СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

Устойчиво човешко развитие чрез Устойчиво строителство и Устойчива Природата!
Пасивни Сгради с Изолационни Тухли, Енергийна Ефективност, Екология
Начало
Пасивна сградаПараметриУслугиПартньориЗа нас

ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

КОМПЛЕКСНА УСЛУГА
"От първа копка до ключ":

1. Закупуване и узаконяване на парцел по Ваш избор.
2. Изготвяне на необходима документация и нейното придвижване по съответни инстанции.
3. Построяване на сградата с пълно обзавеждане по Ваш вкус.
4. Изграждане на огради и околосградно пространство - беседка, пътеки, алеи, озеленяване, басейн, джакузи. Оградите са предмет на допълнително договаряне - за различните строежи оградите могат да имат много голяма разлика в дължината, терена и наклона. 
5. Монтиране на всички необходими за пасивните сгради спестяващи и възобновяеми източници на енергия (слънчеви колектори, вентилационно-климатична инсталация с рекуператор и термопомпа, вятърен генератор); водна кула с прясна вода и електрогенератор при аварийни ситуации.

Срок на изпълнение от сключване на договора до получаване на "ключа" максимум 270 календарни дни.

Цена на застроена площ на наша пасивна къща: 800 лв/м2  с ДДС. Цената включва ПРОЕКТИРАНЕТО и всички необходими инсталации, които изискват пасивните сгради и изброени по-горе в точки 4 и 5:

Цената НЕ включва кухненско, холово, офисно, компютърно, алармено и всяко друго обзавеждане на помещения, но ви предлагаме такива от проверени от нас доставчици и изпълнители. По време на строежа може да посетите препоръчани от нас магазини за обзавеждане и да поръчате според архитектурата на вашата сграда и според вашия вкус. До тогава ще получите от нас много информация, каталози и упътвания, както и ще ви запознаем лично с творчески и мениджърски колективи за съвместна работа.

 

 

< примерно за: двуетажна еднофамилна къща от 160 м/2

Предлагаме нашите тухли на следните цени:

Тухла с размери 400 / 250 / 150 mm (цените са БЕЗ ДДС):
При закупуване до
50 000 броя цената е по 1,70 лв. за бройка.
При закупуване над
50 000 до 100 000 броя цената е по 1,60 лв. за бройка.
При закупуване над
101 000 броя цената е по 1,50 лв. за бройка.

виж > ПАРАМЕТРИ НА ТУХЛИТЕ

Нашият БОНУС: Безплатен транспорт на тухлите до обекти на територията на цяла България.

Внимание!!! Внимание!!! Внимание!!!
Не само името на нашата фирма говори за нещо НОВО ("НЕОГЕН" - нов живот), но и основно произвежаното от нас изделие, тухлите, е уникално. Но не заради това, че е творение на уникален откривател, а затова, че уважаемите ни клиенти ще могат с ЕДНО изделие, да постигат ТРИ различни дебелини на своите зидове, а именно 400 мм, 250 мм или 150 мм.

При някои реклами казват "3 в 1", а ние - "ОТ ЕДНО - ТРИ". Това наистина УНИКАЛНО изделие е произведено за ценители и за тия, които планират бъдещето!

Уважаеми клиенти,
Тъй като всичко във вашия дом ще е построено и доставено от нас, затова и ние единствени носим съответната гаранция. А тя е 15 години!


Сравнителни концепции между официални и наши стандарти...

Начин на плащане

При сключване на договор клиентът заплаща само цената на строителните материали, които се купуват в присъствие на клиента на етапи (вид изплащане). След построяване на нулевия цикъл (покрити основи), се заплаща според процента извършена работа от общата цена, без материалите - приблизително 30%. След построяване на покрива - още 40%. При получаване на ключовете за готова сграда (довършителни работи) - останалите 30%. По желание клиентът може да ползва осигурено от нас банково кредитиране. Процентите за етапите са примерни и подлежат на договаряне.

Сключилите договор с нас получават наша гаранция, че една година след сключване на договора цените няма да се променят въпреки инфлацията. След една година цените ще претърпят промяна според инфлацията. Доставките ще се извършват по договорени количества, когато Ви са необходими, директно на обекта - складирането на стока във Ваши складове оскъпява Вашата продукция. Стоката ще се доставя на определен от Вас ден и час и във ваше присъствие, ако желаете. Молим за незабавно разтоварване. Нека се стремим да работим точно и срочно.
     
По заявка на клиента можем да изработим и по-малки или по-големи елементи с най-различна форма - заоблени, кръгли, трапецовидни... за всякакъв вид фасади с най-различни конфигурации.

ДРУГИ НАШИ СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ
за пълно комплектоване на вашия дом или сграда:

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

Пасивна сграда - на цената на обикновено строителство - това е нашето постижение!
Следващата ни цел е поевтиняване на пасивните сгради, построени от нас, под нивото на обикновеното строителство, т.е. обикновеното строителство със стандартни тухли, мазилки, покриви и цименти да мине в историята. Ще успеем заедно!


Други наши дейности и услуги

Уеб Дизайн и Маркетинг - за Ваши бъдещи уеб сайтове и/или поддържането им и рекламиране на Ваши сайтове в интернет за местно и междунаародно представяне (особено последното):

1. Интернет Маркетинг.
2. Уеб дизайн на сайтове, рекламни страници, банери, видео...
3. SEO оптимизация и организиране на рекламни кампании в Google, Yahoo, Bing и др.
4. Разработване и вграждане на уеб приложения (формуляри, връзки и др.)
5. Вграждане на уеб магазин и SEO оптимизация на неговите продукти.
6. Автоматично изграждане и обслужване на клиентски списъци (автореспондер).
7. MLM маркетинг за големи компании и производства за световния интернет пазар.
8. Десетки видове методи за рекламиране в интернет...
9. Наш Уникален метод за рекламиране в интернет.

СПОРТ: Методика и методология  по нови научни открития за човека и за подготовка на състезатели (отборно и индивидуално) за върхови постижения.

Рехабилитация чрез нестандартни методи и средства.

Интернет Маркетинг - програми, инструменти, софтуер. Тук показваме само един от десетките продукти за интернет маркетинг. Някои от тях може да намерите от най-долния линк.

Туристическа и планинарска дейност, екскурции в страната и по света.

Зелена Енергия  - ръководства за възобновяеми  и  алтернативни  енергийни източници.

Хуманитарно развитие - физическо, умствено, психическо и творческо.

Уреди, апаратура, препарати и Нова Теория за лечение и профилактика.

Знания за Новата цивилизация на Земята, както и специални стоки и услуги за западния пазар: BGL-Biz.com  +  Business Kit + BG-Market

При личен контакт бихме могли да конкретизираме нашите дейности и възможности, някои от които биха изглеждали невероятни, затова ще се въздържим от публикуването им. Във всеки случай, от прочетеното в този сайт и от материалите, към които Ви насочват горните линкове (връзки), би трябвало да стане ясно, че ние имаме нестандартни постижения и идеи. Който се интересува от тях, сигурно ще опита контакт с нас. Ние с нетърпение очакваме такива контакти.

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: