КРИТИКА НА СТАТУКВОТО

БОРБАТА за КАРЛОВО е БОРБА за СПАСЕНИЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО

 
 

 НАЧАЛОПЛАТФОРМАВЪЗВАНИЕПРИНЦИПИКРИТИКАКОНКУРЕНЦИЯ
КАРЛОВО - ДОЛИНАТА НА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ
ТуризъмПрограма на ООНБоклукътПравославиетоКампаниятаМедиите

КРИТИКА НА НАШИТЕ ОПОНЕНТИ

Аз, наши членове и съмишленици разговаряха лично с почти всички кандидат кметове, с щабовете им и с кандидат общински съветници. Молбата ни беше да премахнем ДРЕБНОТЕМИЕТО "ИЗБОРИ" и да се отворим към ОСНОВНИЯ проблем - ЗАГИВАЩАТА ПЛАНЕТА и възможностите на българската наука да реши този проблем и че Карлово е призвано да бъде световна столица на спасението. Нещо повече - ние изтъквахме, че не нашето желание определя кой какъв пост да заема, а обективната необходимост - развитието на нашите способности и развитието на Природата определят нашето място в обществената йерархия.

     Нашите опоненти продължиха дребнотемието и като повредени биомашини нищо не може да ги спре да ни блъснат в крайпътното дърво, наречно неадекватни понятия и ръждясали цели. Дефиницията на ООН е

"ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, Е КОРУПЦИЯ".

Нашите опоненти не само не са чували за Устойчиво развитие, но и не искаха да чуят. Т.е. те на практика ще правят КОРУПЦИЯ. Искат или не искат. Просто защото обслужват системата и не се интересуват от науката. Ето защо ние ще изоставим измислената система на политиците и ще следваме етествената, Природната система. Нашата изпълнена задача е да преведем природните закони на човешки език. Като програма за действие. Само че сегашната система не ни дава да стигнем до хората.

Защото пред нас стоят пари, гнили интереси и мракобесие... А не способности...

     Член 7 от Икономически права на Хартата изисква йерархия според КОМПЕТЕНТНОСТ. "Затова" на най-високи държавни и местни постове стоят най-неграмотни и жалки личности. Нито една партия или лидер не дава обективна скала (критерии) за компетентност. Т.е. всички избори до сега са НЕЗАКОННИ - нямат нищо общо с КОМПЕТЕНТНОСТТА (с чен 7). Нашата заслуга - имаме скала и се стремим да я изпълняваме.

НЕЗАКОННИТЕ СИСТЕМА И "ИЗБОРИ"

СКАЛА НА ЙЕРАРХИЯТА

Програма на ООН "Устойчиво развитие" за Спасение на Човечеството


Поминъкът - какво беше и какво е сега? От какво зависи прогресът?
...

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: