АВТЕНТИЧНО ПИСМО ДО РУМЕН РАДЕВ


ПОРЕДНИЯТ СМОТАНЯК ОТ ВЛАСТТА.

Писмото е връчено ЛИЧНО на Радев от мен вечерта при закриване на предизборната му капания за президент в Карлово, на площада, където Радев се включи в хорото с гражданите. Тогава му казах: „Искам да ти стана учител.” – Той каза: „Добре.” – Минаха повече от 90 дни, през които се предполага, че един новобранец в политиката ще може да разбере какви му са задълженията и да се научи на държавност. През това време (официално) на новите властващи се осигурява спокойствие от опозицията, но както се видя, това спокойствие изби в летаргичен сън, който ще продължи поне още 5 години – Радев показа, че никак не се различава от която и да било ОТРЕПКА, наречена „политик”.
 

РУМЕН РАДЕВ - ПРЕЗИДЕНТ

Ето и писмото, предадено лично от мен на Радев:

 

„България е призвана да бъде водач на Човечеството. А защо е така, Вие няма да го разберете от ОФИЦИАЛНИТЕ институции. Това означава, че българският президент трябва да се чувства ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА. Ясно е, че Вие нямате представа защо България трябва да е водач на света и от там Вие НЯМАТЕ САМОЧУВСТВИЕ на водач на света.

Готов ли Сте да бъдете ОБУЧЕН не само да имате самочувствие на водач на света, но и да можете наистина да изпълнявате това си ЗАДЪЛЖЕНИЕ?

Най-вероятно Вие ще приемете горното за провокация или може би този проблем не Ви вълнува. И ако не ми отговорите, ще означава, че Вие не можете да бъдете президент на България, защото не можете да бъдете ръководител на световната историческа МИСИЯ на България като световен водач.

Т.е. ако Вие станете президент, ще ОТНЕМЕТЕ мястото на този, който има самочувствие на световен водач и може да направи България световен лидер. Т.е. ако вие станете президент, ще бъдете НЕЗАКОННО ИЗБРАН. ЮРИДИЧЕСКИ НЕЗАКОНЕН.

Щом Вашите юристи не са ви казали това, значи са некомпетентни. Г-жа Нинова (уж) е юрист, но очевидно не разбира законите, щом не знае този казус. Въпреки, че АЗ Й ДАДОХ ДОКУМЕНТ, който доказва, че

ИЗБОРИТЕ СА НЕЗАКОННИ

и че ако Ви изберат, Вие ще бъдете НЕЗАКОННО ИЗБРАН.

Но тя се направи на "завлечена" – типично партократически рефлекс – да лъже, маже, скрива и саботира истината и прогреса, за да може САМО ТВОЯТА СИ МАФИЯ да краде.

Очевидно политиците не се интересуват от законите, а само от келепира на властта.

Но не се безпокойте. В мен е решението на проблема как да УЗАКОНИТЕ и участието си в незаконните избори, и избора Ви като евентуален НЕЗАКОННО ИЗБРАН президент.

ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ и ПАРТИИТЕ правят всичко възможно да скрият това, че изборите са незаконни. И че ако ви "изберат" ще бъдете НЕЗАКОННО ИЗБРАН. Че то и партиите и цялата партийна система е незаконна. Как политиците ще го признаят? Ще загубят келепира.

Но рано или късно ИСТИНАТА ще излезе наяве и тогава Вие как ще се чувствате? Или ще се чувствате като краля, по отношение на когото едно дете изрече:

"ЦАРЯТ Е ГОЛ!"

Същият крал е бил ПСИХОПАТ и затова не е реагирал. А ако и Вие не реагирате… изводът ще е ясен.

Ето и началото на Вашето ОБУЧЕНИЕ:

ПСИХОПАТ-ОЛИГОФРЕНИЗМА НА КАПИТАЛИЗМА

ПСИХОПАТИ, НАРЕЧЕНИ "ПОЛИТИЦИ"

БСП – ОЛИГАРХО-ПАРТИЙНА МАФИЯ ”

Това горе беше писмото, което Радеолу получи лично от мен, заедно с пълен комплект контакти да ми се обади – нищо.

Как руснаците се отнасят към Румен Радеолу:

https://www.pan.bg/view_article-58-388680-EKSKLUZIVNO-RUSKI-SAJT-NAPADNA-PREZIDENTA-NI-KOJ-STE-VIE-GOSPODIN-RADEV.html

Както се очакваше, писмото ми НЕ ТРОГНА наш Руменчо и той спокойно си се настани в президентството и почна както всички – да ни баламосва, че прави нещо, да СИМУЛИРА някаква "активност”, а всъщност – НИЩО. Даже наопъки – ако беше НИЩО, щеше да е по-приемлив, а той ОБЕЩА да се бори за сваляне на санкциите срещу Русия, а си остана един НАТО-вски пудел. Обеща да направи нещо за защита на ГРАНИЦАТА, а той си мълчи – ДОКОГА? ГЕРБ възстановиха постановление 108 за "бежанците", наш Руменчо – пак нищо… Ми що да си създава врагове, като може да си изкюта 5 години за допълнителна тлъста пенсия на президент?

Та с какво се занимава Радеолу – с "балансиране" на разложението, създавано от партийните мафии, примиряване между техните кражби и престъпления срещу човещината, националната сигурност и българския род.

Ама да не мислите, че аз щом критикувам Румен, това значи, че съм за ГЕРБ и другите мафии. Опазил ме Господ! Но ако Румен ми се обади, с готовност ще му помогна да се осъзнае. Но това няма как да се случи – той вече е част от мафията. Все пак му оставям възмажнаст да ме потърси.

Така в лицето на Радеолу народът получи поредния си политически биберон-залъгалка, за да не реве, да не яде, да мирува, да не шава, ДА СПИ… Няма как да е иначе, когато ПОЛИТИЧЕСКАТА, ИКОНОМИЧЕСКАТА и ИЗБОРНАТА СИСТЕМА нарочно са измислени на върха да са ОТРЕПКИТЕ така, както лайната изплуват на повърхността на водата…

ЗАЩО СИСТЕМАТА Е НЕЗАКОННА И ОЛИГОФРЕНСКА

 

АБОНИРАЙ СЕ ЗА САЙТА
(горе в дясната странична лента има абонаментна форма),
когато публикуваме нещо ново в сайта,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: