КАРЛОВО

БОРБАТА за КАРЛОВО е БОРБА за СПАСЕНИЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО

 
 

 НАЧАЛОПЛАТФОРМАВЪЗВАНИЕПРИНЦИПИКРИТИКАКОНКУРЕНЦИЯ
КАРЛОВО - ДОЛИНАТА НА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ
ТуризъмПрограма на ООНБоклукътПравославиетоКампаниятаМедиите

Карлово има шанс да стане:

Великата Природа на Долината на апостолите е приютявала велики личности, велики творци!

Но повечето са я напускали и са облагородявали чужди земи, чужди култури. Други са били убивани. Всички те са били прокудени от родния край твърде млади и родният край не се е възползвал от тях.И днес Розовата долина създава велики личности, но не се знае колко от тях ще бъдат отново изгонени или вече са, не се знае колко от тях ще облагородят чужди култури.

И народът на Карлово няма да се възползва от тях и ще тъне в материална и духовна нищета! Кликни следващия линк и виж:

ЧАСТ ОТ ВИДНИТЕ КАРЛОВЦИ.

АКО СЪДБАТА НА КАРЛОВО И БЪЛГАРИЯ ВИ Е МИЛА,
ИГНОРИРАЙТЕ ДОЛНАТА ПЕРСОНА!

(кликни снимката, за да видиш защо)

д-р Емил Кабаиванов, кмет на Карлово

Докога невежи управляващи ще унищожават творческия потенциал на хората?!
Докога невежи управляващи ще рушат труда на хората и ще безчинстват?!

Нека ги спрем! Веднъж и завинаги!
(виж препратката "За конкуренцията")

Този път ЦЕЛТА не е да сменим тоя с оня, а
ДА СМЕНИМ ЦЯЛАТА ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧНА СИСТЕМА.

КАК?
Не чакайте лесни и ГОТОВИ отговори,
стигнете сами до изводите. А аз тук само ще ви насочвам.

(внимание! - сайтът съдържа и стари данни отпреди 2009-а година,
но те винаги ще бъдат актуални като исторически и житейски поуки.


Поминъкът - какво беше и какво е сега? От какво зависи прогресът?
...

Ако който и да било нов Кмет на Община Карлово
изпълнява платформата на този сайт,
той ще е пожизнен Кмет, а Карлово - Световен Лидер!

Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail

Всички хора, които са присъствали на мои лекции и на лекциите на колегите откриватели, пределно ясно вече знаят, че моите твърдения не са никаква фантастика. Те само проклинат всички управляващи, които ПРЕЧАТ горното да стане реалност.

Програма на ООН "Устойчиво развитие" за Спасение на Човечеството

*****************

Страниците за Карлово бяха посветени на партия "Атака". Направих го, когато бях неин член за местните избори за кмет и общински съветници. По това време бях ВДЪХНОВЕН от ПОДЕМА НА НАРОДНИТЕ МАСИ, които "Атака" успя да обедини и вдъхнови. И аз като някакъв ДОЛЕН ИЗПОЛЗВАЧ (ха-ха) на тоя тогавашен успех на Телевизия "Скат" и Волен Сидеров, когато бяха заедно, реших да се ДОМОГНА до тия вдъхновени народни маси чрез тая телевизия и тоя лидер и да ги вдъхновим с колегите и насочим още по яко към истинската цел - ОБЩЕСТВО БЕЗ ПАРТИИ и НОВА ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА, НОВИ КОСМИЧЕСКИ ТЕХНОЛОГИИ, БЪЛГАРИЯ - СВЕТОВЕН ЛИДЕР и т.н. на базата на нашите ЕПОХАЛНИ ОТКРИТИЯ.

Това и стана причина аз да стана член на Политическа партия "Атака" - запалвайки Волен Сидеров и Телевизия "Скат", да запалим и народните маси. Да, ама не. Нито Телевизия "Скат" в лицето на нейните тартори Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, нито местните лидери на партията в лицето на Никола Ликов (масон - виж книгата, разгърни на стр. 26 и виж списъка - горе вляво има инструмент "лупа", с който може да увеличите страницата, колкото ви е нужно), не бяха фактори, на които маже да се разчита за прогрес. Те излязоха най-обикновени ИЗПОЛЗВАЧИ на народа, разцепиха го, натъпкаха му главите с празни лозунги, неизпълними обещания и затъпяващи емоции, а като чуеха, че ги търся, търтеха да бягат с вечното оправдание на бюрократите и гузните "зает съм". Не че обезателно са търсели тоя ефект, а поради ниската им компетентност и папагалстване на чужди практики. Така и ръководството на НФСБ се превърнаха в най-обикновени ПРЕДАТЕЛИ, на каквито народът отдавна НАВИКНА...

Обърнте внимание НА ФИЛМА за Валери Симеонов, който филм е изготвен от Телевизия "Алфа" на Волен Сидеров - как тогава двамата бяха едва ли не смъртни врагове, а сега (2017 г.) са любими коалиционни дружки към свитата на Боко Борисоолу...

Виж ти, да си член на партия можело и да е полезно за прогреса (хи-хи)! Имаше и нещо полезно все пак. Никола Ликов, като заместник кмет и чието избиране за такъв се дължи на мен, понеже се колебаеше дали да не подкрепи друг кмет (Емил Кабаиванов) с водеща партия на балотажа и аз го убедих с дълги кандърми да ме послуша, и ми издейства (пак с хиляди кандърми) да водя обучение на деца в датските градини и училищата по моята Нова система "СПОРТ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ", създадена по нашите открития. Е, то беше само за ТРИ месеца, докато действителният кмет на Карлово тогава Ира ... не подшушна на формалния кмет на Карлово Найден Найденов да ме съкрати (пък и на него му бе писнало от мен да го ръчкам за прогрес), щото щял съм да се сдобия с много публичен авторитет, който би бил опасен за кметския, а и от чиста злоба, че правя нещо, което не разбират и е нещо РАЗЛИЧНО от стандарта.

И така - този сайт си остана лично мой, защото нито ред от него, нито каквото и да е, е било направено или произлязло като идея от някой друг. Все пак народното вдъхновение не може да бъде собственост на която и да било партия, за да има някой претенции върху тоя сайт.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: