СЕКС и ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

  
РЕВОЛЮЦИЯ В НАУКАТА ЗА СЕКСА


"РАЗЛАГАЙ И ВЛАДЕЙ" – новата формула на официалната идеология на секса, средство за психическа (идеологическа) зависимост на масите, за лесна манипулация и управление. Сексът е ЧАСТ от всички възможни удоволствия, впрегнати в разложението – наркотици, алкохол, хранене, медицина, спорт, изкуство, политика, масмедии, игри, наука… Всичко е окупирано от световните кукловоди в изпълнение на техните цели – редуциране на човечеството до 500 милиона души...

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО:

 

И това, че вие не знаете горното, се дължи на СМРАД

     С – Средства за
     М – Масова
     Р – Реклама
    
А – Агитация и
    
Д – Дезинформация…

СЕКС и ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

Без КОМПЛЕКСНА РЕВОЛЮЦИЯ във всички области, включително и по отношение и на секса, въобще няма да се ОСВОБОДИМ от РОБСТВОТО на държавната (официалната) мафия на САЩ. Тук ще разгледаме проблема със секса, но нека не забравяме, че той е ЧАСТ от цялата дезинформация и манипулация на световното население, включително и българското.

Главната теза на разложителите на съзнанието на света е
ОТДАЙ СЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО!
ЗАДОВОЛИ СИ ГЛАДА И ИНСТИНКТИТЕ

за удоволствия – секс, пиене, хранене, игри, сплетни…

Нещо повече:

ВСЕ ПО-СИЛНО РАЗВИТИЕ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ПОТРЕБНОСТИ от всички физиологически нужди така, че човек да стане НЕНАСИТЕН (ФИЗИЧЕСКИ и ПСИХИЧЕСКИ ЗАВИСИМ от тия потребности).

Т.е. не обуздаване и КОНТРОЛ над потребностите, а умишленото им ескалиране и свеждането им до МЕХАНИЧНИ, РОБОТИЗИРАНИ и БЕЗСЪЗНАТЕЛНИ МОТОРНИ РЕАКЦИИ на някакви БИОРОБОТИ, чиято главна задача е да ПРОИЗВЕЖДАТ като машинки и да ПЪЛНЯТ БЕЗДЪННИТЕ БАНКИ НА КУКЛОВОДИТЕ, да обслужват РАЗЛОЖЕНИЕТО на Човечеството и неговото САМОизтребление (за по-евтино).

Сексът е третиран (както и науката за храненето) с допълнително ДООВКУСЯВАНЕ така, както вредните и ненормални храни да станат вкусни; допълнително стимулиране на потребността от храна, която да те направи зависим да купуваш, да купуваш и все да купуваш, независимо дали ти е необходимо или не.

Една от големите трагедии на Човечеството е
МЕСОЯДСТВОТО,

изкуствено стимулирано с реклами и лъжливи "научни" твърдения за ползата от него. Иначе месото е негодно за ядене, не само е вредно. Ако то не се ОВКУСИ със зеленчуци, подправки и готвене, то е отвратително за всеки.

Същото става и със секса – допълнително стимулиране на потребността от него, което да стане свръхпотребност до невъзможност за задоволяване – психическа маниакална зависимост, което е болестно състояние.

Вместо тренировка на трансформаторите на космическа енергия (живот, имунитет) за повишаване на тяхната чувствителност, за да могат при малко дразнене (слаба храна) да зареждат с достатъчно енергия, става точно обратното – все по-силна храна, която изземва функциите на трансформаторите, които в един момент стават толкова мързеливи, че могат да се възбудят само с най-силните дразнители (алкохол, наркотици). И когато и те станат слаби – летален изход…

Сексът върви в същата аналогия – все по-пълно задоволяване и ламтеж за бурен и невъздържан секс. Сякаш сексът е някакъв спорт, съчетание от механични движения и заучени техники, в чието стимулиране са впрегнати и другите удоволствия – храна, алкохол, медикаменти, наркотици… изкуство…

Свръхзадоволяването на удоволствието е въздигнато в култ, в съвременна култура, в модерна философия на потребителя уж като господар на пазара. А всъщност е точно обратното – пазарът моделира личността и целѝ неговата деградация и от там – заробване.

Модерната сексология като част от модерната официална медицина, която е ционистка идеология за унищожение на света, въпреки някои постижения в иследванията си, много пъти "открива топлата вода", но в главното изостава с хиляди години от древните народни учения за секса като Кама сутра, Дао и т.н., а именно в смисъла на секса като помощно средство за духовно развитие.

БЪЛГАРСКИ ОТКРИТИЯ за ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ и СЕКСА

Главната цел на секса като възпроизводствен механизъм на вида Хомо сапиенс е обект на изследвания на българската наука, които по революционно нов начин открива процеса на развитие на половите възпроизводствени органи и отделените в тях вещества, секрети и биопродукти.

Тази статия тук няма за цел подробно да ги опише, а само да насочи към по-фундаментални природни закони и необходимите действия на хората според тях в името на тяхното добро физическо, психическо, сексуално и социално здраве. От тия открития става съвършено ясна ВРЪЗКАТА между секса и физическото здраве, че те са неделими и кое точно може да се квалифицира като добър (успешен) секс и кое като пилеене на енергия (деградация).

Става пределно ясно, че мерило за успешно здраве или успешен секс е дали има положително развитие на другото – ако едното пречи на другото, значи нещо не е наред.

"НЕ НАВРЕЖДАЙ!" Гласи йогийското правило. Ако практикувайки секс, разбереш, че той пречи на нещо друго, това значи, че тая практика не е по природните закони.

Главното от откритията е, че човекът не е някакъв бездушен биоробот, а носител на СЪЗНАНИЕ от няколо вида – мъжко, женско и творческо съзнание, иначе известни от религиите като:

ОСНОВНИ СТРУКТУРИ НА ЖИВОТА:

1. МЪЖКА ДУША (функционален квант на живота – активиращ).
2. ЖЕНСКА ДУША (функционален квант на живота – възпроизвеждащ).
3. ДУХ (основен, творчески квант на живота)

Последният е наличен само в някои мъжки индивиди (по предварителни не съвсем точни (косвени) данни в около 50 милиона мъже).

Именно по проявлението на тия структури у човека можем да съдим за позитивната или негативна роля на секса и че той се проявява по различен начин в индивиди с различно съдържание на горните основни структури.

Философията и практиката на официалната медицина прави всичко възможно да НАРУШИ ВРЪЗКАТА между ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО и ДУШАТА, ДУХА и в крайна сметка колкото може по-бързо да ги раздели (смърт). Модерната сексологията също – т.е. да постигнат БЕЗсъзнателност на физиологичните и сексуални процеси и да ги сведат до автоматизирани навици, управляеми отвън чрез желанията и емоциите.

Ето, вижте разумното, контролирано въздържание от секс до какво води. Това е Дхирендра Брахмачари. Името му означава буквално "въздържане от секс". Това е треньорът на първите съветски космонавти и възпитател на семейство Ганди:

Дхирендра Брахмачари
Брахмачари на 100 години

Но при йогите сексуалното въздържание не води да ЗАКЪРНЯВАНЕ на половите функции. Както при повечето физически "упражнения", ако не ги употребяваш. Напротив. Просто те ТРАНСФОРМИРАТ тая енергия в полза на духовното развитие, здравето и творчеството. Т.е. те използват активно тая енергия, като я трансформират, затова при тях няма закърняване на сексуалната енергия и функции.

Ето и учителят на Брахмачари на 305 години. Дали изглежда като сексуален левак?:

Картакея, учител на Дхирендра Брахмачари

Нека разгледаме следната рисунка:

     

Виждаме енергиите, с които борави организмът. ДУШАТА се захранва с енергия №3, а духът от следващата надясно (необозначена с цифра), трябва да е №4 по ред. Всяка енергия е 100 пъти по-бърза и с по-фини частици от тая вляво на нея. Т.е. енергиите надясно са с много по-високи честоти от тия в началото – звуци, електромагнитни, светлинни.

Цялата практика на човечеството ограничава енергиите с високите честоти, което е обяснено ТУК. Но нас ни интересува сега как те се влияят от ПОЛОВИЯ АКТ.

Половите органи се намират до ПЪРВИЯ трансформатор на енергии – ВРАТАТА, НАЧАЛОТО на разпределение на енергиите от трансформаторите (чакрите). Т.е. ако злоупотребяваме със секс, може да употребим огромното количество от цялата енергия и тя да не достига достатъчно до другите трансформатори и органи.

Трансформаторите на космическа енергия у човека (чакри)

А както знаем последната чакра е на ВИСШЕТО СЪЗНАНИЕ и ТВОРЧЕСТВОТО – нашият съзнателен (когато се ползва духът) и подсъзнателен коректор (инстинкт) за добро и зло (когато се ползва душата) за контакт с природните закони (космоса).

Т.е. прекалената и разюздана употреба на секса само за удоволствие ще ни лиши от НОРМАЛНОТО ни съзнание за човешки ценности и спазване на природните закони както по отношение на нас самите, така и по отношене на обществените отношения и природата.

Накратко – сексуалните маниаци са ПСИХОПАТИ. Енергията им почти не достига до СЪЗНАНИЕТО – душата или духа, които са връзката с фундаменталните закони и един вид "биокомпютри", които автоматично регулират нашето поведение и емоции по космическите закони.

САМОЗАДОВОЛЯВАНЕТО

КАК СЕ ПИЛЕЕ ПОЛОВА ЕНЕРГИЯ?

1. Чрез неовладян, спонтанен или ИЗКУСТВЕНО предизвикан ОРГАЗЪМ (забавен или ускорен – все едно), при който се ИЗХВЪРЛЯТ съответни секрети (еякулация – мъжка и женска).
2. Чрез мастурбация със същата цел (забавена или ускорена – все едно).

Половата енергия е най-мощната енергия, защото тя е първична и е най-близо до началото на енергийния кръг. Затова ако сексът стане мания, първо деградира съзнанието, ВОЛЯТА, емоционалността (най-горните висши центрове) от недостиг на енергии №3 и №4, а после и физическите структури, понеже енергията е изчерпана, употребена още в началото на енергийния кръг и така най-трудно ще стигне до последните центрове на съзнанието, които са в главата…

Въпреки че в началото на сексуалната практика тя има положителен ефект поради производството на повече хормони за съответния пол – те стимулират нормалното психо-физическо развитие на индивида, но ако с течение на времето тоя процес ескалира едностранно, се превръща в свое отрицание, ако не се овладее от волята и да се контролира разумно.

Всички "модерни" ОФИЦИАЛНИ сексолози наблягат на УДЪЛЖАВАНЕТО на половия акт (полов атлетизъм), което само по себе си е положително качество, но винаги забравят да кажат нещо за ЕЯКУЛАЦИЯТА.

Смята се, че тя е най-висшето удоволствие. Понеже е признак, материално проявление на ОРГАЗМА.

Ние няма да "открием Аемрика", като кажем, че
ВЪЗДЪРЖАНЕТО от ЕЯКУЛАЦИЯ
и СЪЩЕВРЕМЕННО с наличие на
КОНТРОЛИРАН ОРГАЗЪМ,

е "висшият пилотаж" в секса, който развива двойките освен физически, още и духовно. Само да кажем, че това описание не е съвсем точно. По-точно е да се каже ВЪТРЕШНА ЕЯКУЛАЦИЯ, ВЪТРЕШНО УСВОЯВАНЕ НА СЕКРЕТИТЕ и т.н. Да не задълбаваме как и къде точно става това. Който търси – намира…

ВИНАГИ СЕ ЗАБРАВЯ, че всеки човешки секрет притежава ЕНЕРГИЯ от НАДСВЕТЛИННИЯ ДИАПАЗОН, от най-висшите, включително и от творческите енергии (над №3 и №4 от диаграмата). Т.е. тия секрети са заредени с живот и някакво ниво на съзнание, което ниво зависи от чистотата на физическото тяло и от чистотата на мислите.

Първоначално трябва да се постигне изсмукване както на секретите където трябва, а така също и "изсмукване" и на енергията нагоре по гръбначния стълб до мозъка, а още по-висшият етап е да се борави само на енергийно ниво. Нещо, познато само на най-посветените духовни учители.

ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ
НА РАННОТО СЕКСУАЛНО ВАЗПИТАНИЕ:

Не напразно Световната здравна организация, доминирана от ционистите, скоро прие, че хомосексуализмът (еднополовият секс) не бил психическа болест, а НОРМАЛНО, само малко РАЗЛИЧНО, човешко състояние. Дори вече има официални еднополови брачни двойки, въпреки че всички изследвания сочат, че 98% от осиновените от такива двойки деца имат психически отклонения. Но да не се учудваме – когато става дума за пари и то за МНОГО пари – това е дребен инцидент, като имаме предвид стотиците локални войни, предизвикани изкуствено от същите ционисти и милионите човешки жертви, на жени, деца и старци – за заграбване на труд, пари и природни ресурси…

"ПРЕДПАЗНИ" СРЕДСТВА ПРИ СЕКС

Предпазните средства за мъжете и жените са само против забременяване и против заразни болести. Но това е само ОПРАВДАНИЕ и ИДЕОЛОИЧЕСКА ЗАВЕСА – те постигат

ЕЛИМИНИРАНЕ на СЕБЕКОНТРОЛА.

Т.е. познатото ОТДАЙ СЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО НАПЪЛНО, НЕ МУ МИСЛИ, ПРЕДПАЗЕН СИ! И това е главната цел на идеолозите на свободния и модерен секс – да станеш БЕЗКОНТРОЛНО и от там ЛЕСНО МАНИПУЛИРАНО ДОБИЧЕ. Липсата на СЕБЕКОНТРОЛ в секса се проявява и в социалния живот на хората, и в отношението им към природата и по отношение на спазването на моралните ценности, произлизащи от самите природни закони, които се дешифрират и изпълняват от главния "компютър" на човека – душата или духа.

Т.е. "предпазните средства" в секса ни ОТКЪСВАТ ОТ КОНТРОЛА на нашите основни биокомпютри върху нас, които са нашите посредници и регулатори за единство и хармония с природата. Понижават нашите чувствителност и себеконтрол. А това е напредък в порока във всички направления. Това е и целта:

"РАЗЛАГАЙ И ВЛАДЕЙ"

ЛЮБОВТА:
СЪЗИДАТЕЛНАТА, ПРИНУЖДАВАЩАТА СИЛА
НА РАЗВИТИЕТО

Всеизвестно е, че има разлика между понятията ОБИЧ и ЛЮБОВ. Можем да ползваме обяснението на тая разлика от Петър Дънов. Първото е ЕДНОСТРАНЕН ПРОЦЕС – удоволствие от ПРИЕМАНЕ, "поглъщане", "консумиране" на нещо приятно и полезно, което нашето съзнание (дух или душа) възприемат като хармонично и съзвучно с космическите закони единство, т.е. нещо идващо ОТВЪН НАВЪТРЕ в нас.

Докато второто, ЛЮБОВТА, е ДВУСТРАНЕН процес – обич ПЛЮС ИЗЛЪЧВАНЕ на добро, което е насочено И НАВЪН, което ПРОМЕНЯ нас, околния свят и обичания човек. Т.е. ЛЮБОВТА Е ТВОРЧЕСКИ ПРОЦЕС и РАЗВИТИЕ НА ЛИЧНОСТТА, ИЗЛЪЧВАНЕ НА ОБИЧ, ПРЕДИЗВИКВАЩА ОБИЧ с индикатор някакъв творчески ПРОДУКТ – дете, блага в полза на семейството, общността, Родината, Човечеството, съзидание по космическите закони.

Най-висшият израз на любовта това е творчеството, съзиданието. Това е хармонично трептение с честотите от сектор №4 от диаграмата. А най-висше проявление на творческата любов е научното откритие, шедьовърът на изкуството, спортният рекорд – нещо което дава ускорен прогрес, развитие на цялото общество, революционна промяна.

Не случайно едни от най-великите откриватели и личности на Човечеството имат своята ВДЪХНОВЯВАЩА ПОЛОВИНКА. Нещо повече – любовта между двама разнополови партньори се възприема като едно същество с две половинки – мъжка и женска.

Трябва да призная, че ЦЯЛОТО МИ ТВОРЧЕСТВО в изкуствата и науката са предизвикани и после стимулирани от нежния пол до мен за съответен период от време… И едва ли щях да имам такива качества на личността си, с които сега се гордея, ако нямаше женско вдъхновение до мен.

Така че за УСПЕШЕН СЕКС можем да говорим тогава, когато в другите области на живота ни има някакъв прогрес и то не само в някой конкретен единичен "клон" от нашето лично и обществено битие, но и хармонично във всички направления на нашето развитие…

ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Космическата любов или божествената любов, която те прави творец на продукт, от значение за РАЗВИТИЕТО на колкото може повече човешки същества. И колкото повече добро сътвориш за хората, толкова повече резултатите от твоята любов (излъчване) се доближават до божествената, която, както знаем, се простира като творчески процес не само върху Човечеството, но и върху всичко живо във Вселената.

Т.е. значението и показателят за успешност на любовта и секса се "измерват" с "количеството" ВДЪХНОВЕНИЕ и неговите резултати върху РАЗВИТИЕТО на Човечеството или някоя по-малка група от хора. Ето защо бракът, семейството не е само полов акт за възпроизводство, а и социално значима и космическа величина.

А ВЪРХОВНИЯТ ОРГАЗЪМ (ЕКСТАЗ) при секса на една двойка не е само в локалното СОБСТВЕНО изживяване само и единствено В половите органи, а цялостното СЪизживяване В ЦЯЛОТО ТЯЛО и СЪПРИЧАСТНОСТ с ЦЯЛАТА ЛИЧНОСТ на любимия (СЛИВАНЕТО, ЕДИНСТВОТО на двете същества в една цялостна ХАРМОНИЯ), което може да се разпростре и извън физическото общуване в контактите им с космически измерения (мечти, цели, стремежи, действия, осъзнаване…).

ДРУГА ЛИТЕРАТУРА

ТЕМАТА СЪВСЕМ НЕ Е ИЗЧЕРПАНА ТУК,
МОЖЕМ ДА Я ПРОДЪЛЖИМ ЗАЕДНО,
КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ ДОЛУ ПОЛЕТАТА ЗА ДИСКУСИЯ
ИЛИ НИ ПИШЕ ЧРЕЗ ФОРМИТЕ ЗА КОНТАКТИ

ВАШАТА АНОНИМНОСТ Е ГАРАТИРАНА

 

АБОНИРАЙ СЕ ЗА САЙТА
(горе в дясната странична лента има абонаментна форма),
когато публикуваме нещо ново в сайта,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: