, несъществуващ никъде в интернет, не по-малко от 350 думи, или искат сайт-визитка, който може да бъде прочетен само в раздадени визитни картички или при случайни посещения?
0
Трафикът в интернет вече взе усилено да се премества в мобилните мрежи (за телефони и таблети – вече над 60% от търговията без хранителните стоки в интернет мина в мобилните мрежи) и това налага сайтовете да се програмират (и препрограмират) да изглеждат добре и в мобилните, и в настолните устройства. Тук предимство отново имат сайтовете от вид 2, докато вид 1 много трудно се програмират с тая цел и в повечето случаи се налага да се направят ДВА сайта на един домейн – единият – за настолен компютър, другият – за мобилни устройства. Това ускъпява и забавя процеса…
0

Трудно е да бъдат описани всички варианти и комбинации между дизайн и маркетинг, ако ние не знаем каква е целта и възможностите на клиента ни. Затова личният разговор на живо или по Скайп, УотсАпп, Вайбър, Фейсбук, Гугъл или друг звуков носител е задължителен. Заявете това по нашия
0

ФОРУЛЯР ЗА КОНТАКТ.

 

Блогове

  

  

  

  

 

Сайтове
за специализирани статии

в показания сайт ще видите
още десетина сайта от друг тип

 

 


   Сайтове от   
   най-ефектния интерактивен тип,   
 изглеждащи най-добре на настолен (РС) компютър: 

0

ПРИМЕР 1, ПРИМЕР 2, ПРИМЕР 3, ПРИМЕР 4

 

 


Шаблони
Ако изберете шаблон, този вариант е по-евтин, понеже само сменяме текст и снимки и сайтът е готов до дни

  

  

  

  

  

  


Реклами

  

  

 

Забележка: ако някой сайт не работи добре, то той не е наша собственост и със сигурност не е в нашия хостинг.

Може да се възползватe от опита ни чрез личен контакт с нас. Имаме нужда от ваши текстове, снимки и в крайна сметка аудио или видео материали за сайта Ви. След получаване на поръчката Ви, след няколко дни (според количеството на информацията Ви) ще ви покажем проекта си и ако искате този проект, ние ще обявим цените и. . . "Топката е във вашите ръце!"!

За 5 страници без Flash филм – 350 лв.
Крайна дата от поръчката до реализация на проекта – 1 месец
За бърза поръчка – до 2 седмици – + 50% от цената
+ 1 уеб страница – + 20 лв.
+ 1 флаш филм или мини mp4 филм – + 30 лв.

МНОГО ВАЖНО:
Всички снимки, филми и текстове – от вас!

Ако нямате такива, проектът значително ще се оскъпи…

Може да поръчате и блог WordPress250 лв. – до 5 страници.
Нови теми, страници, плугини и приложения – по договаряне.

Поддържане на уеб сайт и хостинг става само когато желаете изменения и добавяне на ново съдържание към Ваш сайт – според количеството информация – за една страница до 350 думи и или до 5 снимки – 30 лв. Ако нямате изменения и добавки – не плащате за друго поддържане. Но! Ако желаете в поддържането да се включи и интернет маркетинг, вие трябва да актуализирате сайта си всяка седмица с нещо ново и/или различно, а ако имате блог или форум, трябва да ги актуализирате по съответен начин всеки ден. . .  Не че това е задължително, но това са стандартите на търсачките за авторитетен интернет обект.

 

 

Изберете сайт за споделяне
по ваш избор:

 

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: