ВОЕННА ОКУПАЦИЯ над България

 

 


ВОЙНАТА – СРЕДСТВО за ОЦЕЛЯВАНЕ на МАФИЯТА на САЩ

Освен политически, икономически, информационно…, вече ни ОКУПИРАТ и ВОЕННО. Всички най-големи предприятия и всички банки вече НЕ СА БЪЛГАРСКИ. Огромна територия от България е ПРОДАДЕНА на чужденци. А природните ни богатства (газ, нефт, злато, редки метали, гори…) направо са ПОДАРЕНИ на Запада, за да се възкачат тук на власт марионетките, подарили народните богатства на кукловодите си.

ИЗТЕГЛЕТЕ, РАЗМНОЖЕТЕ и ПРИКАНВАЙТЕ ЗА
ПОДПИС за РЕФЕРЕНДУМ:


ПАЗЕТЕ ПОПЪЛНЕНАТА ПОДПИСКА,
докато разберете къде и кога да я предадете!

БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е 51-вият ЩАТ на САЩ

И когато НАРОДЪТ вече видя 25 ГОДИШНАТА ИЗМАМА и се надига за бунт, на Запада не му остава нищо друго, освен да защити НАГРАБЕНОТО с оръжие и война. И ако може да насъска местните жители да се самоизбиват едни други, противопоставени по партии, етнос, вяра, икономически. Така вместо да харчат собствени пари, те ни карат да се самоизбиваме с наши.

ВОЕННА ОКУПАЦИЯ над България
НАТО-вски танкове на гара Зимница до Ново село

Затова нека не се САМОизмамваме за какво ще служат войниците и техниката от САЩ. Само за заблуда се говори, че това е контингент на НАТО, уж някаква международна организация, но трябва да се знае, че НАТО е интернационалният башибозук на ИКОНОМИЧЕСКАТА МАФИЯТА на САЩ, която е и интернационална със своите марионетки в различните страни… 

НАТО-вски танкове в Русе
НАТО-вски танкове на гара Русе разпределителна

След като марионетните ни правителства унищожиха сухопътните ни войски, нарязаха танкове и друга бронетехника или просто ги ПОДАРИХА на "съюзници" и след като СЪКРАТИХА войската ни на нивото от Ньойския договор (победена страна) и още съкращават, на филма горе се вижда, че НА ТЯХНО МЯСТО се настаняват  вече ВОЙСКИТЕ на МАФИЯТА на САЩ. И както се вижда, тия войски и техника не са САМО за някакви си учения, а за постоянно. УЖ "ученията" щели да бъдат толкова на често, че да не ги карат на "иди си, ела си".

Български сухопътни войски

А ето
ОКУПАЦИЯТА НА ЛАТВИЯ ВЕЧЕ Е ФАКТ!
И ПРИ НАС ЩЕ БЪДЕ СЪЩОТО
(този клип вече е скрит, а не беше. Познайте защо!):

Съвсем ясно е, че това НЕ СА УЧЕНИЯ, а ТРЕНИРОВКА ЗА ИСТИНСКА ВОЙНА – срещу Русия или срещу нашия народ, ако той ВЪСТАНЕ и си поиска природните богатства, промишлеността, селското стопанство и медиите ОБРАТНО като НАРОДНА СОБСТВЕНОСТ и поиска ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (НАРОДОВЛАСТИЕ). То ако не е Русия, мафията на САЩ все ще съчини някакъв въображаем "враг", с който да се самоизтребваме.

След като УНИЩОЖИХА ракетите ни (страшилище за външните ни врагове), те вече ги ЗАМЕНЯТ с НАТОвски командни центрове (защото няма да е само един) и скоро ще вкарат и НАТОвски ракети. Естествено, че те ще бъдат НАСОЧЕНИ към РУСИЯ, та тя да не би като наш родственик да не стреля по тия ракети в самоотбрана, за да ни жали. И само БАНКРУТИРАЛАТА икономика на САЩ ги въздържа да не го направят веднага. Т.е. БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕ ИЗПОЛЗВА (вече) КАТО ЖИВ ЩИТ, ПАЗЕЩ АМЕРИКАНСКИТЕ войски, техника, ракети, авиация.

Български ракетни войски

По подобен начин НЯКОЛКО командни центрове на НАТО в Украйна направляваха бомбрдировките, сухопътните сили и въздушните удари срещу мирното население на Донбас.  И по абсолютно същите причини ще избиват и нашия народ, както и по абсолютно същите икономически и от там и политически причини ще ни заробват и унищожават, както унищожават народа на Украйна, пък бил той "украински" или руски в налудничаво БРАТОУБИЙСТВО.

Такова братоубийство ни грози и нас, българските граждани – вече ни разделят по етнически, религиозен, партиен и икономически признак. Разделяй и владей.

След като унищожиха Военноморския ни флот, сега в Черно море вече ни "пази" НАТОвска флотилия, която ще конвоира КОНТРАБАНДНО БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ към съюзници на НАТО като Украйна, към където заминаха РАКЕТИТЕ от ВМЗ – Сопот с клон Иганово, където УЖ били гръмнали. От което някои се облажиха с 15-20 милиона ДОЛАРА.

Български военноморски флот

След като унищожиха и авиацията ни, вече някои наши летища се преправят по НАТО-вски стандарти и се настанява НАТО-вска авиация, щото си нямаме пари (не че нямаме, а ги окрадоха марионетните ни банди). Дори се закриват летища.

Унищожение на българската авиация

ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕЦЯЛОТО ТО е обявено от (п)РЕЗИДЕНТА (на ЦРУ) Плевнята и ЗЕМЕДЕЛЕЦА от БЗНС, НАЗНАЧЕН за МАРИОНЕТКА от МАФИЯТА на САЩ (или от нейни слуги) за МИНИСТЪР на отбраната (Нянчев), та цялото Военно разузнаване е обявено от тия предатели за ДОНОСНИК и служило на друга държава. Същите не правят сметка, че военно разузнаване има във всяко поделение като ПОДразделение, което разузнава противника – неговата дислокация, въоръжение, численост, тил, дори политическа насоченост. Та това ДОНОСНЧЕСТВО ли е или ЗАДЪЛЖИТЕЛНА информация, която трябва да се знае от командването на всяко поделение за да води адекватни бойни действия???

Така повече от 70 000 войници, сержанти и офицери, минали през армията за 40 години, са обявени за доносници… Ама как да знаят тия отрепки тия подробности, когато не са служили в армията или ако са били там, то те са били там формално…

УДАРИ, УДАРИ, УДАРИ по НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ – и то НЕ САМО ПО ВЪОРЪЖЕНИТЕ НИ СИЛИ, а най вече по стратегическите ни производства, които ги осигуряват и по народа, който би участвал в тях. Защото всичко, което дава развитие на народа и неговата БЕЗОПАСНОСТ във взаимодействието му с ПРИРОДАТА и с другите народи е национална сигурност като икономика, здравеопазване, наука, образование, култура, пазари – всичко това е сринато, унищожено и без да може народът да го възстанови сам, понеже е превърнато в ЛИЧНА и ЧАСТНА собственост на разни марионетки-олигарси, партийни разбойници и предатели.

Авиобаза Безмер
Тази авиобаза вече е "българска" само на книга,
тя вече е база на мафията на САЩ


Вече са по нашите шосета като господари.
По пътя Бургас-Варна

ПО НОВИ ДАННИ
НАТО (башибозукът на МАФИЯТА на САЩ, вкарва у нас

ХИМИЧЕСКО И БИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИЕ

ИЗХОДЪТ!

ВСЕНАРОДНО ВЪСТАНИЕ за СМЯНА НА ИКОНОМИЧЕСКАТА и ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА, която е НЕЗАКОННА и която да се замени с ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Народът трябва да излезе МАСОВО по улиците и площадите, да блокира пътица и ОФИЦИАЛНИ държавни и местни институции на властта, да изрита (почти) всички официални лица, които са дошли НЕЗАКОННО и разбойнически на власт. 

ЕТО ЗАЩО и С КАКВО ДА БЪДЕ СМЕНЕНА СИСТЕМАТА

АНТИ-НАТО митинги в София, Варна, Пловдив

И ако не направим това в следващите няколко месеца без да чакаме поредните незаконни избори, неминуемо ще бъдем арена на бойни действия – дали срещу друг братски народ, дали ще ни нападнат "бежанците" (джихадистите) или ща се САМОизбиваме, ще е все едно, защото ние сме обречени за впрегатен добитък, мезе или тор за амбициите на световните кукловоди.

Ето, погледнете какво говори тази украинка, незнайно как пробила информационната завеса:

НОВИНА ОТ ВЧЕРА:
В Плоша и Румъния ВСИЧКИ ХОТЕЛИ СА ПРЕДУПРЕДЕНИ, ЧЕ ЩЕ МИНАТ НА ПОЛУ-ВОЕНЕН РЕЖИМ, за да бъдат превърнати барзо във ВОЕННИ БОЛНИЦИ!!! ВОЙНАТА Е ПЛАНИРАНА и въврвят ПОСЛЕДНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ!!! НАШИТЕ МАРИОНЕТКИ ГО ЗНАЯТ и СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВАТ възложените им ЗАДАЧИ от ОЛИГАРХО-МАФИЯТА на САЩ, която даже и не пита нашите дупедати, а направо си се САМОНАСТАНЯВА тук. А олигархо-мафията на САЩ командва тамошните въоръжени сили и башибозука НАТО.

СЪЩОТО става и с НАШИ ХОТЕЛИ, УЧИЛИЩА и БОЛНИЦИ, където са посетени преди 4 април от трима служители на ЦРУ, за да бъдат превърнати май месец във военни болници и сборище за отдих и разгул на НАТО-вски главорези.

ЗАПАСЯВАЙТЕ СЕ С ХРАНА (предимно сурова и сушена, не варива), ВОДА, БИЛКИ и каквото е необходимо за ОЦЕЛЯВАНЕ във време на война и природни бедствия!

ПРИМЕРЕН ПЛАН ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

А за да не стане войната факт и у нас и да ни избиват както в Украйна,

ГОТВЕТЕ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ и БЛОКИРАНЕ НА ПЪТИЩА И ИНСТИТУЦИИ. ИЗБОРИТЕ, ВЛАСТТА, ИНСТИТУЦИИТЕ и техните РЕШЕНИЯ СА НЕЗАКОННИ! ДА НЕ ИМ ДАВАМЕ ДА ВЛЯЗАТ В ИНСТИТУЦИИТЕ, А АКО СА ВЪТРЕ – ДА НЕ ИЗЛЯЗАТ!
АКО НЕ СМЕНИМ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА С НАРОДОВЛАСТИЕ, ГОРКО НИ!

 

АБОНИРАЙ СЕ ЗА САЙТА
(горе в дясната странична лента има абонаментна форма),
когато публикуваме нещо ново в сайта,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

11 Responses to ВОЕННА ОКУПАЦИЯ над България

 1. Иво каза:

  Ся я втасахме! Толкова много военна техника – и тапаите и наивници вярват, че е за обучения? Луда работа 🙁

  • Българи каза:

   Дори да е обучение или учение, не разбрахте ли, че търсят как да унищожат Русия и от там и цялата планета? Т.е. да колонизират целия свят и да поставят фиктивни марионетни правителства в държавите под диктата на нато-американската върхушка (мафия). Изследванията показват, че през която и държава да е минал американският ботуш (НАТО), след тях само смърт, разруха и грабеж. Цяла Южна Америка, цяла Африка, Азия, Близкия изток, Европа, особено с това ТТИП си е официално колонизиране и подчинение на човечеството на някакви милиардери-извратеняци и социопати, които са си направили машина за печатане на пари, наречена Федерален резерв, Световна банка и Централна ервопейска банка. България е част от цялата им схема. Нас са ни окупирали, колонизирали и ограбили, и поставили марионетно правителство още през 1989 година, но чак сега българският народ започва да проглежда. Време е да си извоюваме суверенитета, заедно с всички европейски държави, включително с Русия и Украйна, и с всички държави по света!

 2. бай Иван каза:

  Мейл адреса и да не видите знам, че IP адреса или го виждате или ще го издирите… И все пак да си кажа: АМАН от "братушки". 45 едни ни ……. , сега 26 другите … И ние все разкрачени и нае..ни ходим. Някой пък и не се свенят, а се хвялят, че или едните или другите ги …. таковат. Едните: седерчето, сергейчо, и т.н. чакат ВОСР, другите като пУсито, кутденото меги и разни седесе-реформаторски и гербери, всеки ден д.пе дават да ги погали усата или еса… Майната ви на всички – и вие ще сте след време на обратната страна на тревата, ама жалко за децата ни, че държавата съвсем ще я няма.

  • Admin каза:

   Бай Иване, няма страшно. Тук зачитаме всяко мнение и не преследваме за убеждения, за разлика от тия преди 1989-а и тия след това, понеже те са ЕДНИ И СЪЩИ. Преди имаше ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ, а след това СЪЩИТЕ си го ПРИВАТИЗИРАХА, направиха си го частен. Т.е окрадоха страната и сега с тия пари и собственост ни ЗАРОБИХА.

   Само имаш "малка" грешка. Не е било все така зле преди 1989-а – до 70-а имахме ВТОРИ РЪСТ НА ПРОИЗВОДСТВО веднага след Япония (японското чудо). Защото имаше РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ СПОРЕД ТРУДА. Дори японците признават, че са се учили от нас по организация и разпределение на производството…, но след 70-те години това го сринаха, което позволи ДА СЕ КРАДЕ, ЛЪЖЕ и това срина държавата. Т.е. тия същите, които сега са олигарси, тогава те или техните родители бяха комсомолски и портийни секретари или други отрепки. Ето, проследи тоя линк, за да видиш ТОЧНО КАК СРИНАХА и окрадоха страната още тогава.

   http://www.new-civilization.bg-market.com/socialism.html

  • ninpo/andri каза:

   Излез да защитиш бъдещето на децата си, Иване, вместо да стоиш зад компютъра .. "ако не искаш мира на ти секира" нека следваме тези думи защото като започне войната ние ще сме едни от първите атакувани с ядрено оръжие и/или водородно (ядрен арсенал в Крим) и всички ще си загубим бъдещето … (ще има само прах по нашата красива земя и ние ще сме част от него…)

 3. Болгар каза:

  Действие трябва да има, не думи….

  http://www.ataka.bg/2015/podpiska_NATO.pdf

 4. Болгар каза:

   http://www.ataka.bg/2015/podpiska_NATO.pdf

  Действия, не думи!!!

 5. Георги каза:

  Имам няколко забележки по следния абзац: "Всички най-големи предприятия и всички банки вече НЕ СА БЪЛГАРСКИ. Огромна територия от България е ПРОДАДЕНА на чужденци. А природните ни богатства (газ, нефт, злато, редки метали, гори…) направо са ПОДАРЕНИ на Запада, за да се възкачат тук на власт марионетките, подарили народните богатства на кукловодите си."

  1. Ако се направи коректна статистика, ще се види, че над 90% от всичката собственост е в ръцете на висшата и средна комунистическа номенклатура и техните отрочета – къде пряко, къде чрез подставени лица, офшорни дружества и т.н. Вижте например поземлената собственост на винпром "Пещера".

  2. Според ОФИЦИАЛНАТА статистика над 600 000 РУСКИ граждани имат недвижима собственост в България,

  3. Трите процента най-богати собственици (олигарси, задкулисие) искат на всяка цена да запазят статуквото.

  Те успяха да трансформират политическата си власт в икономическа и ще направят всичко възможно да не позволят сериозна конкуренция, която да ги измести от дърпането на конците, включително и чрез предизвикване на безредици чрез платени провокатори. Правилната посока според мен е, че трябва най-богатите собственици да бъдат обложени с ПРОГРЕСИВНИ ИМУЩЕСТВЕНИ данъци, т.е. най-богатите трябва да плащат най-много в ПРОЦЕНТНО изражение. Крайно време е  да се въведе данък ЛУКС. Ако е необходимо, да се повиши ДДС (данък ПОТРЕБЛЕНИЕ).

  Вместо помощи да се изплащат малко по-големи суми (между минималната и средната заплата) за почистване, благоустрояване и т.н. не особено квалифицирана работа на безработните, както са направили със сериозен ефект националсоциалистие в Германия (аутобаните). Въобще трябва да се приложи правилото "Който не работи, не трябва да яде", независимо дали е многоимотен, безимотен, циганин, помак, турчин, комунист, либерал, националист… 😉

  • Admin каза:

   Много интелигентен и толерантен пост. И почти верен. Ако бяхте написал думата комунистическа в словосъчетанието комунистическа номенклатура В КАВИЧКИ, щеше да е напълно вярно. Вярно е, че беше номенклатура, но не е вярно, че е била комунистическа. Че си слагаше такъв ЕТИКЕТ, не я прави такава. Просто тя си беше РАЗБОЙНИЧЕСКА ШАЙКА, създала ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ, която след 1989-а си го ПРИВАТИЗИРА (превърна си го в частен)

   Ето как стана това и защо:
   http://www.new-civilization.bg-market.com/socialism.html

   "Правилната посока…, най-богатите собственици да бъдат обложени…"

   Не, това не е НАЙ-правилната посока, а замитане на проблема под клима. Въобще ПОНЯТИЕТО СОБСТВЕНОСТ трябва да мине в историята и да се устонови общество като в горния линк. А тук е обяснено колко АБСУРДНО е това понятие:
   http://www.new-civilization.bg-market.com/property.html

   А какво да кажем, че науката икономика отдавна е решила проблема с ДАНЪЦИТЕ – те въобще стават излишни. Съкращава се данъчната администрация 100%. Това означава много икономично общество, нали?

   А какво да кажем и за политико-икономическата система, която е НЕЗАКОННА и АНТИЛОГИЧНА:

 6. eЕлисавета Стефанова Първанова каза:

      За суверенна България!

 7. Георги каза:

  За България, за родната ни стряха, за децата ни – всенародно въстание! Това е решението! Живот в робство или "Свобода или смърт!" Все ще се мре, нека с музика да е!

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: