ТЕОРИЯ НА ЗДРАВЕТО И ЛЕЧЕНИЕТО

 


 

РАЗЛОЖЕНИЕ НА МЕДИЦИНСКАТА "НАУКА"

Основи на нормалната медицина и здравето

МЕДИЦИНАТА НА БЪДЕЩЕТО

  УЧЕБНИК ТЕРТО НИВО
(НАРЪЧНИК, УПЪТВАНЕ, РЪКОВОДСТВО)
ЗА СТРОИТЕЛИТЕ НА НОВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,
ОСНОВАНА НА БЪЛГАРСКИ ЕПОХАЛНИ ОТКРИТИЯ

Няма нито една основна структура в капиталистическата държава да не е опорочена, комерсализирана, разложена; да не е вредна, съсипваща човека финансово, а често и направо да го убива (пряко или косвено)… Тук ще разберете, че не е необходимо да учите 10 години медицина като докторите, а да знаете само малко ОСНОВНИ природни закони, човешки морал и воля, за да бъдете здрави, умни, весели, трудоспособни и щастливи и никога да не се разболявате. А когато все пак се случи, лесно, бързо и БЕЗ ПАРИ да се излекувате сами.

01ЗДРАВЕ, БОЛЕСТИ, ЛЕЧЕНИЕ
основни причини за болестите и смъртта

 СЪДЪРЖАНИЕ  /  ВСЪПЛЕНИЕ


Основни понятия

 


Хранене и ВЕГЕТАРИАНСТВО

 


Що е Вирус и СПИН

 


Рак и други "нелечими" болести

 


Сърдечно-съдови болести

 


Психически болести

 


Ебола

 


Панацеята

 


Основни изводи

 


Информационни източници


001
^горе^
ВСТЪПЛЕНИЕ

Тази страница не е за масова консумация, тя е предназначена за строителите на Новата цивилизация на Земята. Масовата публика няма да се интересува от това съдържание, но ако случайно ѝ стане интересно, то няма да промени разбиранията ѝ, нито поведението ѝ, нито начина ѝ на живот. И в това е разликата между масата и НОВИТЕ ХОРА на Земята – те активно търсят новото, коригират разбиранията си според новите знания, променят поведението си според тях и се ВДЪХНОВЯВАТ за НОВО ТВОРЧЕСТВО. Без тези хора прогресът е немислим. Само те ще могат да летят в космоса с надсветлинна скорост – другите ще анихилират при тези скорости.

Страницата изяснява РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВАТА ВИДА хора и НОВАТА ЕПОХА, която тия нови хора ще генерират с нови междузвездни технологии, ново общество, нов морал и нов начин на живот. И това не е някаква фантастика, предположение или мечта по някакво неопределено бъдеще, а задача на деня, защото по Законите на Природата, до 2033 година двата вида хора трябва да се разделят завинаги – Новите ще се насочат към периферията на Галактиката за обединение с братя по разум, а какво ще стане със СТАРИТЕ хора, ще научите ТУК. Т.е. тия НОВИ ХОРА ще генерират:

ВЕЛИКАТА
БЪЛГАРСКА МЕЖДУЗВЕЗДНА
КОМПЛЕКСНА РЕВОЛЮЦИЯ

ЗАБЕЛЕЖКА! Ако вие за първи път попадате на тази страница, може да не се ориентирате добре, понеже тя е УЧЕБНИК ВТОРО НИВО. Затова трябва да се ВЪРНЕТЕ на УЧЕБНИК ПЪРВО НИВО, който поставя ОСНОВИТЕ ЗА РАЗБИРАНЕ НА ЖИВОТА.

ТЕОРИЯ НА ЗДРАВЕТО И ЛЕЧЕНИЕТО (УНИВЕРСАЛНА МЕТОДОЛОГИЯ)

Моите учители по медицина учат 17 години, преди да им бъде позволено да лекуват други хора, освен себе си. Защото моите учители изучават първо себе си, ДА РАЗБИРАТ СЕБЕ СИ, да експериментират първо със себе си наученото. Докато официалните медици не изучават себе си,  НЕ ПОЗНАВАТ СЕБЕ СИ, не експериментират върху себе си. Представете си официалните докторя да експериментират всички хапчета, които се появяват като технологична новост всеки месец ПЪРВО НА СЕБЕ СИ и чак като има ефект, тогава да ги предлагат на пациентите!

БЕЗОТГОВОРНО е да караш хората да правят неща, които ти самият не правиш и не би направил. Да, и докторите пият хапчета и се подлагат на операции и химеотерапия – и затова лекарите живеят средно по-малко от другите хора. Това е признат факт от тях самите. Ама – били свръхнатоварени. Нима другите хора са по-малко натоварени? ОПРАВДАНИЯ да взимат повече пари и да се пенсионират по-рано. С това те дават ЛИЧЕН ПРИМЕР как да не се лекуваме. Докато моите учители обратно – достигат фантастични възрасти, имат фантастични способности. Същото мога да кажа и за себе си.

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗАПОЧВА ПЪРВО ОТ ТЕБ!  Как можеш да опознаеш другите хора и да ги лекуваш, ако не познаваш първо себе си? Ако ти самият се развиваш погрешно, как ще накараш други да се развиват правилно? Но докторите не се интересуват кой как се развива, а как да изпълнят заповеди на началниците, за да си заслужат ПРЕД тях ПАРИТЕ. Докторите СЕБЕ СИ НЕ ПОЗНАВАТ, тръгнали да дават акъл на другите, че и да ги "лекуват"! И "резултатите" им са на лице: все повече болни, все повече болници, все повече болести, все повече НОВИ болести, все повече лекарства, все повече пари за здраве, все повече паразити (доктори, включително докторска администрация) …все повече умрели от "лечение"…

Не, те се ПРЕдоверяват на началниците си – сектантски изпълняват без да мислят заповедите на поповете (професорите). Ама ако не се (пре)доверят, няма да имат пари…

Човече, ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ
и ти ще опознаеш БОГОВЕТЕ и ВСЕЛЕНАТА.

(надпис на храм в Делфи).

Да, това е разликата между моите учители, между мен, пишещият тоя труд ОТ ЛИЧЕН ОПИТ и ЕКСПЕРИМЕНТИ ВЪРХУ СЕБЕ СИ, и официалните доктори – ние познаваме ПЪРВО СЕБЕ СИ, а както ще видите, ПОЗНАВАМЕ БОГОВЕТЕ и ВСЕЛЕНАТА, докато официалните доктори не познават СЕБЕ СИ, а познават само фалшификати, наречени учебници и докторски дисертации, фабрикувани в канцеларии на мошеници и престъпници (банкстери, капиталисти, спекуланти, търгаши, мафиоти, фабриканти на изкуствени вируси и фалшиви лекарства, купени медии за дезинформация, подпалвачи на войни и унищожители на цели държави и народи). "90%-товата истина е най-съвършената лъжа" – в учебниците по медицина има 90% истина, но долу ще видите какво правят с останалите 10%.

1
^горе^

ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ
  Основни понятия за здравето, лечението и медицината
 "За него, живота, направил бих ВСИЧКО !
(Никола Вапцаров)

От всичко тук ще научите, че
НАУКАТА ВЕЧЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА "БОЛЕСТИ"
окончателно и завинаги.

СЕГА ВЕЧЕ ПРЕДСТОИ ПРАКТИЧЕСКА РЕАЛИЗАЦИЯ НА
БЕЗСМЪРТИЕТО
…за някои хора…

Медицината е една от основните области,
в които трябва да се извърши спешна

РЕВОЛЮЦИЯ.

Официалната "медицина" е основен "генератор" на умишлен геноцид над Човечеството и над българския народ, като прави хората физически и психически безсилни РОБИ на извратената полит-икономическа система. 

Тук ще намерите много текст и видео
ДОКАЗАТЕЛСТВА

"САМОЛЕЧЕНИЕТО Е ВРЕДНО" – това е обичайната мантра на докторите, която лъжливо ви внушава, че без тях вие не струвате пикната пара, за да им пълните джобовете с вашите пари. Аз, авторът на тоя труд, вече повече от 30 години не ходя на доктор (освен за документ – от 1988 г.), не ползвам аптеки и дори акъл не вземам от тях. Защото преди 32 години щях да съм труп заради тях, но успях на време да се осъзная и завинаги да ги зарежа както като авторитети, така и техните търговски услуги. Разбира се, съществуват и някои спешни и екстремни ситуации, при които техните знания и умения са наложителни, но с това се изчерпва цялата полза от тях.

Следващият филм е правен в ЗАКРИТАТА ОТ МАФИЯТА "Телевизия 7". Никой нямаше време да го пусне в обществените медии. Не помня аз как успях. Е, няма как при такива очевадни факти срещу мафията, пък била тя е и от Бялата, последните да не закрият тая "нагла" за тях телевизия.

"Всяко стадо си има мърша." Но при нас е обратно "МЪРШАТА СИ ИМА СТАДО". Т.е. престъпниците са ни заробили като стадо и ние дори не се замисляме как ни крадат, разболяват и убиват само посредством псевдомедицината. Икономическата мафиотска престъпност е друга тема. Но тук на тая страница не става дума смо за "мършата" (мафията), а за ПРИЧИНИТЕ, които я правят възможна. Както ние твърдим навсякъде, че ЗДРАВОТО (НОРМАЛНОТО) тяло паразити и болести не го ловят, така твърдим и че ако СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО и особено НЕГОВАТА НАУКА бяха здрави (нормални), изродите от бялата мафия, показани на видеото, щяха да са невъзможни:

Граждани, вземете се в ръце, зарежете порочния си начин на живот и почвайте промяната на съдбата си с природосъобразно хранене и тренировки и грижа за собственото си здраве! А ние сме тук да ви помогнем по ПЪТЯ…

Бъдете САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ЛИЧНОСТИ, а не безволни биороботи, чакащи на господаря-доктор отвън да ви командва и ви поправя грешките! И побързайте, докато световните кукловоди не са ни изпотрепали и изтрили тая тук информация…

Науката медицина се състои от ДВЕ главни съставни направления:
1. НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ за живота въобще (анатомия, биохимия, взаимовръзки на живия организъм с околната среда, развитие на живота и т.н.)
2. ЛЕКУВАНЕ (ремонт на биологичната система).

Първата част (научните изследвания) все още не е медицина. Те се разпростират от НАЧАЛОТО на създаване на живота на Земята, минава през цялата му еволюция (едноклетъчни, растения, животни) и стига до сегашното разбиране за Човека и връзката му с околната среда (космоса). Това е наука, познание (лъжливо или не), което ни дава знания, от които ние трябва да си изработим СЪ(с)знание, което включва действия чрез знание, за нашето поведение спрямо нашите интереси и интересите на Природата. Т.е. научните изследвания ни помагат да ОСЪЗНАЕМ къде се намираме и нашата роля в еволюцията така, че ние СЪЗНАТЕЛНО, АКТИВНО да използваме тия знания, за да се адаптираме към околната среда и ДА СЕ РАЗВИВАМЕ.

Т.е. Първата част от медицината ВКЛЮЧВА в себе си ЦЯЛОТО ПОЗНАНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО и ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАУКИ (физика, математика, икономика, изкуства, природознание…) в себе си, защото човекът и околната среда са обект на изследване на всички науки. Невъзможно е да разбереш човека, без да разбереш околната среда …и космоса. Защото човекът е продукт и на околната среда!

Втората част обаче от медицината – лекуването – НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА от ЦЯЛОТО ПОЗНАНИЕ за отношенията на човек и околна среда, а само и единствено да "ремонтира" повредената биологична машина. Т.е. за лекуването "медицината" има строги правила на действие и при тях не са необходими толкова знания, почти никак РАЗБИРАНИЯ и само и единствено НАВИЦИ (РОБОТИЗИРАНИ ДЕЙСТВИЯ). Т.е. за да лекуват, "лекарите" не се интересуват от наука, т.е. лекарите не се интересуват от Първата част, а от правила и заповеди, СПУСНАТИ от началници. Затова цялото познание от Първата част, което ПОГЛЪЩАТ в учебните заведения, не им върши работа, а само им промива мозъка и чеше егото и рекламата им за издигане над тълпата. Защото ако лекарите се интересуваха от мнението на науката и ако имаха ЛОГИЧЕСКО мислене, те щяха да ОСЪЗНАЯТ, че по-скоро убиват хората, а не ги лекуват.

Проблемът на официалната "медицина" е липса на логическа връзка (или влошена такава) между Първа и Втора част от науката "Мадицина".

Структурата на системата от знания и познание е подобна на дървото – исторически формирани причино-следствени връзки (вляво). От една страна, за да се излекува човек САМ, не е необходимо да научава цялото познание, както в първата част, а само някои ОСНОВНИ закони, върху които се крепи ЦЯЛОТО познание. И да има воля и СЪзнание (действие чрез знание) да изпълнява правилата на природосъобразен живот.

От друга страна официалната "медицина" не се интересува от тия ОСНОВНИ закони, а от ПЕРИФЕРНИ, ПОВЪРХНОСТНИ, ДРЕБНИ подробности, периферни клончета (вляво), без да се интересува от ОСНОВНИТЕ първопричини. Докторите гламосват болните колко е сложно лечението, за да ги излъжат да си дадат парите. Т.е. цялата сложност на медицината е лъжлива ПРОПАГАНДА, а не наука.

Ако вие изучите малкото от нашите учебници, но ОСНОВНИ знания (както са показани образно долу), вие после ще научите много повече и при това необходимото, защото ЩЕ ЗНАЕТЕ ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ и ОТКЪДЕ ДА МИНЕТЕ, отколкото ако се лутате в безкрайния ЛАБИРИНТ ОТ ПОДРОБНОСТИ на официалната "медицина":

ПРИЧИНО-СЛЕДСТВЕНИ ВРЪЗКИ НА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО

Ако човек не познава ОСНОВАТА, как ще разбере периферията? Ако ОСНОВАТА е гнила, възможно ли е периферията да е процъфтяваща? Ако не познаваме ОСНОВНИЯ АЛГОРИТЪМ, който е МОДЕЛ за развитие на всички следващи разклонения, как ще разберем МОДЕЛА, по който са изградени периферните, второстепенните, дребните разклонения на системата?

Официалната "медицина" въобще не се интересува от ОСНОВНИ причини и докато "кърши" дреболиите от периферията една по една, в същото време РАЗЛОЖЕНИТЕ ОСНОВИ генерират 10 пъти повече дефекти… Но "медицината" в същото време продължава да си прибира милионите долари от цял свят с ОПРАВДАНИЕТО, че науката "НАПРЕДВАЛА", но здравето било толкова невероятно сложно, че решението на здравните проблеми винаги е отложено в НЕОПРЕДЕЛЕНОТО "светло" бъдеще.

ПОКЛОН пред огромния труд на медиците да ИЗГЪЛТАТ толкова много информация през време на обучението си – това могат да го направят силно мотивирани хора в името на хуманизма. Техният труд не е напразен, нито безполезен – обаче тия техни знания и умения ще вършат работа, ако изучат и приложат нашата теория и практика, без които техните изводи и действия ще си останат неадекватни. Даже нашата теория трябва да се изучава ПРЕДИ да почнат обучението си в официалните медицински училища, докато не са им промили мозъците.

И тук ще видите, че проблемите на здравето са решени окончателно и завинаги – теоретически и практически – и то не само от нас, а десетки хиляди години преди нас – ние само ги поднасяме по-просто, по-нагледно, по-лесно, по-разбираемо и с НОВА ОСНОВНА ГЛЕДНА ТОЧКА – и науката, решила здравните проблеми завинаги, е ЙОГА (наука за хармонично развиващото се единство).

МОЕТО ЗДРАВЕ – МОЯ ГРИЖА

Човек е морално задължен САМ да опазва своята СОБСТВЕНОСТ (здравето си), а не да го ОТДАВА ПОД НАЕМ, да го ТЪРГУВА или ДА ГО ХАРИЗВА на други (на докторите). Но здравното (САМО)ОПАЗВАНЕ има и друго всеобщо ВУЛГАРНО представяне:

"аз мога да правя със своето здраве всичко, каквото АЗ реша (защото е МОЯ СОБСТВЕНОСТ) и никой няма право да ми се бърка какво ще правя с тая МОЯ СОБСТВЕНОСТ. Т.е. и да се грижа за здравето си, и да го руша, вас това НЕ ВИ ЗАСЯГА".

Това е типично буржоазно мислене са СОБСТВЕНОСТТА! Т.е. това мислене е БУРЖОАЗНА, КАПИТАЛИСТИЧЕСКА, МАФИОТСКА ИДЕОЛОГИЯ – "собствеността – свещена и неприкосновена (само МОЯТА де, чуждата мога да открадна)". Тази идеология ни казва, че ние трябва да правим със своята СОБСТВЕНОСТ каквото си искаме, и в същото време ДА УНИЩОЖАВАМЕ (ИЛИ ПРИСВОЯВАМЕ) ЧУЖДАТА СОБСТВЕНОСТ. Т.е. ако ние унищожаваме нашето здраве, никак не ни интересува дали ние ще унищожаваме и чуждо здраве.

Това ОГРАНИЧЕНО мислене идва от ОГРАНИЧЕНИЯ ДИАПАЗОН на въздействие на официалната "медицина" върху процесите в личността и този ОГРАНИЧЕН ДИАПАЗОН се заключва според официалната "медицина" само и единствено в химическите процеси , но не и в енергийните:

Скоростта на ВИСОКИТЕ ЧЕСТОТИ до ниво  на енергиите в нашия организъм МИГНОВЕНО ни СВЪРЗВАТ с всички същества в нашата "Вселената" и НАШЕТО БИОПОЛЕ (ЗДРАВЕ) ВЛИЯЕ НЕ САМО НА НАШИТЕ БЛИЗКИ (ОКОЛО НАС), но НА ВСИЧКО ЖИВО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА. Така че когато ние рушим нашето здраве, това засяга всички останали същества във "Вселената", не само близките около нас.

КИРЛИЯНОВА ФОТОГРАФИЯ НА ЧОВЕШКО БИОПОЛЕ<<< ИЗЛЪЧВАНЕТО на живи същества, показано на снимките, достига мигновено до всички точки на "Вселената".

Затова и ОПАЗВАНЕТО НА НАШЕТО ЗДРАВЕ Е ВИСОКООТГОВОРНО ОБЩЕСТВЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ЧОВЕК С ВИСШЕ ОБЩЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ за ЕДИНСТВО НА ЛИЧНОСТТА С ПРИРОДАТА, С ОБЩЕСТВОТО, С КОСМОСА, С ВСИЧКО ЖИВО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, защото човек НЕ Е ИЗОЛИРАН от другите така, както е ИЗОЛИРАН ХИМИЧЕСКИ от тях, а е в пряка връзка с всичко живо във "Вселената", посредством високочестотните енергии.

КИРЛИЯНОВА ВИСОКОЧЕСТОТНА ФОТОГРАФИЯ НА ИЗЛЪЧВАНЕ НА ЖИВ ОРГАНИЗЪМ

Т.е. хората трябва да разберат, че КОГАТО РУШАТ СВОЕТО ЗДРАВЕ, ТЕ РУШАТ И ЗДРАВЕТО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ същества във "Вселената". И обратно – когато ВСИЧКИ ИЗВЪН НАС РУШАТ ТЯХНОТО ЗДРАВЕ, те рушат и НАШЕТО ЗДРАВЕ. Затова трябва да помагаме безкористно на всички да опазват и развиват тяхното здраве, защото това помага и на нашето собствено здраве. Т.е. нашето здраве е ЧАСТ от всеобщото здраве на всички хора (единния организъм на Човечеството) и на всички същества във Вселената – разваляйки нашето здраве, ние разваляме всеобщото здраве на Човечеството.

Високочестотна КИРЛИЯНОВА фотография на живи същества

Това е и причината да пиша този мой труд тук, ха-ха – от егоизъм – грижейки се за вашето здраве, аз се грижа и за своето собствено 🙂 .

Нима девизът на тримата мускетари и Дартанян: "ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!не трябва да важи за медицината и здравеопазването?

Това е и целта на тази страница тук –  да ви покаже колко лесно е лечението, което да ви мотивира (и морално задължи) да се справяте сами без пари и без доктори (и без мен), но и да ви покаже ОСНОВНИТЕ ЗАКОНИ, които ако вие спазвате, никога няма да се разболеете, както и да покаже нагледно умишлените или глупашки заблуди на "медиците" и тяхната ПАРАЗИТНА роля в обществото.

Всички мисли и чувства, излъчени от нас, също влияят на околните. Вдясно – проба на вода от чешмата в Токио, преди (1) и след (2) обработване с прана, целенасочено заредена с положителни емоции (2). Виждате ХАОСА преди зареждане и смисълът (подреждането) на водата в кристали. Долу във филма ще видите едни и същи експерименти, проведени върху вода, посредством въздействие на МОЛИТВИ (МЕДИТАЦИЯ) от ЛЮБОВ на 5 от най-големите религии на Земята. И 5-те експеримента правят изумително КРАСИВИ водни кристали. Т.е. езикът няма значение, имат значение чувствата, енергията, която влагаме в смисъла и емоциите си:

А следващото видео представя изключително продължителни и подробни научни изследвания на свойствата на водата, когато тя е третирана с космическата енергия, съдържаща се в нашите емоции и чувства. Засегнати са и знания, дошли от далечната история на Човечеството:

Ако имате късмет да гледате горните филми, може да си зададете въпрос: "Защо официалната медицина не иска и да знае за фактите от филмите горе, но и защо тя не иска и вие да знаете за тях?" Не бързайте с отговорите – неприятните въпроси с още по-неприятни отговори те първа предстоят на тази страница!

Наша научна хипотеза от десетки годни вече се потвърди като НАУЧНО ДОКАЗАН ФАКТ:

ГОРЕНЕТО НА ВОДАТА

в нашето тяло вече е доказано 100%. Не привеждам тук доказателството, защото то е физико-математическо и очаквам авторът на това ОТКРИТИЕ да го публикува първи от негово име. Нека той сам се зарадва от радостта на другите, които ще го научат пряко от него. Аз тук просто привеждам тоя факт като НАУЧНО СЪОБЩЕНИЕ за вас. Мога само да кажа, че устройството на нашата водно-отделителна система нарочно е направено СЛОЖНО точно с тая цел – горенето на водата. Иначе Природата се стреми към колкото може по-прости и от това по-надежди системи. Така че ТЕОРИЯТА ЗА КАЛОРИИТЕ, които ни давали "енергия", които уж се получавали от смилане на храната, вече виси на последната съвсем тънка нишка от паяжината, с която Бялата мафия ни омотава, за да ни затваря очите, ушите и другите сетива, за да ни пие кръвчицата и да ни ограничава свободата за самолечение, за самоосъзнаване.

Налудничавата теза на ОФИЦИАЛНАТА медицина, че всичко в организма е ХИМИЯ и че като внесем някаква химия ('апчета), която липсва, нещата ще се оправят, е оборена 100% от тоя филм. Оборена (уточнена) е и Теорията на Дарвин за Еволюцията, движена от естествения подбор. Този филм доказва, че външните условия (средата) не са достатъчни, за да се създаде живот, нито да се усложнява толкова бързо и толкова съвършено, както е станало на практика. Излиза, че някаква ВЪНШНА НА ЖИВОТА РАЗУМНА СИЛА създава организмите и ги усъвършенства. Тогава докторите защо се гламосват с тяхната химеотерапия и други интервенции, когато в клетките действат МЕХАНИЧНИ МЕХАНИЗМИ със сложно устройство, с механични двигатели и механични части, с неизвестна (за създателите на филма, но не и за нас) енергия за задвижване:


БИОРИТМОЛОГИЯ

"Аз виждам и чувам как в тишината всеки час бият
«небесни камбани» и как всичко живо се подчинява на този РИТЪМ…
Откъде петлите и въобще птиците знаят кога да пеят?
Откъде цветето знае кога да се събуди и да разтвори
листенцата си? Всички се подчиняват на този глас."

Баба Ванга

ТРИТЕ МАЙМУНИ - ШИЗОФРЕНИЯТА НА ОФИЦИАЛНАТА МЕДИЦИНАПоредната област, за която официалната медицина си запушва и трите (горни) отверстия, това е биоритмологията. Това е дори огромна самостоятелна наука на древните йоги, която е доразвита перфектно от руски автори. Тази наука вече е почти от земен произход, понеже друга цивилизация не би могла да ни я предаде, защото нейното разположение в космоса и около нейната Звезда би създавало съвсем различни биоритми. Но сигурно идеята и методология за изследване на земната пак е дошла от извънземни. Така че и земната цивилизация има принос в (до)осъзнаването на космическата медицина.

Аз тук нямам цел да пиша енциклопедия на медицината, а само да посоча недостатъците и престъпните фалшификации на официалната медицина, както и най-авангардните новости, които произлизат от нашите български епохарни открития, за да могат хората бързо да направят разлика и да поемат вярната цел – хармоничното развитие (йога), а пътищата, методите и средствата към този връх всеки да може сам да избере според нивото си на развитие и местоположението, на което се е озовал в момента. Защото знанията, практиката и литературата за нормалната (космическа) медицина и практики за развитие са стотици пъти повече по количество и качество от официално медицинските, но властта в медицината – ни чула, ни видяла, ни разбрала и премълчала.

Никак не случайно подобието на спиралите, показани на снимките по-долу. Те се подчиняват обаче на не много сложни математически сависимости, иначе "простите" животински и растителни видове нямаше как да ги разбират и изпълняват:

Космическата хармония - биоритми и числа на Фибоначи

Космическата Хармония е изградена по точни математически пропорции, популяризирани за пръв път от Леонардо Пизано Биголо (Фибоначи). Наистина основата на математическите числови зависимости е проста, но когато Фибоначи ги е открил и е продължил разсъжденията си, сложността, която се е появила, напълно отговаряла на огромните количествени натрупвания при по-висшите организми. Ето как е изчислил Фибоначи привидната сложност на спиралите:

ЧИСЛАТА НА ФИБОНАЧИ ПРИ СПИРАЛИТЕ

Повече за сложните изчисления научете от ТУК. Колкото и сложно да е растението, то е милиони пъти по-просто от човека. Защото знаем, че човешкото енергийно тяло е изградено от душите на умрели животни и растения, които управляват милиардите наши клетки и групи от клетки и органи. Тогава можем да осъзнаем, че показаната по-долу "проста" математическа фигура на слънчогледа се претворява милиони пъти в човешкото тяло, чиито математически зависимости са в съвсем началото на нашите изследвания. И вместо официалната медицина да ги търси, за да разбере какво космическо създание е човекът, за да помогне на хората да се развиват по-целенасочено и съзнателно, тя ни пробутва фалшификати като хапчета и оперативни интервенции…:

МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗАВИСИМОСТИ ПРИ РАСТЕНИЯТА

Ще повторя, за да насоча вниманието ви точно на БИОПОЛЕТО (ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО), което е изградено от души на умрели животни и растения. Тези души управляват нашите клетки, а други синхронизират по-големи групи от клетки и органи. И всички ДУШИ в нас и съответно клетки се захранват с космическата енергия, която се ИЗЛЪЧВА от "Главния компютър", който управлява Вселената (естествено и с нашия главен компютър – дух или душа). И тази външна космическа енергия (външна принуждаваща сила) ЗАДАВА ПРАВИЛАТА за развитие и ни ръководи, а вътрешната енергия трябва да е в синхрон с външната, иначе душите и клетките ни няма да роботят правилно (деформации и болести). Затова ние трябва да осигурим ТЕЛЕСНА ЧИСТОТА на клетките си (и на душите, които ги управляват), за да улавят правилно задачите (биоритмите) от "Главния компютър" и правилно да ги изпълняват. Обратно на това изискване, лекарите замърсяват тялото ни с хапчета и обездвижване за временен химически ефект, като провалят така главния – чистия достъп на биоритмите от "Главния компютър" до нашите клетки.

Хармонизирането на организма с биоритмите може да стане не само ПАСИВНО, когато спазваме природните закони и се пречистваме, но и АКТИВНО, ВОЛЕВО, когато със силата на мисълта и съответни физически и дихателни техники вкарваме в енергийната циркулация много мощни, необичайни за пасивния живот енергии. И това може да стане с методите и средствата на ЙОГА (хармонично и целенасочено, осъзнато развитие на всички структури).

Биоритмологията, кодирана в билките, също е изключена от анализите и целите на официалните доктори. БИЛКИТЕ и БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО са огромна по обем наука не само за нашия народ, но и за всички народи, защото те се различават значително поради различното разпределение на видовете билки по Земята и има голямо значение къде живее човек и с какви местни билки си помага. Нарушенията при биоритмите на човека изобщо не се имат предвид, когато се прави оценка на причините за болестите. А при натрупване на такива за по-дълго време, при липса на химически следи от тях, диагнозата би била фалшива. Но ако ги имаме предвид, те биха променили коренно изводите. И нека се попитаме: "как биха върнали пациента към нормалното следване на ритмите на природата хапчетата и операциите? Не би ли било възможно само хармонизирането на живота на пациента с нормалните биоритми да го избави от страданията му? А хапчетата и операциите не отклоняват ли допълнително пациента от следване на нормалните биоритми и с това да утежняват страданията му?" За да отговорите сами на тези законни въпроси, разгледайте само част от огромната руска литература по

БИОРИТМОЛОГИЯ
 

 

СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ ЗДРАВЕТО

 

ЛЕКАРИ, УБИТИ ОТ БЯЛАТА МАФИЯ ЗАЕДНО СЪС СЪПРУЗИТЕ И ДЕЦАТА ИМ! ЗАЩО?

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪРВИЯ ОТ СНИМКАТА ГОРЕ
 

ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА ИМАТ ЕДНА ЦЕЛ:
НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО

 

 

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ

Хармонично, устойчиво развитиеНормално, хармонично развитие между:
. Ум (РАЗум).
. Душа (Психика).
. Физическо тяло.
. Духовно развитие
/ Хоризонтална линия: чакри (трансформатори на "материални" и духовни енергии).

Дисхармонично "развитие"Ненормално (нехармонично) развитие (ДИСБАЛАНС)
В случая душевното, духовното и умственото развитие изостават от физическото.

Първо ниво на дисбаланс – между и киселинноалкален дисбаланс.
Второ ниво на дисбаланс – между , , от една страна и  от друга страна – функционален дисбаланс.
Трето, четвърто и т.н. нива на дисбаланс – по частните разклонения на структурите…

Функционалният дисбаланс клони към Соматичен. Т.е. Дисбалансът се задълбочава (изостря) в последователност:

1. Организъм. 2. Системи. 3. Органи. 4. Тъкани. 5. Клетки. 6. Клетъчни ядра и органели. 7. Хромозоми. 8. Генетика. 9. Енергийно тяло. 10. Информационни тела (дух, душа – съдба (карма))…
       
Т.е. когато не лекуваме дисбаланса, той прогресира на все по-фундаментално ниво… Затова дефинираме

БОЛЕСТТА като ДИСБАЛАНС (ДИСХАРМОНИЯ)

"В началото бе Словото." (Библия).   

Думата "болест" произлиза от две старославянски думи:
1.
боль-ше (нещо вповече, по-много) и 2. есть – с две значения: а) ям, б) има, съществува (нещо). Т.е. "боль-есть" се превежда като "нещо в повече ям", "има болка" или "нещо в повече има". Това "нещо в повече" е храна (енергия) вповече от необходимото. Натрупване в един, но за сметка на други елементи, т.е. деформация (дисхармония) на цялото…

ОСНОВНИ (начални) видове болести: . Умствени. . Душевни. . Физически. . Духовни. В комбинации. За да няма болести, за , , , и трябва ХАРМОНИЧНО РАЗВИТИЕ. Ако изостане от природата, човекът ще е с малко енергия за борба…

Има мъже без Дух и жени, които не могат да ползват Духа на мъжа за развитието си. При тях векторът надолу  ще изчезне:

КИСЕЛИННО-АЛКАЛЕН ДИСБАЛАНС (ДИСХАРМОНИЯ)

Виждате горе на картинката как векторът надолу все повече НАМАЛЯВА, т.е. как границата на духовното развитие се покачва нагоре, преминава средната (нулева) точка и когато енергията (векторът надолу) спре, вече няма какво да СВЪРЗВА горните три вектора – РАЗДЕЛЕНИЕ на основните структури разум, психика, тяло. Т.е. векторите , и се разделят, т.е. ТЯЛОТО, УМЪТ, и ДУШАТА се РАЗДЕЛЯТ, т.е. ДУШАТА НАПУСКА ТЯЛОТО, т.е. СМЪРТ.

Ако ние не трансформираме негарвитационната енергия () в блага за обществото (материална  реализация), горните вектори ще се свият и резултатът пак ще е смърт, но този път – КИСЕЛИННА СМЪРТ (недостиг на киселинност), в този случай имаме закърняване (деградация) на основните съставни части от триединството (тяло, разум (дух) и душа):

За да разберем принципите на здравето, лечението и развитието, трябва обезателно да познаваме ЕНЕРГИИТЕ, които преминават през нашето тяло, кои структури захранват и как се трансформират едни в други. Официалната "медицина" затова е толкова престъпно порочна, защото се занимава само с най-нисшето ниво на свързаност на човека с Природата (вляво) – химията и нейните молекулни трептения – звуците – всичко останало от Природата за официалната "медицина" не съществува:

Скоростта на разпространение на духовната енергия (ниво ) е 1.000.000.000.000 (един трилион) ПЪТИ ПО-БЪРЗА от звуковите вълни, в които ни ОГРАНИЧАВА официалната "медицина". Духовната енергия е скоростта на мисълта, т.е. тя е в състояние да ни свърже мигновено с най-отдалечената точка на "Вселената" и именно тази бърза СВЪРЗАНОСТ ни прави космически същества. Тази свързаност ни дава възможност да осъзнаваме и използваме космическите закони, да сме в съзвучие с развитието на Природата, т.е. ограниченият химически подход на ограничената в химията "медицина" ни прави ОТКЪСНАТИ от Природата, ОТКЪСНАТИ от истината, ОТКЪСНАТИ от живота същества, които не знаят защо живеят…

Защото целият диапазон от честоти от ниво  до ниво  и нагоре са самият живот и когато "медицината" ни ОГРАНИЧАВА само в ниво  (химията), тя ни ОГРАНИЧАВА самия живот и то тя ОГРАНИЧАВА не само неговата продължителност, т.е. така тя не само СКЪСЯВА живота ни, но и неговото богатство (щастие), така тя ни ОГРАНИЧАВА и съзнанието (духа – ), ОГРАНИЧАВА ни и емоциите и чувствата (душата – ), ОГРАНИЧАВА ни и имунитета (биополето – ), ОГРАНИЧАВА и способността ни да бъдем ЦЯЛОСТНИ същества, защото гравитацията  СВЪРЗВА В ЕДИНСТВО всички гравитационни (материални) структури, ОГРАНИЧАВА ни СВЕТЛИНАТА  (ЗНАНИЕТО), както и КОМУНИКАЦИЯТА  между нашия мозък и останалите структури на нашето тяло…

Така "медицината" прави от нас една ограничена, разпарчатосана, разпадаща се, разлагаща се и ЗАВИСИМА от нисши създания (доктори, политици, търгаши) роботизирана био система, способна само да налива пари в джобовете им…

Такова драстично, брутално и тотално ОГРАНИЧЕНИЕ, което ни налага "медицината", не е нищо друго освен драстично, брутално и тотално химическо РОБСТВО

И това е целта на "медицината" – да ни направи ЗАВИСИМИ само и единствено от МЪРТВАТА химията (лекарствата), ЗАВИСИМИ само и единствено от най-ниските страсти (честоти – ниски стремежи), ЗАВИСИМИ само и единствено от ОГРАНИЧЕНОСТТА на материалните желания и стремежи…

Защото ако ние сме СВОБОДНИ да използваме целия диапазон на честотите, ние НИКОГА няма да се разболеем, т.е. ние НИКОГА няма да ходим на лекар, т.е. ние НИКОГА няма да вземаме лекарства, т.е. ние НИКОГА няма да бъдем нещастни, ние НИКОГА няма да се самозалъгваме, ние НИКОГА няма да грешим, ние НИКОГА повече няма да наливаме ПАРИ в касите на "медицината"…

Т.е. ако ние сме СВОБОДНИ точно по този начин – да ползваме под наш контрол целия диапазон на честотите

"ДОКТОРИТЕ"
ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ КАТО ПАРАЗИТНА КЛАСА!

Може би ще останат най-много 5% от сегашното им количество. Защото науката за живота има достатъчно знания и средства, човек да бъде здрав, щастлив и разбиращ себе си, контролиращ себе си, контролиращ здравето си без помощ от лекарите (освен в спешни и екстремни случаи)… Какво пречи всички хора без изключение да имат знанията на докторите и по-висши? Какво пречи всички хора без изключение да станат лекари, като ПЪРВО ОПОЗНАЯТ СЕБЕ СИ, да станат лекари ПЪРВО НА САМИТЕ СЕБЕ СИ, И ЕДВА ПОСЛЕ (АКО СЕ НАЛОЖИ) – НА ДРУГИТЕ? Нима не е възможно хората да изучават тая тук наука още от деца – тя не е толкова обемиста, както ни плашат "докторите", ЗА ДА ГИ МИСЛИМ ЗА НЕЗАМЕНИМИ? Напротив, всичко, за което говорим ние тук, го разбират деца в над 10 годишна възраст и могат да бъдат научени да го ползват ежедневно, да разбират себе си от малки, от деца в детските градин. Знаем го от опит, не от учебници… И това ще бъде една нова, космическа култура на бъдещето, култура на космическите енергии, скорости, знания и технологии… култура на всестранно развитите личности

Следователно има
ЕДНА (ОСНОВНА, УНИВЕРСАЛНА)
причина за СМЪРТТА и БОЛЕСТИТЕ:

ЛИПСАТА на ДУХОВНО и ХАРМОНИЧНО РАЗВИТИЕ,
ЛИПСАТА
на ХАРМОНИЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ
НА ЦЯЛОСТНАТА КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ

от ниво  до ниво  и нагоре…
(Липсата на движение (РАЗВИТИЕ) по вектор  или ) !!!
Следователно, има и

ЕДНО (ОСНОВНО, УНИВЕРСАЛНО)
лекарство против СМЪРТТА и БОЛЕСТИТЕ:
ДУХОВНОТО и ХАРМОНИЧНОТО РАЗВИТИЕ !!!

С материален носител – праната,
цялостната космическа енергия.

Ето как праната (всеобщата енергия, наречена още космическа, сякаш има друга некосмическа…) по

ПРИНЦИПА НА ОБРАТНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ,
ПРИНЦИПА НА ОБРАТНАТА ВРЪЗКА

(ПРИНЦИПА НА МАХАЛОТО)

ни свързва с космоса и каква е зависимостта между развитието на гравитационните структури на организма (все още наречени "материални") и другите негравитационни структури (все още наречени нематериални или "духовни"). Защото енергията тече както в едната, така и в другата посока – както следствието се нуждае от информация за първоизточника си, за да се съобрази следствите със законите, заложени от първоизточника; така и първоизточникът се нуждае от информация за своето отроче, за да го контролира и то да не нарушава хармонията, от която се нуждае първоизточникът.

На първата графика имаме хармонично развитие (енергиен баланс = йога) с ПО-МАЛКА АМПЛИТУДА (човек в началото на хармоничното си балансирано развитие). Виждате как "материалните" структури  и "нематериалните" (духовните) са ЗАМЪГЛЕНИ (недоразвити):

А на следващата графика – също хармонично развитие (енергиен баланс = йога), но с ПО-ГОЛЯМА АМПЛИТУДА (човек в по-напреднал етап от хармоничното си балансирано развитие). Вижда се как се ИЗЯСНЯВАТ (развиват) както "материалните" (+), така и негравитационните (духовните) структури ():

А ето какъв е МЕХАНИЗМЪТ НА КОНТРОЛ на амплитудата, както и КОНТРОЛЪТ НА ПОСОКАТА на развитие (наляво или надясно) или каква е

ЕСТЕСТВЕНАТА ЛОГИЧЕСКА, ИСТОРИЧЕСКА
ПРИЧИНО-СЛЕДСТВЕНА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ
НА ТРАНСФОРМИРАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА В ХИМИЯ:

Ние обаче като РАЗУМНИ и СЪЗНАТЕЛНИ същества не трябва да се оставяме на течението на живота, т.е. животът ни да ни контролира, а ние да контролираме живота – да използваме природните закони да се развиваме ускорено и да изпреварваме събитията, иначе ще изостанем от нормалното развитие на Природата, което ще ни направи безпомощни или поне неадаптивни.

Тук ще покажем как да използваме природните закони, за да се развиваме УСКОРЕНО и ЦЕЛЕНАСОЧЕНО към хармонията и щастието. Защото обикновеният, безсъзнателно наложен начин на живот, не ни дава без нашите усилия и воля да развиваме духовността си, т.е. надясно по скалата. Защото всички наши "материални" дейности (няма нематериални дейности) физически труд и спорт, умствена дейност и изкуства са в НЕДОСТИГ НА КИСЛОРОД и ни развиват само наляво (към ниските честоти), без да ни дадат развитие в другата посока – надясно по непринуден начин, към високите честоти, към духовността – към ИЗЛИШЪК НА КИСЛОРОДЕто една

СЪДБОНОСНА ОСОБЕНОСТ
НА ЕЛЕКТРОЛИТИТЕ
ОКОЛО И ВЪТРЕ В КЛЕТКАТА
,

на която нито един медик в света, освен нас, не е обърнал внимание. Това е ПОЛЯРИЗАЦИЯТА на мембраните на клетките, показано тук:

Официалната медицина знае, че клетката е заредена ОТВЪН с положителен заряд , а ОТВЪТРЕ – с отрицателен . Но това, за което "медицината" не се е питала до сега, е,

каква е ролята на съответния заряд за
ПРОПУСКЛИВОСТТА НА МЕМБРАНИТЕ?
 

 <<< На картинката е показан ЕЛЕКТРОЛИТЕН БАЛАНС, който осигурява РАВНОВЕСИЕ, БАЛАНС между ЗАДЪРЖАНЕ и ОТДЕЛЯНЕ на вещества във и извън клетката, баланс между   и .

Но когато зарядът  доминира, т.е. когато киселинността р доминира, тогава ЗАДЪРЖАНЕТО на вещества и енергия в клетката ДОМИНИРА НАД ОТДЕЛЯНЕТО. И това е показано на следващата картинка:

Тук ЗАДЪРЖАНЕТО на вещества и енергии в клетката постига НАПОМПВАНЕ, АКУМУЛИРАНЕ на вещества и енергия така, както в спортните топки (футболни, волейболни, баскетболни и пр.). Ако топката няма НАЛЯГАНЕ вътре в нея, тя е един безполезен парцал. Същото е и при клетките – ако те нямат НАЛЯГАНЕ (сила) вътре в себе си, което идва от космическата енергия, тя няма да е жива. Т.е. ЗАДЪРЖАНЕТО (налягането) е източник на физическите качества бързина, сила, издръжливост (т.нар. "материални" качества). ЗАДЪРЖАНЕТО (външното на клетката налягане) помага на вредителите да навлязат в клетката. И това става ПРИ НЕДОСТИГ НА КИСЛОРОД, т.е. вкиселяване, засилване на р.

Ясно е, че от една страна задържането засилва физическите качества, но от друга страна ЗАДЪРЖА И ОТРОВИТЕ в клетките. Когато външното налягане доминира, то ВКАРВА отрови и вредители в клеткита. И когато този процес продължи достатъчно дълго и стане неуправляем, тогава ОТРОВИТЕ "постигат" най-различни болести, както и съответно дисбаланс и недостиг на енергии, които (д)ефекти няма как да бъдат елиминирани с лекарства, напротив – лекарствата като МЪРТВИ вещества допълнително ОТРАВЯТ организма и отклоняват космическата енергия от пречистващата ѝ функция и да зарежда другите клетки нормално.

Обратният процес, засилване на отрицателния електролит р, т.е. ДОМИНИРАНЕТО на отрицателния полюс , постига ЗАСИЛВАНЕ НА ОТДЕЛЯНЕТО на вещества и енергии от клетката, но и ЗАСИЛЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ, т.е. ЗАСИЛЕНО ПРЕЧИСТВАНЕ на мембрани и клетки в следващите по-външни слоеве:

Понеже КОСМИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ се разпространява ОТВЪТРЕ НАВЪН (ОТДЕЛЯНЕ, ИЗЛЪЧВАНЕ – ако ние не излъчваме, няма да сме живи), тя ПРЕЧИСТВА, един вид "продухва", ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ ПЪРВО НА КЛЕТЪЧНО НИВО и после на всички други нива, насочва отровите към отделителната система – ОТДЕЛЯНЕ. Но когато този процес продължи достатъчно дълго и стане неуправляем, той се превръща също в друг вид ДИСБАЛАНС (БОЛЕСТ), дисбаланс към отрицателния полюс  или дисбаланс към алкалността р – отслабване на физическите качества – немощ, апатия, откъсване от реалността, неадекватност и неадаптивност към околната среда… Така както ИЗЛЪЧВАНЕТО (изпускането) на въздуха (налягането) от топката я прави безполезен парцал.

Ето схема, показваща комплексното въздействие на електролитите, които могат да бъдат манипулирани СЪЗНАТЕЛНО в баланс посредством

КИСЛОРОДЕН БАЛАНС (О2):
КИСЕЛИННО-АЛКАЛЕН БАЛАНС В ОРГАНИЗМА

ВНИМАНИЕ, СУПЕР ВАЖНО!

1. Обикновеното ежедневие на съвременния човек във всяка една дейност (физическа, умствена, психическа) причинява ВИНАГИ НЕДОСТИГ НА КИСЛОРОД (вкиселяване) по много причини – обездвиженост, вредни храни, тясна специализация… И този (д)ефект става БЕЗ УЧАСТИЕ НА НАШАТА ВОЛЯ (БЕЗСЪЗНАТЕЛНО) и без да е необходимо каквото и да е познание или ученост.

2. Докато един ИЗЛИШЪК НА КИСЛОРОД НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА НАШАТА ВОЛЯ. Нещо повече – за да се получи ИЗЛИШЪК НА КИСЛОРОД, са необходими НАЙ-ВИСША СЪЗНАТЕЛНОСТ, ЦЕЛЕНАСОЧЕНОСТ, МОТИВИРАНОСТ, ВИСШ МОРАЛ и ИЗКЛЮЧИТЕЛНА КОНЦЕНТРАЦИЯ И ВОЛЯ!!!

Т.е. ИЗЛИШЪКЪТ НА КИСЛОРОД се постига само от изключително високо интелектуално развити и самостоятелно мислещи личности. По подражание или по следване на модата много хора практикуват йога и чрез нея постигат излишък на кислород и в някои отношения постигат забележителни резултати, но след време тия резултати причиняват дисбаланс към  на личността и други проблеми. Такива са почти всички съвременни и известни гурута… Но този проблем го осветлихме донякъде в УЧЕБНИК ПЪРВО НИВО ЗА СТРОИТЕЛИТЕ НА НОВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

Следващата схема показва ИЗМЕСТЕНА КЪМ "МАТЕРИАЛНОТО" (към ниските честоти) ДИСХАРМОНИЯ (енергиен дисбаланс = антийога) при НЕДОСТИГ НА КИСЛОРОД (при вкиселяване) – изместване на електролитния състав към  или към р (киселинността) със съответно "потъмняване", "обезличаване" на имунитета, душата и духа:

Следващата схема показва ИЗМЕСТЕНА КЪМ "ДУХОВНОТО" (високите честоти) ДИСХАРМОНИЯ (енергиен дисбаланс = антийога) при ИЗЛИШЪК НА КИСЛОРОД или при алкализиране – изместване на електролитния състав към  или към р (алкалността) със съответно "потъмняване", "обезличаване" на физиологическите, физическите, материализиращите качества.

От тук и понятието АНТИйога, т.е. дисхармонично, дисбалансирано развитие, независимо в коя посока – наляво или надясно на скалата…

Има и КОНТРОЛИРАН ДИСБАЛАНС, СЪЗНАТЕЛНО НАСОЧЕН ДИСБАЛАНС. И това са различните видове СЪЗНАТЕЛНИ ТРЕНИРОВКИ в спорта, в ОВЛАДЯВАНЕ на някаква НАУКА, в ИЗКУСТВОТО и т.н. Но ако те продължат достатъчно дълго време, само в една посока или структура, без да се развиват ЕДНОВРЕМЕННО с другите посоки и структури, се поличава пак болестно ИЗКРИВЯВАНЕ (дисбаланс), наречено ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗКРИВЯВАНЕ (ТЕСЕН СПЕЦИАЛИСТ)…

Това е и
ПОНЯТИЕТО ЗА БОЛЕСТ:
НЕУПРАВЛЯЕМА, БЕЗКОНТРОЛНА
ДИСХАРМОНИЯ,
НЕУПРАВЛЯЕМ, БЕЗКОНТРОЛЕН

ДИСБАЛАНС.

По класическото (ОФИЦИАЛНО) понятие за болест, КОГАТО ДИСБАЛАНСЪТ Е ЗА КРАТКО ВРЕМЕ (временен), през което време човек има шанс според интелекта си САМ ДА ОСЪЗНАЕ и ликвидира дисбаланса, това не е болест, а временно отклонение (аларма). Болест има тогава, когато вече нямаме никакъв шанс да ликвидираме десбаланса сами.

Когато НИЕ САМИ и УМИШЛЕНО ПРЕДИЗВИКАМЕ ДИСБАЛАНС в някакви поносими граници, т.е. когато ние КОНТРОЛИРАМЕ ДИСБАЛАНСА С ВОЛЯТА И МИСЪЛТА СИ. Тогава ДИСБАЛАНСЪТ СЕ НАРИЧА

ТРЕНИРОВКА.

Затова има и тренировки (умишлен дисбаланс) за разширяване на нашите граници на съзнание между и , което ни дава ПО-ГОЛЯМ ДИАПАЗОН ЗА КОНТРОЛ (втората графика долу) от нашето битие и способности (физически и духовни):

 

Разбирате колко разтеглива е представата за това условно време, през което можем сами да ликвидираме дисбаланса и което време лекарите никога не дават на страдащия, а го изземват, за да го доят и подчинят финансово.

И този дисбаланс се проявява в киселинно-алкалната зависимост (при електролитите) МНОГО СЛЕД дисбаланса между енергиите, а ХИМИЧЕСКИЯТ ДИСБАЛАНС – много време след двата дисбаланса – енергийния и електролитния. Т.е.

ХИМИЧЕСКИЯТ ДИСБАЛАНС, който докторите се мъчат да оправят с хапчета (мъртва химия) е много забавено във времето СЛЕДСТВИЕ на киселинно-алкалния (електролитен) и енергийния, т.е. ХИМИЧЕСКИЯТ ДИСБАЛАНС НЕ Е ПРЯКА ПРИЧИНА ЗА БОЛЕСТИТЕ. Т.е. докторята се мъчат (дават си вид, че се "мъчат") да оправят СЛЕДСТВИЕТО (химията), без да се интересуват от причината (електролитния дисбаланс) и от неговата причина – енергийния дисбаланс.

Друга особено важна особеност в полза на абсолютната защитна способност на тялото ни от външни вредители (вируси, бактерии, гъбички и др. микроби), която официалната медицина проспива (или приспива вас), е

ВЪТРЕТЕЧНОТО НАЛЯГАНЕ

в различните нива на течности в организма:

1. Среда на ДНК.
2. Течности в ядро на клетка 
(нуклеозоли).
3. Течност в клетка 
(цитозоли).
4. Междуклетъчно пространство.
5. Пространство извън организма
(
излъчване).

ГОЛЕМИНАТА на външните вредители (вируси, бактерии, гъбички и др. микроби), изключително обвинявани от "медицината" в тоя ГРЯХ да ни "нападат", са много малки, в сравнение с клетките на нашия организъм, а какво да говорим, че нашите клетки работят като отбор (ако им позволим с природосъобразен живот) не само с химическите си характеристики, но и с мощното колективно биополе (имунитета). ВЪТРЕТЕЧНОТО НАЛЯГАНЕ в различните нива течности, ако сме нормални, е непоносимо за външните вредители – те, както всяко живо същество, си имат инстинкт за самосъхранение и много доре ще "разберат" и ще избягат сами (по единично и затова лесно победени) от опасната за тях среда с такова налягане и огромно количество химически предпазители на нашите клетки. Нещо повече – тия умни добичета научават за вътрешните налягания още от външното ИЗЛЪЧВАНЕ на организма и въобще не си правят труда да влизат в нас. Нещо повече…

Нашите клетки могат да бъдат ТРЕНИРАНИ от нас да издържат много по-високо налягане между различните нива на мембраните, докато вредителите НЯМА КОЙ ДА ГИ ТРЕНИРА – те сами не могат да се тренират. Затова, ако човек е съзнателно развиващ се физически, не е възможно да се разболее от външни вредители. За тая цел са и нашите учебници (ръководства) в тоя сайт за физическо и всякакво развитие. Включително и ръководства за повишаване издръжливостта на нашите клетки на все по-високо вътретечно налягане. И всичко е безплатно за вас. Така че, ха-ха, вече нямате право да се оплаквате от външни вредители, и да карате други вместо вас (докторите) да ви ги гонят или избиват, а винете само собственото си бездействие…

Така че, да се обвиняват разните микроби за нашите проблеми е пълно безумие, вместо САМИ "да си изперем кирливите ризи". Да, ама микробите са ДОБРИ за "медицината", защото те са и тяхно ОПРАВДАНИЕ …да ви взимат парите.

Например – за глаукомата "докторите" пак обвиняват страничния ефект вътретечното (вътреочно) налягане, а не причината, без да се запитат какво става в съседните нива вътрешни течности – дали има нарушение при поляризацията на съответните мамбрани и кои храни и напитки ги предизвикват, за да има някъде повече, а другаде по-ниско налягане (дисбаланс) – а задържането на вещества и енергии (налягане) вътре в организма става при повишена киселинност. И вместо регулиране на киселинно-алкалния баланс и пречистване, ДЕЖУРНОТО "лечение" (доразболяване) на докторите пак са хапчета, лъчетерапия и операции. ВИЖТЕ И СЕ УВЕРЕТЕ САМИ

 

Основни видове болести

1. Структурни – при безконтролна дисхармония на основните и техните съставни структури (физическо тяло, умствени дейности, душевни дейности).

а. Функционални – при дисхармония между структурите на дадена система (енергията за едни е вповече за сметка на други):

Дисхармонично "развитие"
б. Соматични – при разкъсване (разделяне) на структури (енергията не достига до тях).

 

2. Енергийно-електролитни, които предшестват горните – дисхармония между  и  или между електролитите р и
р, или при векторите на развитие наляво или надясно. Но при всички видове болести има някакъв вид недостиг или излишък на енергия…

3. ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА, което зависи от първите два вида болести.

ЗАМЪРСЯВАНЕ И ЧИСТОТА НА ОРГАНИЗМА

Всъщност – всяка ЕДНА от посочените 3 вида болести, причинява другите два вида болести. Виждаме, че болестите никак не са нещо сложно и неразбираемо и те си имат ПЪРВО-НАЧАЛО – посочените 3 вида болести. Т.е.

ВСИЧКИ ПОЗНАТИ (И БЪДЕЩИ) БОЛЕСТИ
СА СЛЕДСТВИЕ НА ТИЯ
ТРИ ВИДА НАЧАЛНИ, ОСНОВНИ БОЛЕСТИ.

ВСИЧКИ БОЛЕСТИ СА УСЛОЖНЕНИЯ
НА ТИЯ ТРИ ВИДА БОЛЕСТИ.

СЪЩЕСТВУВАТ САМО ТРИ ВИДА БОЛЕСТИ
И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ТЕХНИ УСЛОЖНЕНИЯ!

АКО ТИЯ ТРИ ВИДА (НАЧАЛНИ, ОСНОВНИ) БОЛЕСТИ НЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ НАВРЕМЕ, ПОСТОЯННО НАГОРЕ ПО СИСТЕМАТА ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ВСЕ НОВИ И НОВИ БОЛЕСТИ!

НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАШ ДА НЯМА РЕЗУЛТАТИ (БОЛЕСТИ), АКО ОСТАВИШ ПРИЧИНАТА ДА ГИ СЪЗДАВА!

Тогава ЗАЩО докторите не лекуват НАЧАЛОТО (тия три болести, причината), а ЧАКАТ те да се усложнят и когато те се усложнят, защо ЗАБРАВЯТ НАЧАЛОТО, ПРИЧИНАТА?

Как мислите, дали е само от глупост или е НАРОЧНО? Или и двете?

При съответни тренировки за хармонизиране и контрол над нашата личност, границите на развитието и могат никога да не пресекат прехода (в средата), за разлика от посочените долу две схеми, показващи два вида смърт  – от недостиг на , от недостиг на  или от двете,


КИСЕЛИННО-АЛКАЛЕН ДИСБАЛАНС (ДИСХАРМОНИЯ)

структурите винаги ще запазват своето единство, цялост и Устойчиво развитие,


или тяхната амплитуда ще нараства (дясната картинка) и все повече ще освобождава способностите на душата и духа , което ще е ПЪРВОпричина за освобождение и на способностите на физическото тяло
 

наречено още

ХАРМОНИЧНО РАЗВИВАЩОТО се ЕДИНСТВО на всички структури = ЙОГА =

БЕЗСМЪРТИЕ !

ЕДИНСТВОТО има и друго име – ЛЮБОВ !!! ЛЮБОВ към всичко живо (Бога или Вселената) !!!

Носител на любовта (ХАРМОНИЧНАТА СВЪРЗАНОСТ, ХАРМОНИЧНОТО ЕДИНСТВО здравето и щастието) е ПРАНАТА (космическата всеобща енергия)!!! Любовта е чувство, предадено от душата, когато е в РАЗВИВАЩА се хармонична свързаност с Божествените закони. Ако има раздразнение, неудовлетвореност, злоба, завист, пристрастие, значи нарушаваме някакъв Божествен закон.

Чрез йога ние се зареждаме с прана, т.е. с любов, с истина, с хармония, със здраве и щастие… с

БЕЗСМЪРТИЕ

2
^горе^

ХРАНЕНЕ и ВЕГЕТАРИАНСТВО

Хранене, вегетарианство и космическата енергия "ПРАНА"

Филм за СВЕТОВНОТО ЗЛОДЕЙСТВО, наречено
МЕСОЯДСТВО – МОДЕРНИЯТ КАНИБАЛИЗЪМ
:

 
(настрой субтитрите)

МЕСОЯДСТВО - ОСНОВЕН ВРАГ НА ЧОВЕКА, ДРУГ ВИД КАНИБАЛИЗЪМ

Ако питаме някой медик, за какво служи храната, той механически ще ни отговори:
1. За енергия. 2. За изграждане (обмяна) на веществата.

Но когато го питаме, може ли да заместим храната с енергия? – Ще ни сметне за луд!… И не защото е невъзможно, а защото в неговите учебниците няма такъв казус. Но медицина не се учи само от учебници. За целта има и …ПРИРОДА:

Честоти и скорости в см/сек за преход между тях и между световете:
ВСЕОБЩАТА КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ (ПРАНА)

КРАТКА ВЕРСИЯ НА ГРАФИКАТА ГОРЕ:
КОСМИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ "ПРАНА" СПОРЕД ЙОГА

сектори  и нагоре >>> са неуправляеми…

 

ГРАНИЦАТА

между светлината и гравитацията е граница между  и .
<<< граница >>> ,
граница между нашия свят и отвъдното

Вижда се, че съществуват СЕДЕМ (7) ОСНОВНИ диапазона честоти, а йогите познават от преди десетки хиляди години СЕДЕМ (7) ОСНОВНИ ТРАНСФОРМАТОРИ на всеобщата космическа енергия (праната), наречени ЧАКРИ, които разпределят космическата енергия в нашето тяло, от които тръгват 8 милиона и 400 хиляди канала на прана по тялото. От които "медицината" въобще не се интересува…

Надсветлинните честоти (негравитационните) над поле  са неуправляеми от нас и те са към минус-БЕЗКРАЙНОСТ.

От горното следва,
че храната
(за енергия) се дели първо на два вида:
 
< гравитационна и негравитационна.

Гравитационната храна е химическата (познатата) храна.
Негравитационната храна е безкрайната градация от надсветлинни честоти, т.е. космическата енергия ПРАНА. Какво безкрайно разнообразие от храни (честоти), защо да се ОГРАНИЧАВАМЕ само с химическата? Природата ни е дала възможност да се развиваме и негравитационно, т.е. безкрайно, да не се ОГРАНИЧАВАМЕ само с химията! Затова Йога е наложила понятието пранаЯМа, т.е. ям космическа енергия (и въздух, кислород и въглероден диоксид – оказа се, че той е полезен и не е ОТПАДЪК, както смята официалната гламотия, наречена "медицина" – от него може директно да се изграждат белтъчини…) – дихателни техники за контрол над енергиите и въздуха.

Практиката сочи,
че тя НАПЪЛНО може да замести химическата храна!
Т.е. има хора, които в живота си

НИКОГА НЕ ЯДАТ!!!

Космическата енергия в клетките се разпространява отвътре навън. Киселинността  спира изтичането на енергия и вещества от клетката. Така клетката се ПОМПИ и става силна. Както топката. Алкалността обратно – спомага отделянето. Най-важните вещества в билките са АЛКАЛОИДИТЕ  (около 700 вида), защото ориентират организма към > , алтернативата на свръхкиселинността – алкалността, към отрицателния електролит р:

ВИДОВЕ ХРАНИ и ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ИМ

 I. Според въздействието им върху електролитите.
     Киселино-образуващи
и Алкало-образуващи храни
II. Според СИЛАТА си на въздействие.
     Силни
и Слаби храни.

1. Според въздействието си храните се делят на
а) 
КИСЕЛИНО-ОБРАЗУВАЩИ към
р, към , т.е.
   Гравитационни  храни:
    – те ни развиват към ниските честоти.
    – развиват предимно химическите взаимоотношения.
    – спомагат физическото развитие.
    – спомагат
ЗАДЪРЖАНЕТО на вещества и енергии в клетките и другите структури.
    – ако 
ЗАДЪРЖАНЕТО стане безконтролно, то става причина за САМООТРАВЯНЕ, понеже се ЗАДЪРЖАТ и отровите, наред с полезните вещества. Ако ЗАДЪРЖАНЕТО стане безконтролно, тялото активно се "качва на главата" на ума, тялото става активно безконтролно, т.е. активно върши щуротии – път към престъпността… 
б)
АЛКАЛО-ОБРАЗУВАЩИ към р, към , т.е.
   Негравитационни храни:
    – те ни развиват към високите честоти.
    – развиват предимно енергийните взаимоотношения.
    – спомагат имунитета, душевното и духовно развитие.
    – спомагат
ОТДЕЛЯНЕТО на вещества и енергии в клетките и другите структури.
    – ако 
ОТДЕЛЯНЕТО стане безконтролно, човек губи полезните си физически качества и умът не може да контролира тялото, тялото не се подчинява на командите на разума, то остава пасивно, т.е. тялото става пасивен паразит или прави щуротии от бездействие.

Хората умират, защото ядат предимно киселино-образуващи храни, затова развитието към алкалност р () (векторът надолу) намалява и структурите се разделят (рушат триединството на системата, съставено от тяло, разум (дух) и душа), т.е. АЛКАЛНА СМЪРТ (недостиг на алкалност):

КИСЕЛИННО-АЛКАЛНА ДИСХАРМОНИЯ (ДИСБАЛАНС)

Ако ние не трансформираме негарвитационната енергия () в блага за обществото (материална  реализация), горните вектори ще се свият и резултатът пак ще е смърт, но този път – КИСЕЛИННА СМЪРТ (недостиг на киселинност), в този случай имаме закърняване (деградация) на основните съставни части от триединството (тяло, разум (дух) и душа):

Т.е. смъртта може да възникне по ДВЕ ПЪРВО-ПРИЧИНИ (изместване на енергийния или електролитния състав):

1. Хипер-киселинност  или
2. Хипер-алкалност   или

1. Хипо-киселинност  или
2. Хипо-алкалност . Както е показано на горните две графики.

II. Според СИЛАТА на въздействието си храните се делят на:

1. СИЛНИТЕ ХРАНИ, независимо дали са килелино- или алкало-образуващи, произлизат предимно от силните (масивни) химически взаимодействия, предимно киселино-образуващи – те РАЗТРЕНИРАТ чакритеПОВИШАВАТ ПРАГА НА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ на чакрите, т.е. чакрите изискват все по-силни храни, за да се възбудят за трансформация на Прана. Както наркотиците повишават прага на чувствителност на жлезите, т.е. все по-силни наркотици (храни), водят до все по-голяма наркотична (хранителна) психическа зависимост – път към смъртта. Следователно

ХРАНЕНЕТО Е ВИД ПСИХИЧЕСКА ЗАВИСИМОСТ,
т.е. влечението към
ХРАНЕНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА
(!!!).

ФАТАЛНАТА МЕДИЦИНСКА ЗАБЛУДА,
че енергията идвала от храната.
Тя само възбужда чакрите, които
трансформират енергията (Праната)

ЧАКРИ И МЕДИЦИНА

2. СЛАБИТЕ ХРАНИ са предимно алкалообразуващи – произлизат от слабите взаимодействия между високите честоти.

Природата празно място не търпи. Гладуването и слабите храни се КОМПЕНСИРАТ с ПРАНА (с енергия). Гладуването и слабите храни ТРЕНИРАТ организма да се справя с по-малко химическа храна, която постепенно бива ЗАМЕСТЕНА от енергии с по-високи честоти. Слабите храни СНИЖАВАТ ПРАГА НА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ на чакрите – все по-малко храна чрез повече упражнения (повече Прана), докато тя напълно замести храната. (БЕЗСМЪРТИЕ). Ако има развитие.

ЧАКРИ, ЗДРАВЕ и СЪВРЕМЕННА МЕИЦИНАЕнергията влиза през пъпа, слиза в половите органи, след това: най-долна чакра, кундалини (опашна кост), нагоре по гръбначния стълб (през всички чакри), до последната Сахасрара чакра (мястото на Духа); накрая слиза до пъпа и излиза каквото е останало. МЪРТВАТА (кулинарна) храна и лекарствата замърсяват всички храни с МЪРТВИ вещества. От това ПОТЪМНЯВАТ всички ПРОЗРАЧНИ за светлината и високите честоти структури като нокти, стави, сухожилия, фасции, нерви, кожа. ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ е основен, най-важен канал на енергии от всякакъв вид. Той е изграден с най-голямо количество ПРОЗРАЧНИ тъкани и той най-бързо се замърсява и потъмнява. Затова колкото и да ядем, колкото и да тренираме физическото тяло със спорт, ако гръбначният стълб се замърсява (вдървява), винаги нашите способности ще намаляват. Обратно, поддържайки и развивайки гръбначния стълб и всички ПРОЗРАЧНИ структури чисти, незамърсени, т.е. ГЪВКАВИ, физическите ни способности ще растат. Същото се отнася и до кожата, най-обширният човешки орган, който има милиарди точки за обмен с енергиите.

Духът (логическото мислене) е последен по пътя и в процеса на зареждане с енергии – при замърсяване по пътя той получава най-малко енергии, в сравнение с всички други органи. Духът е средство за осъзнаване на ОСНОВАТА на "Дървото" (основните природни закони). Ето защо вредното хранене отначало не се отразява съществено на физическите качества и човек си мисли, че всичко е наред, без да забележи спада в логическото мислене, в намиране на истината и адекватното държане. А 95% и повече от нашите действия в ежедневието са навици и рефлекси и само 5% е логическо мислене. То не винаги ни се налага в обикновения живот. Затова хората не се разбират как оглупяват и стават зависими и манипулативни от околната среда и ПРОПАГАНДАТА, само заради едното кльопане…

Мъртвите (преработените) и силните храни изчерпват живата енергия преди тя да стигне до Духа.

ОСЪЗНАВАНЕ на БИТИЕТО
СПОРЕД ХРАНАТА:

ДЪРВО НА ИНТЕЛЕКТАНай-слабите храни. Посредством тях чакрите се изявяват в пълна степен и обслужат с енергия целия организъм ("Дървото"). Това не трябва да е застинало положение, а процес на развитие на способността на храносмилателната ни система да ни снабдява с енергия с все по-слаби храни. Така те ще ни дават все по-пълна ХАРМОНИЯ и все по-пълно ОСЪЗНАВАНЕ на собственото и външно Битие ("Дърво" – причино следствените връзки).

ХРАНЕНЕ И ОСЪЗНАВАНЕ НА БИТИЕТОСредно силните храни отнемат на чакрите възможността за пълна изява. От това страдат ОСНОВНИТЕ структури (дух, душа, разум, съзнание, чувства) – остава енергия само за повърхностни и то физически работи, а осъзнаването, познанието, волята и разбирането на света са силно ограничени. Защото ВРЪЗКИТЕ в по-голямата част от битието и особено ОСНОВНИТЕ връзки липсват. Т.е. липсва логическо мислене при нестандартни ситуаци. Такива хора лесно се ориентират, но само ако преди тях някой е решил вече проблемите, а те само да го повторят. Решаването на проблем означава НАМИРАНЕ НА ВРЪЗКАТА на елемент с останалите, както над него, така и под него (причините). Виждате на картинката – колкото развитието върви НАДОЛУ (към , толква по-основни връзки се достигат, т.е. толкова повече ОСЪЗНАТИ ЛОГИЧЕСКИ СВЪРЗАНИ ЕЛЕМЕНТИ от битието ще виждаме.

ХРАНЕНЕ И ОСЪЗНАВАНЕ НА БИТИЕТОНай-силните храни напълно дезориентират личността. Тя остава с най-най-повърхностни възможности и стремежи. За познания не остава никаква енергия. Праната не достига Съзнанието – остава само за най-елементарни животински потребности. Хората от този род най-лесно биват манипулирани, лъгани, грабени и заробвани посредством елементарни емоционални въздействия,защото дори средните ЛОГИЧЕСКИ ВРЪЗКИ от системата остават за тях недостъпни и всички дребни подробности за тях са хаос.

Или движение на енергиите нагоре-надолу, както това става при ДЪРВОТО – нощно време се образуват енергия и сокове от земята и се насочват НАГОРЕ към короната, от  към  – през деня акумулираната енергия от слънцето и въздуха чрез листата се насочва НАДОЛУ към корена, от  към .

Висша енергийна класификация на храните. Почти всички сурови храни алкализират, когато човек още не е преминал на суровоядство, но после става друго – видове храни според произхода "ин" и "ян" или според поляризацията и  :

 храни (условно) слънчеви храни  плодове и ядки от дърветата, помагат на градивните процеси.

 храни (условно) лунни храни, зеленчуци и ядки от земята, помагат на отделителните процеси.

ОТРОВАТА, НАРЕЧЕНА "ГОТВЕНО"

Когато преработваме храната чрез готвене, унищожаваме всички енергии , ,  и те се превръщат в топлина. Т.е. Когато хората готвят жива храна, те я убиват и след това ядат мъртва храна, без енергиите , , . Човекът е единственото животно в природата, което разваля нормалната храна и яде смърт.

КОСМИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ "ПРАНА" ПРИ ХРАНЕНЕ

 – електромагнитна енергия (нерви)
 – светлинна енергия (зрение)
 – гравитационна енергия (молекулно единство)
 – био-енергия (имунитет)
 – душевна енергия (емпатия)
 – духовна енергия (осъзнаване, творчество).

Т.е. когато ядем мъртви храни и лекарства, убиваме бавно (но сигурно) нашите висши физически, интелектуални, умствени и творчески способности. Така че не се чудeте защо човечеството не може да реши проблемите си и защо хората правят войни и убийства, защо хората се проявяват като такива извратени зверове, защото и животните не избиват толкова извратено и садистично своите себеподобни.

ЕНЗИМИТЕ

ЕНЗИМИТЕ, ХИМИЧЕСКИ АВТОМАТИ ЗА СМИЛАНЕ НА ХРАНАЕнзимите са другото чудо на живата храна. Те са много сложни молекули, които са исторически възникнали в прирадата и в нашия организъм, които отразяват и копират предишни животински форми и техните функции. Това се обяснява със свойствата на ДУХА да помни цялата еволюция и устройството на предишните форми и функции на живота от сътворението му на Земята до сега и да ги пресъздава в други форми творчески. Защото формата на ензимите КОПИРАТ с микроскопска точност формата на веществата, които трябва да обработят, предимно да разградят (смелят) и подготвят за асимилация от организма. Това са хумучески полуавтомати, нещо средно между разум и подсъзнание, но от картинката се вижда колко просто и същевременно гениално го е измислил ДУХЪТ тоя процес на смилане  и асимилация на храната.

ЧУДО НА ПРИРОДАТА - ЕНЗИМИТЕ, ХИМИЧЕСКИ АВТОМАТИ ЗА СМИЛАНЕ НА ХРАНА

Но престъпната медицина мълчи и пред това чудо на ДУХА, защото никак не ви предупреждава, че при висока температура над 39 градуса по Целзий (при кулинарна обработка на храната), ензимите умират и храносмилането се поврежда.

Затова е НОРМАЛНО ние да консумираме естествена, т.е. природна, т.е. СУРОВА ХРАНА, за да ползваме пълноценно нейните ензими и да не увреждаме нашите, които съществуват в нашия организъм. Ако храната не е естествена (сурова), то тя е фалшива, отровна. И колкото тая отрова (мъртвата храна) да ни изглежда незначителна, с натрупване на времето тя се отлага навсякъде в прозрачните тъкани, с което препятства разпространението на космическата енергия (живота) в организма.

АРОМАТИ и АРОМАТОТЕРАПИЯ

Въпреки че са ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА, ароматните съединения са преки носители на високочестотни енергии, преки посредници между високочестотните енерги и химическите вещества в храната. Те са и посредници за нашите сетива, които трябва да регистрират и ни известят за високочестотни енергии в храна, т.е. те играят освен свързваща роля, но и са СИГНАЛНА СИСТЕМА за високите честоти. Тяхната способност да бъдат силно ЛЕТЛИВИ ги прави да имат и недостатъци – бързо се разрушават, а това значи, че веднъж рарзушени, те вече са неспособни да ни свържат с високочестотни енергии.

Когато храната е обработена кулинарно, т.е. когато всоките честоти в храната са унищожени в самата храна, наоколо все още има малка наличност на такива високи честоти, т.е. високочестотна енергия. И ние трябва да консумираме храната навреме, веднага след готвене, защото тия високи честоти ще бъдат недостъпни, когато и ароматите се разрушат. Затова йогите препоръчват кулинарната храна да се консумира не по-късно от 4 часа. След тия 4 часа от обработката готвената храна просто трябва ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ!

Сега вече навярно разбирате какъв е механизмът на АРОМАТОТЕРАПИЯТА или АРОМОТЕРАПИЯТА – да ни свързва с високочестотните енерги, иначе наречени – ДУХОВНИ! Затова и сигналната система за аромати на високоразвитите духовно йоги, придобиващи това качество с усилени тренировки – ЯСНО-МИРИС, по аналогия на ЯСНО-ВИДСТВО, ЯСНО-ЧУВАНЕ и пр… Така те обясняват особените миризми от …РАЯ… Което не е никаква фантазия, стига саответният йог да не е загубил логическото си мислене, т.е. да не е превртял от самовнушения и от безмозъчно (безкритично) ПОДРАЖАТЕЛСТВО от някой превъртял колега…

25 години след написване на горните редове за киселинно-алкалния баланс на организма, се появиха и официални доказателства – виж филма:

 

ВЕГЕТАРИАНСТВО И ВЕГАНСТВО

ВЕГЕТАРИАНСТВО И ЗДРАВЕ

НЕ УБИВАЙ!!!…
(Божа заповед, Библия, Изход 20:13; Второзаконие 5:17;
Матея 5:21; Марко 10:19; Римляни 13:9;…)

Зарад ястие не разрушавай делото Божие…
…да не ядеш месо, да не пиеш вино…

(Библия, Римляни 14:20, 21)
И рече Бог:
ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, …
и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе –
ТОВА ще ви бъде за храна!

(Библия, Битие 1:29)

Заблуди на медицината

Месото е най-киселино-образуващата и най-СИЛНАТА храна и затова дава най-много сила. Но то е с всички изброени по-горе негативи на силните храни. То е и най-токсичната храна!

Незаменимите аминокиселини.
"Нямало ги в растителната храна и организмът не можел да ги произведе." Ако е така, милиардите вегетарианци ще умират още в ранна детска възраст. А има хора, които в живота си ИЗОБЩО НЕ ЯДАТ (виж литература)!… Нима кравата (произвежда незаменими аминокиселини в млякото) е по-съвършена от венеца на Природата – Човека! Не може да бъде! Или просто човекът е деградирал поради природонесъобразен живот…

Калоричност.
Излишните калории унищожават (изгарят) белтъчините. Повишават дишането (вентилацията), това води до понижена концентрация на мисълта и излишно вкиселяване. Нуждата от повече калории означава нечист организъм.

Сила.
Вярно е. Но както при наркотиците – ефектът е както при автомобил, който гори вместо бензин – керосин… Постигат бързо износване.

Белтъчини.
В млечните продукти са повече. Но те произвеждат повече урея, пикочна киселина и газове – излишно бреме за отделителната система и енергетиката…

Витамини.
Вярно отчасти. Но те в месото са МЪРТВИ. Растителната храна има всички необходими витамини. Организмът, ако е чист, може сам да произведе всичко, ако е достатъчно духовно развит. Т.е. ако рационално използва ПРАНАТА!…

ИСТИНАТА
Месото, както всяка силна и високо киселино-образуваща храна, предизвиква отделяне на огромно количество ЗАЩИТА, алкална СЛУЗ. Тя затруднява усвояването на храната. Затова организмът изисква повече калории, за да изгори слузта. Получаваме ПОЛОЖИТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА (както при микрофония): > силната храна изисква (за да изгори слузта) все повече и повече калории (последователност на деградацията) > концентрати > рафинати > сол > захар > месо > яйца; > безалкохолни > алкохолни > тютюн > наркотици >.

Месото съдържа малко витамини и минерални соли. Има огромно количество ТОКСИНИ. Мускулите на закланите животни съдържат опасната отрова КСАНТИН. ИЗЛИШЪКЪТ от животински белтъци нарушава метаболизма, отравя с пурнови отрови – ревматични болести. При клане се образуват хормони на стреса, независимо дали животинчето е убивано брутално или …"хуманно". Те силно рушат нервите на месоядите. Болестта "луда крава" не е от вирус, а от животински белтъчини в храната на тревопасните. И хората (не месоядни) старадат от "луда крава", но развратът е масов и лудостта поради месоядство се приема за обичайна. След клане кръвта се съсирва и месото се втвърдява, затова то се оставя да "узрее", за да омекне, т.е. да загние. Всяка гнилоч повишава кръвно налягане, атеросклероза, подагра, ревматизъм, главоболие, неврози и психози, епилепсия, язва, диспепсия, лошо храносмилане, лош дъх, миризливи крака и кожа, глисти, развалени зъби, бъбреци, екземи, трихиноза, РАК! (д-р Бернар Серу, "С лице срещу Рака", изд. "Роше", 1985; д-р Уолтър Уилът, проф. в Харвардски Университет).

Месото повишава пикочната киселина, причина за огромен брой "цивилизовани" болести. В страни, които не консумират месо, няма нито един случай на рак или инфаркт. Месото, яйцата и рибата на открито ГНИЯТ, млякото не – то вкисва, а растенията се консервират за дълго. То е лоша и безвкусна храна, затова винаги му добавят подправки.

Брой бацили (според американски институт),
причиняващи гниене в 1 грам от:

Бифтек – 1 500 000 бактерии (б)
Свинско месо – 2 800 000 б
Говежди черен дроб – 33 000 000 б
Салам "Хамбург" – 75 000 000 б
Свински черен дроб – 96 000 000 б
Риба – 110 000 000 б
Яйца (до 3-4 дни) – 220 000 000 б

Тези бактерии унищожават естествената биофлора в червата, засилват гниенето, което отравя цялото тяло. От това и от липсата на баласти месото се отделя 4 пъти по-бавно от растителната храна… Невъзможно е да се храним само с месо. Ескимосите (живеят средно 20-30 години), но те по принуда – изяждат предимно растителното съдържание от стомаха на убити животни.

Месото е НАРКОТИК. След начална фаза на удоволствие и високо самочувствие следва ДЕПРЕСИЯ, което води до увеличаване на кафе, тютюн, алкохол и други НАРКОТИЦИ!

Месото руши ИМУННАТА СИСТЕМА. Престъпленията, убийствата, лошият морал и похот прогресивно нарастват в месоядните държави!?… Някои пълководци умишлено тъпчели войниците преди битка обилно с месо, за да ги дрогират и ожесточат. Зловонието на месоядците не се премахва с никакви дезодоранти…

Както в радиотехниката:
УСИЛВАТЕЛЯТ НА ЕНЕРГИИ В ОРГАНИЗМА

Месото е най-силната "храна"! Колкото повече усилваме външния сигнал, толкова повече усилваме шумовете (изкривени, вредни, МРЪСНИ честоти на повърхността на синусоидата) в ущърб на чистия сигнал. Виждате примерно как процентите на усиления ИЗКРИВЕН сигнал вдясно са увеличени в сравнение с неусиления сигнал вляво. Затова преди да усилят външния сигнал, радиотехниците режат (ФИЛТЪР) върха на синусоидата (мръсното).

<<< Сигналът пак остава нехармоничен, но малко по-приемлив. В организма е същото – колкото е по-силна храната, толкова повече МРЪСНИ честоти в ущърб на чистите. Ето защо силната храна унищожава първо най-висшите способности (честоти) – интелектуални, психични, имунитет и накрая – тялото. Т.е. силните (мръсните) храни рушат първо волята, превръщат човека в животно без съпротива и без логическо мислене.

Най-силните и издръжливи животни са вегетарианци – слон, кон, камила, магаре, вол, бик, бивол, а не тигър или лъв. Японското племе, дало най-добрите борци, е яло ориз и боб. ЧУДЕСАТА на йогите (Христос) и бойните изкуства са невъзможни с месо. Бойците от манастира Шао Лин ядат само растителна храна, предимно зеленчуци. Древногръцките борци СПАРТАНЦИТЕ са яли житни храни и плодове, затова СПАРТАНЦИТЕ са символ на физическа хармония, красота и боеспособност. Когато те и повечето гърци прояли месо, станали "тъпи" и заприличали на месоядни животни, затова Диоген ги оприличава на свине и волове.

Дьо Лесепс, строил Суетския канал, твърди, че без вегетарианците араби и индуси едва ли каналът би бил завършен. Великите цивилизации на индуси, китайци, египтяни, перси, гърци, римляни съвпадат с времето на вегетарианство. След началото на месоядството започва разврат на всички лични и обществени системи и крахът на тези цивилизации е неизбежен. Според Триптоломеевите закони месоядството е най-строго забранено, особено за интелектуалци. 

Платон в прощалния си диалог "Република" (4 век пр. н.е.) представя Сократ, дал образец за град, на когото предписал хранене с житни храни, плодове и зеленчуци.

Сенека (I век от н.е.): "Растителните продукти са достатъчна храна за стомаха, в който сега тъпчем най-различни същества"… "Когато животът е бил по-прост, не е имало нужда от толкова много лекари, нито от толкова много хирургически инструменти и сандъци с лекарства. Здраве имало поради простото живеене. Многото блюда носят много болести. Забележете колко много същества поглъща един стомах – рушител на земята и морето. Не е чудно, че такава противоестествена храна носи разни болести… Пребройте готвачите и вие не ще се учудите, че има толкава много болести."

Плутарх: "Най-често се разстройва храносмилателният тракт от месна храна, защото тя бързо го затлачва и оставя лоши последици. За човека е най-добре да не яде никак месо, защото земята ни дава достатъчно много неща, които служат не само за храна, но и за наслада."… "Вие ме питате на какво основание

Питагор се е въздържал от месо. "Аз пък от моя страна се чудя, какво чувство, мисъл или причина е ръководила оня човек, който пръв е осквернил устата си с кръв и е позволил на устните си да се допрат до месо на убито същество; който е наредил на своята трапеза обезобразени трупове на убити животни и ги е обявил за всекидневна храна – това, което преди малко е било същество, надарено с движение, със сила, с усещане и глас, с душа?"

Хезоид (8 век пр.н.е.) рисува "Златния Век", в който месото не е познато като храна.

Кланицата е позор за нашата "хуманна" цивилизация. Тя е обречена на смърт дори само по тази причина. УБИЙСТВОТО на хора или животни е все убийство. УБИЙСТВОТО ни гледа от всеки хранителен магазин – милиони хора газят до шия в кръв, за да изхранят месоядците. И децата гледат. И се УЧАТ. А животните разбират и чувстват като нас. Нима като идем на други планети, ще гоним местните жители, за да ги ядем!? Това самият Космос няма да го допусне. Затова Бог ни е осъдил да се избиваме едни други. Това никое животно не го върши. Все едно белите кръвни клетки да нападнат червените… Затова

МЕСОЯДСТВОТО е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,
КАНИБЛИЗЪМ
(ДИВАЩИНА, ЖЕСТОКОСТ):

Вегетарианството е нравствен и интелектуален показател за ЧОВЕЩИНА. Индусите като вегетарианци са единственият пример в историята, които се освободили от 170-годишно английско господство БЕЗ КРЪВОПРОЛИТИЯ! Японците, когато преобладаващо бяха вегетарианци, станаха световно икономическо чудо. Сега са в упадък както западните си "учители" по месоядство.

НОРМИТЕ в официалната псевдомедицина са изкуствено НАГЛАСЕНИ според СРЕДНОТО потребление. Т.е. те обслужват само СРЕДНОТО, НАЙ-МАСОВОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ, т.е. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕЧАЛБИ на производителите. Нормално нормите би трябвало да преследват съвършенството, най-добрите резултати, а не СРЕДНО аритметичните показатели на тълпата. И когато полит-икономическото общество деградира, деградират и медицинските норми.

НОРМИТЕ са ИНДИВИДУАЛНИ
и зависят от
НИВОТО НА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ.

Колкото по-напредва Духовното развитие (насяно по скалата), толкова повече ПРАНАТА заменя храната, докато тя стане съвсем излишна:

< По-голямото духовно развитие наляво > към  е условие то да трансформира повече материалност , когато махалото с върне наляво < ПО ИНЕРЦИЯ (и обратно). Колкото отклонението на "махалото" е по-голямо в едната посока, толкова то се отклонява ПО ИНЕРЦИЯ в другата посока. Но трябва да е хармонично, иначе няма да има баланс, а изкривяване. Т.е. повече духовно развитие > повече енергия > по-малко химическа храна.
< Колкото отклонението (развитието) към духовност е по-голямо, толкова отклонението по инерция в обратна посока към материалното ще е по-голямо ПО ИНЕРЦИЯ, т.е. без разход на енергия (БЕЗ ХРАНА). На картинката вляво виждаме (условно) ХАРМОНИЧЕН КРЪГОВРАТ (ЦИРКУЛАЦИЯ, ОБМЕН, ТРАНСФОРМАЦИЯ) на енергии от  към  и обратно – от  към . Или движение на енергиите нагоре-надолу, както това става при ДЪРВОТО – нощно време се образуват енергия и сокове от земята и се насочват НАГОРЕ към короната, от  към  – през деня акумулираната енергия от слънцето и въздуха чрез листата се насочва НАДОЛУ към корена, от  към .

Когато обърнем картинката под ъгъл от 90 градуса, се получава тази зависимост:

Ето и малко по-сложно изображение при НАСЛАГВАНЕ на зависимости:

Вегетарианци (някои по-късно живели – в по-малка степен…): Легендарният НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ № 1 на България ВАСИЛ ЛЕВСКИ е пълен съзнателен вегетарианец; …Буда, Заратустра, Лао Дзъ (Безсмъртният Боганатар, т.е. БОГАР – българин първоучител на китайците), Конфуций, Питагор, Христос, Талес, Плутарх, Порфирий, Епикур, Диоген, Платон, Сократ, Плутиний, Овидий, Херодот, Аристотел, Сенека, Джордано Бруно, Целзий, Леонардо да Винчи, Нютон, Спиноза, Шели, Байрон, Бетховен, Лев Толстой, Волтер, Шопенхауер, Хумболд, Лайбниц, Ницше, Сервантес, Ламартин, Емерсон, Торо, Бърнард Шоу, Русо, Вагнер, Виктор Юго, Луи Мишел, Айнщайн, Норберт Винер (живял над 100 г.)…

Асен Златаров, д-р, учен, общественик-хуманист: "Вегетарианството е начин на хранене за едно по-умно, по-смислено, по-артистично и по-издигнато Човечество."

Нима показаното в клипа долу
можем да наречем "човешки прогрес" или
трябва да го наречем
"война на човека против Природата"?

ТЕОРИЯ НА ГЛАДУВАНЕТО И ПРЕЧИСТВАНЕТО

Исус Христос е гладувал 40 дни и след това е започнал да демонстрира своите ЧУДЕСА! Или това са способности, известни на йогите под името "сидхи" (свърхспособности). При йогите науката за гладуването и след него захранването е изследвано, практикувано и овладяно почти до съвършенство от хилядолетия. Ако следвате указания на която и да било школа по йога или народна медицина от азиатските страни (разбира се има и фалшиви), вие ще имате огромен успех, особено ако ползвате практически опит на хора, които са го правили, а не зазубрили от учебници, както правят докторите. В християнската религиия гладуването също е познато като вид пречистваща процедура – най-късото гладуване (до 3 дни) е известно под името "тримирене". От Библията знаем за царе, които при някакъв житейски конфликт или нещастие спират да ядат, за да решат проблем и за да им …олекне псиихическия тормоз. Всички знаем и за християнския "пост" – 40 дни преди Великден и преди Рождение Христово, когато не се гладува напълно, а се спират животински и млечни храни. И това го правят християните, за да не забравят 40 дневното ПЪЛНО гладуване на Христос, но такова пълно гладуване на християни ние не знаем. Т.е. те се самонаричат християни, но много рядко следват личния пример на самия Христос, а се придържат предимно към заповедите на местне религиозни секти (църкви). В Скандинавието гладуването дори е нещо като СЪСТЕЗАНИЕ, СПОРТ, с рекорди от пълно гладуване над 100 дни… Обяснението за ползата от гладуването е, че ЧАКРИТЕ имат

НИВО НА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ.

Горе казахме, че храната не дава енергия на организма пряко, защото химическата храна дава само химическа енергия (топлина, калории) при разграждане на молекулите и само някаква обмяна на веществата. А ние знаем, че има слаби храни, ниско калорични и въпреки това дават много енергия, космическа. Т.е. химическата храна само ВЪЗБУЖДА работата на чакрите, за да доставят енергия на организма. Колкото с по-високо калорична ("силна") храна възбуждаме чакрите, толкова те стават ПО-МЪРЗЕЛИВИ. Обратно, ако ние не подаваме силна храна или направо спрем храната, душата или духът започват да ТЪРСЯТ РЕШЕНИЕ как да доставят енергия на организма без храна и решението е ПОВИШАВАНЕ ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА на чакрите, които се НАУЧАВАТ, ТРЕНИРАТ да подават космическа енергия при все по-слаби храни и накрая по принцип можем да ги НАУЧИМ да подават енергия и без химическа храна. Когато тялото стане достатъчно чисто, то провежда максимално количество космическа енергия, което е достатъчно да живее добре и без химическа храна.

На снимката по-долу виждате до какво съвършенство е стигнала древната медицина на вътрешните човешки енергии. Тези знания идват от йога, която при разпространението си в цяла Азия се специализира в овладяване на бойните изкуства и медицината на космическите енергии в човека. Възможно ли е това да е станало посредством научни изследвания, когато тогавашното ниво на знания не е познавало дори електричеството, нито светлината? А и тия енергии са много по-недостъпни и невидими? Изводът за мен е, че тия знания са привнесени от много по-развита изванземна цивилизация, минала от тук. Вижте УЧЕБНИК ПЪРВО НИВО за по-подробни хипотези със солидни доказателства (кликни снимака, за по-голям размер):

КИТАЙСКА АКУПУНКТУРА (ТОЧКИ НА УШИТЕ)
Забележка:
това се изучава в Китай НЕ във ВИСШЕ медицинско училище,
а в средно училище (колеж). А какво ще е нивото на китайски
медик висшист в сравнение със западен негов колега?
Същото се изучава и в по-ниски нива на срени училища в Русия…

Разбира се, както при всяка ТРЕНИРОВКА (контролиран дисбаланс), ние трябва да спазваме педагогическия принцип "постепенност", иначе ще изгубим контрол и тренировката ще се превъре в безконтролен дисбаланс (болест) или допълнително увреждане (натравяне). Процесът на въздействие върху чакрите при гладуване и "здраво" ядене е аналогичен на процесите при наркоманията. С колкото по-силни психо-вещества атакуваме нервната система и жлезите с вътрешна секреция (газирани напитки > кафе > бира > "мек" алкохол > "твърд" алкохол > тютюн > наркотици), толкова нервите и жлезите вдигат нивото си на чувствителност (стават мързеливи), стават неуправляеми и в един момент спират да работят. Т.е. получава се положителна обратна връзка – с колкото по-силни дразнители аткуваме чакрите, нервите и жлезите с вътрешна секреция, толкова те стават по-нископродуктивни и накрая отказват да работят без достатъчно силни дразнители – получава се ЗАВИСИМОСТ от храна и наркотици.

ПРЕЧИСТВАНЕТО на организма играе същата роля както гладуването – чистият организъм по-лесно провежда космическата енергия по надисите (енергийните канали) и така се справяме с по-малко храна, докато тя стане не само излишна, но и вредна – ще ни върне назад в развитието, в намалена чувствителност на чакрите и другите органи. Когато пречистването и гладуването са в комбинация, ефектът и от двете се повишава с много. Виждаме, че принципът на действие (тренировка или измързеляване) на чакри, нерви или жлези е един и същ – въздействие върху чувствителността на съответната система.

ОФИЦИАЛНАТА МЕДИЦИНА ПРАВИ ОБРАТНОТО НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ – тя снижава чувствителността на нашите органи, т.е. прави ни все ПО-ЗАВИСИМИ от хапчета, храна, обездвижване …външни условия, докато ние ви учим да бъдете все по-независими от тях, да владеете себе си и от там и битието си, по-лесно да постигате целите си и да отидете по-далеч в развитието си, което е отличителна черта между хора и животни. Т.е. официалната меицина ви връща наза в развитието ви, прави ви зависими от нея и от външните условия …животни (биороботи).

Официалната система на сертифициране на храната в САЩ,
е наложена на целия свят. Вижте "ПОСТИЖЕНИЯТА" им
:

 

ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕ ОТ НАРОДА:
 

Българинът,
който ДВЕ ГОДИНИ
(до това предаване от филма)
не яде химическа храна.
Виж повече обяснения в текста към филма в ЮТЮБ

 

ИЗОБИЛИЕ ОТ ФИЛМИ НА ТАЯ ТЕМА!

НО!

ОФИЦИАЛНАТА МЕДИЦИНА БЯГА ОТ ОБЯСНЕНИЕ И
УМИШЛЕНО ОТКАЗВА ДА ПУБЛИКУВА ИЗСЛЕДВАНИЯТА

Някои ЧЕСТНИ лекари от долния филм казват:
ЦЯЛАТА НАУКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕНАПИШЕ!
Но БЯЛАТА МАФИЯ крие истината:

ВНИМАНИЕ
Не ставайте бретарианци ("слънцеяди")
БЕЗ да разберете как, защото не са редки случаите на
СЛЕПИ последователи, които са

УМРЕЛИ


Всичко това не съществува при официалните медии (кликни снимката)


Сайт на бретарианците:


Да, има такива хора (направи субтитрите на руски):

 

Руски представител на бретарианизма:
(кликни снимката):

 

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА "СЛЪНЦЕЯДИТЕ"

ДРУГИ КОМЕНТАРИ ЗА ОФИЦИАЛНИЯ КАНИБАЛИЗЪМ (МЕСОЯДСТВОТО)

Разделът "Вегетарианство" е по книгата "ЙОГА" на моя учител Венцеслав Евтимов, който ми спаси живота с личния си пример! С вечна БЛАГОДАРНОСТ!!!…

Граждани, вземете се в ръце, зарежете порочния си начин на живот и почвайте промяната на съдбата си с природосъобразно хранене и тренировки и грижа за собственото си здраве! А ние сме тук да ви помогнем по ПЪТЯ…

Бъдете САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ЛИЧНОСТИ, а не безволни биороботи, чакащи на господаря-доктор отвън да го командва и му поправя грешките!  побързайте, докато световните кукловоди не са ни изпотрепали и изтрили тая тук информация…

БИБЛИЯТА ПРОТИВ МЕСОЯДСТВОТО - ЗА ВЕГЕТАРИАНСТВО

Забележка: Горният цитат от Библията е красноречив, но в нея има и противоположни факти: как Христос нахранил 5000 души с риба, как помагал на рибарите да я ловят, как превърнал водата във вино и други коренно противоположни на нашите тези писания. Библията е писана 80 години след като Христос си е отишъл (ТУК е указано най-вероятно от къде е дошъл, кой е "Баща" му и къде е отишъл след като е бил тук – неговата история е почти същата като на Херкулес – само че трябва да прочетете цялата страница там). Т.е. за 80 години много неща не е било възможно да се опишат по спомени и по свидетелства и много от тях са донагласени приблизително. Освен това се знае със сигурност, че на "Великите Вселенски Събори" на Църквата много от фактите са ИЗХВЪРЛЕНИ, други са преиначени, трети – добавени с "ПАРТИЙНО" ГЛАСУВАНЕ (с вдитане на ръка). Така че Библията не трябва да се взима за НАУЧНО доказателство, а само като приблизително упътване и подсещане.

НАЧИНЪТ НА ХРАНЕНЕ:
 НАШЕТО ЛЕЧЕНИЕ, ПРОФИЛАКТИКА И
УСЛОВИЕ за НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ

***************************************

3
^горе^

Що е ВИРУС и СПИН

Вируси, СПИН - понятия

Казахме в началото, че ако опознаеш себе си, ще опознаеш боговете и Вселаната. Но ОБРАТНОТО също е вярно – ако познаваш Вселената (и боговете), по лесно ще опознаеш себе си и …причините за болестите:

СТРУКТУРА НА ВСЕЛЕНАТАПоказаната вляво схема не отразява правилно СЪОТНОШЕНИЯТА на размери и разстояния, а само структурата на съдържащите се елементи. По-подробно и картинно схемата е показана в Учебник I ниво.

Нашата "Вселена" е ограничено кълбо с размери 10 на степен 28 см () и се намира в друго по-голямо също ограничено кълбо – Отвъдната "Вселена": Тези т.нар. "Вселени" не са Всичко и затова вместо думата "Вселена" трябва да наложим понятието СВЯТ. (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК)

Ще дойде време, когато нашата Цивилизация ще стане достатъчно развита, ще напусне нашия СВЯТ и ще се пресели в ОТВЪДНОТО, Отвъдната "Вселена", в по-големия СВЯТ, в който има броя светове като нашия…

Според Принципа на подобието (новооткрит висш природен закон) Слънцето също е СВЯТ, който се намира в т.нар. наша "Вселена" и животът в него се развива по същия начин, както и в нашата "Вселена" (СВЯТ). Т.е. вътре в Слънцето също има галактики, звезди, планети, живот, развитие и т.н. така, както ги има и в нашата "вселена". Има три вида живот във всеки свят:

1. Нисш живот – който се развива на планетите около звездите. Като нашия, земния живот.
2. Свръхживот – който се развива между звездите и около галактиките. Той е хармонично обединение от по-нисши животи, узрели да напуснат завинаги планетите около звездите и да живеят между тях.
3. Свръхсвръхживот – който се развива между галактиките и който завинаги напуска световете и се заселва в околното им пространство. Той е хармонично обединение от свръхживоти, узрели да напуснат завинаги галактиките и да живеят между тях. Има размери  см колкото на "звездите" (световeте) вътре в звездите (в Слънцето) – това са ПРОТОНИТЕ. Т.е. протоните имат размери , а Свръхсвръхживотът, напуснал звездите – също почти толкова.

По същия начин цивилизации от свръхсвръхживот напускат света, наречен Слънце, и заселват околното му пространство. Те облагородяват всичко, до което се докоснат. СЪЗДАВАТ ЖИВОТ. Другите, неразвитите цивилизации от нисш живот при разширението, смъртта и новия живот на звездите използват тяхното вещество за бази за придвижване, от които бази възниква "мъртвата" материя около новите звезди. Накратко:

1. Първите, съвършените цивилизации (свръхсвръхживотите), дошли от Слънцето (СЪЗДАВАЩИ ЖИВОТА), са известни от религиите под името СВЕТИЯ ДУХ. Имат размери  см.  Намират се в областта на хипофизната жлеза (в Сахасрара чакра).

2. Вторите, нехармонично развитите цивилизации (нисшите животи) се развиват извън звездите само с помощта на "мъртвата" материя и се намират в нея. Ако нашата Цивилизация (все още нисш живот) напусне Нашия Свят, тя в следващия свят ще се прояви като вирус, т.е. като канибалска цивилизация. Също както конквистадорите са избивали индианците. Тя и сега е такава – унищожава своето местообитание – Земята… Но нашата цивилизация е много малка по размери и няма да оцелее извън "вселената". Затова тя трябва да се прибира (връща) в нея, за да продължи развитието си и за да узрее напълно за своята космическа роля.

3. Третите, производните, които Духът е създал като помощни, роботизирани средства, за да се придвижва извън Земята, вече в нашето измерение (СВЯТ), това са известните в религиите под името ДУША… Има размери  см. Има МЪЖКИ и ЖЕНСКИ души… Духът съдържа всички функции и на душата.

Вирусите са първите органични, гравитационни микробази за развитие на Духовете. Т.е. това са първите най-прости, най-несъвършени микроорганизми на Земята. След създаването на следващите, по-съвършени видове микроорганизми, всички Духове напускат първите бази и се преселват в новите, по-съвършените. И това преселение продължава периодично и до сега – т.е. преселението на всички духове във все по-нови и по-съвършени органични (химически) видове. Сега Духовете се намират в Човека, но само в оная ЧАСТ ОТ НЕГО, която вече е готова за трансформация в нов биологически вид – Хомо Галактикус. Т.е. той вече се е появил (но не се е проявил) и само след няколко години той ще се отдели от ХомоСапиенс, на когото все още прилича, като премине скоростта на светлината… Тъй като в Духовете се намира цялата информация за миналото (историята) и бъдещето (науката и технологиите), т.е. информацията за развитие по космическите закони, предните микробази (в случая и Хомо Сапиенс) остават без развитие. Т.е. това са животните. Т.е. и ХомоСапиенс, подобно на всички видове преди него, ще остане животно (без развитие), само че с много по-високи възможности на биоробот в сравнени с предишните видове. В тях остава само животинският инстинкт за самосъхранение. Затова най-първите (вирусите), лишени от разум биороботи, унищожават всичко заради оцеляването в момента. Като най-стари те са се научили най-добре от всички животни да се приспособяват, да се видоизменят. Затова бързо се научават да се предпазват от лекарствата…

Видът ХомоСапиенс, понеже е без духове, ще остане животно – без развитие, без логическо мислене. Цивилизацията сега се управлява от такива хора без Духове (т.е. от животни). Затова и техните "успехи" за преодоляване на кризите (болестите) са толкова "велики"… Понеже медицинското образование НЕ ИЗИСКВА ЛОГИЧЕСКО и КРИТИЧЕСКО МИСЛЕ, а БЕЗКРИТИЧНО НАЗУБРЯНЕ и ИЗПЪЛНЕНИЕ на предписания и заповеди, и защото повечето лекари са от стария биологичен вид (Хомо Сапиенс), идеално изпълняват безкритичната си изпълнителска фунция. Затова и не се замислят върху смисъла от предписанията и дали те (случайно) не противоречат на здравия разум. Затова толкова безмозъчно (или нарочно, по заповед на началниците си) не могат или не иска да победят вируса, набеден за опасните отклонения и болести, наречен СПИН (HIV).

СПИН, Синдром на придобита имунна недостатъчностСПИН (HIV)!  Първият химически организъм на земята това е вирусът. Затова той най-дълго време се е учил да оцелява и затова борбата с него е трудна. Ако гладни маймуни бъдат затворени в завод, те ще изпотрошат всичко, за да излязат навън и за да се нахранят. Но ако ние ги нахраним, лесно ще ги укротим. Не е хуманно да ги избиваме. Същото е и с вирусите. Трябва чрез Йога (хармонично развитие) да им дадем Прана (ЖИВОТ в ЕНЕРГИЙНА  ФОРМА – всеобща, универсална енергия (сила, информация) от най-ниските до безкрайно високите честоти, която прониква във всичко). Така вирусите ще имат сили сами да напуснат тялото, но и ще бъдат ИЗТЛАСКАНИ от мощта на нашето биополе (имунитета)…

СПИН, Синдром на придобита имунна недостатъчност, симптомиОСНОВНИ СИМПТОМИ при СПИН >>>

"Медицината" ЛИШАВА от ПРАНА организма, т.е. всички процедури и напъни за "лечение" с хапчета и операции УНИЩОЖАВАТ ИМУНИТЕТА и после се "бори" проив "ИМУННАТА НЕДОСТАТЪЧНОСТ", уж причинена от вируса HIV. Обратно – вирусът ни напада зариди намалената ни имунна сила. Ако имунитетът ни е силен, вирусът няма да си "сложи сам таралеж в гащите", за да бъде ликвидиран от имунната ни сила. И вместо да ПРЕЧИСТИ ОРГАНИЗМА, за да увеличи по НОРМАЛЕН ПЪТ енергията (имунната ни сила), медицината влошава положението с хапчета и операции ДОПЪЛНИТЕЛНО, след като вирусът ни е нападнал, уж да унищожи вируса. Т.е. както винаги, медицината вместо да "унищожи" причината (липса на имунна сила), тя се мъчи да унищожи следствието – вируса. Организмът се мъчи да съживи мъртвата кулинарна храна и лекарства от собствената си прана, разваляйки собствената си защита и към това тегло докторите прибавят и мъртвата химия на лекарствата и касаплъка. Положителна обратна връзка – колкото повече медиците намаляват имунната ни система с лъжата, че вирусът е виновен за това, като намаляват имунната ни система с хапчета, ваксини, операции и залежал живот, толкова повече вирусът ни напада и ни изтощава. Така вирусите също остават без прана (храна) и още по-настървено нападат клетките ни. Унищожаваме вирусите, но унищожаваме и клетките. Понякога успяваме, преди да унищожим клетките, но само временно. Обезсиленият с намалена прана организъм отново бива нападнат заедно с първите вируси, още и от други. И отново допълнително бива нападан от лекарите с техните глупави медикаменти и процедури. Т.е. лекарите не лекуват СПИН, а му помагат по всякакъв начин да ни изяде. Т.е. ЛЕКАРИТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА ВИРУСА. Нашите клетки са микро-бази, милиарди пъти по-съвършени от вирусите, които се УПРАВЛЯВАТ от ДУШИ (микро-биороботи) на умрели животни и растения. Душите на нашите клетки ги напускат, търсейки по-добра среда за развитие. Без тези души клетките остават без ЦЕНТРАЛНО управление и се разпадат, като първо се разпада взаимодействието помежду им:

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ НА КЛЕТКИ НА ОРГАНИЗЪМ

Затова нашето единствено ОРЪЖИЕ на ХУМАНИЗМА е ПРАНАТА, т.е. носителят на Божествената ЛЮБОВ (хармоничното, устойчиво развиващото се ЕДИНСТВО), космическата енергия, ето го

УНИВЕРСАЛНОТО ЛЕКАРСТВО,
ПАНАЦЕЯТА

Граждани, вземете се в ръце, зарежете порочния си начин на живот и почвайте промяната на съдбата си с природосъобразно хранене и тренировки и грижа за собственото си здраве! А ние сме тук да ви помогнем по ПЪТЯ…

Бъдете САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ЛИЧНОСТИ, а не безволни биороботи, чакащи на господаря-доктор отвън да го командва и му поправя грешките! И побързайте, докато световните кукловоди не са ни
изпотрепали и изтрили тая тук информация…

4
^горе^

РАК и други "НЕЛЕЧИМИ" болести

РАК и "НЕЛЕЧИМИТЕ" БОЛЕСТИ

"…Ако белтъчната молекула е някакъв ензим и глутаминовата киселина се появи близо до активния му център, тя със своя ЗАРЯД … може да предизвика ДЕФОРМАЦИЯ на ЦЕЛИЯ АКТИВЕН ЦЕНТЪР. Това би довело до липсата на каталитична активност. Така синтезираният белтък вече не е ензим, а просто една БЕЗПОЛЕЗНА МОЛЕКУЛА (!). Това води до прекратяване на ензимната реакция – …понякога СМЪРТОНОСНО. Такава смяна на една (правилна) база с друга (погрешна) се нарича МУТАЦИЯ и представлява ДЕФЕКТ в ГЕНА, т.е. ГЕНЕТИЧЕН ДЕФЕКТ

Кои са ПРИЧИНИТЕ за МУТАЦИИТЕ? …част са следствие на …радиоактивното излъчване, както и на някои химикали." (На   и заредени химикали…) (Мутациите на ДНК в учебник по БИОХИМИЯ за Национална спортна академия (НСА), стр. 99, 1992)

ПОЛЯРИЗАЦИЯ НА КЛЕТКАТАПроникването на тези химикали чак до ДНК не става пряко, разните нивà от мембрани не ги допускат. То става косвено чрез промяна на поляризацията на двете страни на клетъчните мембрани и , които обикновено са поляризирани както на картинката вляво, т.е. мембраните отвън са заредени с , а отвътре – с .

Нивà,
които свръх-поляризацията преодолява,
за да достигне ДНК:

МЕМБРАННИ И МЕЖДУМЕМБРАННИ НИВА

Киселинността  (р) в стомаха при нормално храносмилане е 1 000 000 (един милион) пъти по-висока от тази на кръвта. Когато ядем месо и белтъчни концентрати (сирене, кашкавал) и особено при смесване на белтъчини и въглехидрати (белтъчини с хляб, захар…) киселинността в стомаха става 4 – 5 000 000 пъти по-висока от кръвната киселинност. Така мембраните 1 не издържат и свръх-киселинноста преминава в ниво 2 (кръв) и нормалното р на ниво 2 (кръвта) се покачва в свръх-поляризация към . Така се появяват БОЛЕСТИ от НИВО 2 !!! 
Биополето (основната имунна системама) от ниво
5 се разпилява и трудно достига различните нива и така по-трудно опазва ДНК…

ДНК и РНК

Хората, вместо да регулират свръх-поляризацията, т.е. да ядат нормална (естествена, природна) храна, те се "лекуват", т.е. ликвидират симптомите (признаците) на греха. Така свръх-поляризацията преминава всички нива от мембрани и стига до ДНК, постига ДЕФЕКТИ в ГЕНИТЕ.

ГЕННИ МУТАЦИИ (ДЕФОРМАЦИИ)

А РАКЪТ е именно ГЕНЕН ДЕФЕКТ, както твърди официалната медицина. По-долу ще видите, че ракът не се предизвиква от генен дефект, а той само би възбудил рака или да го усложни.

Дефектите в гените или лабилните връзки в ДНК при химическия пренос на информацията в организма и между организмите всъщност не усложнява само болестта "рак", а и всички други болести. Ние тук подчертаваме универсалната роля на свръхкиселинността върху влошаване на здравето, а не само при рака, и че свръхкиселинността дори води до мутации и защо. Защото хистоните и нехистоните, които обвиват и пазят ДНК, и които са АЛКАЛНИ съединения, при свръхкиселинност биват повреждани. Т.е. свръхкиселинността, преминала по електролитен път през всички мембрани, уврежда ДНК. Защото когато киселини и основи се съединят, те се неутрализират взаимно, като се отделя въглероден двуокис и вода. Така ДНК се оголва и уврежда. Точно това е и твърдение в учебник по БИОХИМИЯ за НСА, стр. 96, 1992:

"полинуклеотидната структура носи
…МОЩЕН ОТРИЦАТЕЛЕН ЗАРЯД –
сума от стотици или даже хиляди единични заряди.
Тъкмо това е причината, поради която
повечето от нуклеиновите киселини се свързват
с молекулите на АЛКАЛНИ БЕЛТЪЦИ (хистони),
в които преобладават
положителни заряди от типа NH3+ за неутрализиране.
"

Отначало кръвта се противи чрез своята БУФЕРНА СИСТЕМА (карбонатите), заради което трудно може да се установи в кръвта свръх-поляризация. Но, за да защити кръвта, буферната система постепенно отнема защитите на следващите нива и чак накрая рухва самата тя. Това свръхнапрежение на буферната система отлага карбонатите в ставите и сухожилията, което допълнително пречи на потока космическа енергия в организма. Все още няма медицински уреди, които да измерят р и р в цитозолите и нуклеозолите, нито в хроматина, хистоните и около ДНК.

Химичните лекарства по същата логика, за да достигнат ДНК, трябва да преодолеят множеството мембранни нива, което е невъзможно. Затова тяхното въздействие е индиректно чрез поляризацията и чрез замърсяване на енергийните канали и тялото с мъртва химия. А това е бавен и затова неефективен процес. Огромното количество дребни следствия (симптоми) лекарите наричат "причини" за рака, вместо ПЪРВАТА, ОСНОВНАТА (в основата на причино-следственото "Дърво") причина – свръх-киселинност (свръх-поляризация) от НЕЕСТЕСТВЕНО (ПОРОЧНО) ХРАНЕНЕ и замърсяването с МЪРТВА (кулинарна) храна и с мъртвата химия на лекарствата!!!

Никой от медиците не се и опитва да предложи на пациентите НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ и

ПАНАЦЕЯТА:
ПРЕЧИСТВАНЕ на ОРГАНИЗМА!

БЯЛАТА МАФИЯ предпочита собствената си ТЕЖКА и СЛОЖНА система от фармация и хирургия, за да реализира в сметките си още по-ТЕЖКА и СЛОЖНА система от ПЕЧАЛБИ… Вместо да лекува истински…

Милионите случаи на "чудодейни" изцеления с гладуване, диета, пречистване на организма, масажи, акупунктура, хомеопатия, билки и т.н. са вън от статистиките… И това е информационно затъмнение, информационен терор и фалшификация на фактите от страна на бялата мафия.

Защо въпреки изрязаните (оперираните) сектори, поразени от рак, той отново се появява?

Всяка болест на който и да било орган или система е болест на целия организъм. ДНК и РНК не са единствените носители на наследствения код. Всяка клетка на организма се управлява от душа на умряло животно. Колкото по-важен орган изгражда клетката, в толкова по-висш в еволюцията организъм е живяла душата. Водата притежава памет (в хомеопатията едно лекарство са разрежда десетина пъти всеки път 1:1000, докато накрая в разтвора не остава нито една молекула от лекарството. Но този разтвор без нито една молекула от лекарството лекува много по-ефикасно от самото лекарство). Кръвта и всички разтвори в организма по същия начин запаметяват грешния (раков) код за изграждане на клетки и този грешен код първо се прочита от душите. Така след изрязването на тумора грешният код остава в паметта на разтворите, душите го предават на всички клетки и получаваме т.нар. разсейки. Ето защо оперативното отстраняване на рака е само едно временно решение.

По същата причина яденето на месо причинява рак. Висшите животни имат много по-сложни гени от растенията. Макар и обработени кулинарно, гените в месото се прочитат от душите в клетките на консуматора и тези души са затормозени и раздвоени – по кода на организма, в който живеят, или по кода на изяденото месо да произвеждат гени. И понякога избират грешния вариант, т.е. рак или друга болест…

Този материал е писан преди 15 години. Едва днес виждаме МАСОВА публикация, потвърждаваща нашите изследвания относно това, че АЛКАЛНОСТА "убива" раковите клетки.

И в тази статия СМЕЛО се доказва защо ВСИЧКО, което лекува ефикасно, е СКРИВАНО и обругавано:

Защото СВЕТОВНИТЕ КУКЛОВОДИ – банкерите Ротшилд и Рокфелер са собственици на най-големите фармации и болници в света. Ако хората разберат, че човек може да се лекува БЕЗ ПАРИ и без лекарства, тия ПСИХОПАТСКИ изчадия ще загубят МИЛИАРДИТЕ си долари…

Но статията беше ИЗТРИТА само след 3 месеца…

НАЧИНЪТ НА ХРАНЕНЕ:
НАШЕТО ЛЕЧЕНИЕ, ПРОФИЛАКТИКА И
УСЛОВИЕ за НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ

  
ГЪБАТА КАНДИДА, ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА РАКА
ГЪБАТА КАНДИДА ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА РАКА

Първоначалната наша теза, че МУТАЦИЯТА на клетките поради повишената киселинност на организма, изказана от нас преди 20 години, че е причина за рака, не се потвърди напълно – тя се оказа само ЕДНА от разновидностите на рака. Тезата, че ракът е мутирали клетки, ние взехме от официалната литература и върху нея изградихме тезата за лечението на рака посредством алкализиране и пречистване на организма. Тезата, че причината и какво точно е ракът се оказа частично вярна, но нашата теза за лечението му се оказа 100% вярна. Защото ние прилагаме УНИВЕРСАЛЕН (КОМПЛЕКСЕН) подход при лечението, понеже всички болести имат една и съща ОСНОВНА причина – свръхкиселинността и замърсеността на организма.

Ние обаче ще подчертаем тук най-важното – СКУДОУМИЕТО на БЯЛАТА МАФИЯ, наречена ОФИЦИАЛНА МЕДИЦИНА, която не се интересува от истината, а от ПЕЧАЛБИТЕ си и от АВТОРИТЕТИТЕ, които ги диктуват – световните олигархически кукловоди, които разчитайки на ЛИПСАТА НА ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ у ЗУБРАЧИТЕ ДОКТОРИ, те по естествен път, без да подозират, лъжат и увреждат прехласнатите по техния АВТОРИТЕТ наивни граждани, при това ИЗКУСТВЕН авторитет, грижливо ескалиран от слугинските медии, също завладени и командвани от същите кукловоди.

С изненада научихме, че най-честата причина за рака е гъбична инфекция, причинена от ГЪБАТА КАНДИДА. Но ние допускаме, че и други гъбични инфекции могат да причинят рак, както и някои вируси. Има такива изследвания, които го доказват. Разнообразните причинители усложняват задачата – а официалните доктори искат да има една и само една причина.

Да, има такава – грешка(и) в развитието или неговата липса. Но това не е НЕЩО ИЗВЪН човека, което го напада, както се опитват да ни внушат докторите и което трябва да бъде унищожено, а нещо ОТВЪТРЕ в човека – неговото незряло съзнание, е истинският враг. А както знаем ЗА ПОВДИГАНЕТО НА СЪЗНАНИЕТО ВСЕ ОЩЕ НЯМА ХАПЧЕТА И ОПЕРАЦИИ. И никога няма да има…

И точно тук е и СЕНЗАЦИОННИЯТ МОМЕНТ:

Имунитетът на организма или по-точно казано ВИСОКОЧЕСТОТНАТА ЕНЕРГИЙНА СИЛА на организма да излъчва енергия, която убива и пречи на микроорганизмите да побеждават нашия организъм, подтиква определени наши клетки да се ВИДОИЗМЕНЯТ и да НАПАДАТ инфекциите. И така, тези ВИДОИЗМЕНЕНИ КЛЕТКИ служат за щит против вредителите.

Вижте на схемата високочестотните (надсветлинни) енергии , които определят имунитета и особено енергия  – биополето, енергията на имунитета:

Ако имунитетът (енергия ) е слаб, организмът произвежда повече такива ЗАЩИТНИ клетки, за да трансформира и излъчи повече високочестотна енергия (имунитет) и КИСЛОРОД, който алкализира средата, и това убива гъбата кандида, която живее в силно киселинна среда. Наличието на такива клетки говори за СЛАБ ИМУНИТЕТ. Но тези клетки са полезни за организма по две причини – първо, те са първите, които почват борбата срещу неприятеля и второ – те са СИМПТОМ (СИГНАЛ), че нещо сме сбъркали и трябва да го поправим.

Да, обаче официалната медицина взема ТИЯ ПОЛЕЗНИ КЛЕТКИ за враг и ги НАБЕЖДАВА за ракови. И че именно тия полезни клетки са врагът и почва да ги УНИЩОЖАВА.

Т.е. официалната медицина УНИЩОЖАВА ПОЛЕЗНИТЕ КЛЕТКИ, макар и видоизменени, които именно ни защитават от инфекцията. Вместо да помогнат на организма, като засилят имунитета и така тия изменени клетки да си свършат сами работата по обезвреждане на инфекцията и след като си свършат работа организмът да ги нормализира, т.е. тия видоизменени клетки сами да изчезнат, медиците не само ги унищожават, но и по всякакъв начин унищожават имунитета и способността на организма да се справи САМ. Т.е. медиците по всякакъв начин пречат на организма да се защити САМ.

Как му пречат? Ами чрез всякакви мъртви химии, облъчвания, операции, вредни храни и какви ли не интервенции и не на последно място, с ПАНИКАТА у пациента, че това е "НЕЛЕЧИМА" болест, с цел той да се ПРЕДАДЕ на техните ръце, та последните по-лесно да трупат МИЛИОНИ.

Да, ето това е скудоумието на редовите ЛЕКАРИ ЗУБРАЧИ. Те са приели БЕЗКРИТИЧНО АВТОРИТЕТА на началниците-професори във ВЛАСТТА на здравеопазването на съответната държава, те пък от своя страна – авторитета на международната бяла мафия, контролираща медиите, икономическата и политическа власт на света.

Т.е. не че тая болест е нелечима, а докторите зубрачи СЪЗДАВАТ УСЛОВИЯ тази болест да не бъде излекувана.

ПЪРВО, Те УНИЩОЖАВАТ именно клетките, които се борят с вредителя и ВТОРО – УНИЩОЖАВАТ СИГНАЛНАТА СИСТЕМА, която ни алармира за опасността и ни принуждава ДА ПРОМЕНИМ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ – ДА ПОПРАВИМ ГРЕШКИТЕ СИ.

Т.е. официалните медици искат от нас да станем безволни и безмозъчни същества, биороботи без съпротива и да ни ИЗЗЕМАТ функциите да се лекуваме сами, а с това да ни ИЗЗЕМАТ и ПАРИТЕ!

На 21 юни 2017 по бТВ имаше предаване с една от най-успешните у нас баскетболистки Гергана Брънзова, заболяла от множествена склероза (вид рак) и с помощта на гъбата кандида. Тя изоставя официалната "медицина" и започва свой път. Тази страница до това време беше създадена и ние само добавяме двата филма на бТВ с тоя абзац. Всичко, което ще видите от филмите, е практиката, която и ние препоръчваме. Нещо повече, Гери ни показва и неща, които не коментира по телевизията – това, че прави упражненията на йогите (асаните). Вторият филм е ЗАБРАНЕН В ЦЯЛ СВЯТ в канала Ю-Тюб. И не си мислете, че е поради някакви авторски права – в угода на Бялата мафия е:
Откривателят на причината за рака,
лежал 4 години в затвора за това,
че казва на хората истината за рака,
с отнети лекарски права по същата причина,
д-р Тулио Симончини.
Той показва едно от средствата за лечение:
сода бикарбонат
.

Може да прочетете какво казва д-р Симончини,
като кликнете следващата снимка:

ХИМЕОТЕРАПИЯТА
НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТА НА МЕДИЦИНАТА

Горното заглавие бе линк към страница,
но тя бе унищожена, познайте защо?

Дано тази страница не я унищожат скоро:
ДРУГИ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ РАК – КАК?

Лъжите, информационният вакуум,
саботирането и фалшифицирането
на изследванията на науката относно болестите е

ПРЕСТЪПНА НАГЛОСТ!
ТОВА Е ДВОЙНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ:
  ПОДТИК КЪМ САМОУБИЙСТВО
и
ЧИСТО (ПОСТЕПЕННО) УБИЙСТВО в ИМЕТО НА ПЕЧАЛБАТА

Граждани, вземете се в ръце, зарежете порочния си начин на живот и почвайте промяната на съдбата си с природосъобразно хранене и тренировки и грижа за собственото си здраве! А ние сме тук да ви помогнем по ПЪТЯ

Бъдете САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ЛИЧНОСТИ, а не безволни биороботи, чакащи на господаря-доктор отвън да го командва и му поправя грешките! И побързайте, докато световните кукловоди не са ни изпотрепали и изтрили тая тук информация…

НАЧИНЪТ НА ХРАНЕНЕ:
НАШЕТО ЛЕЧЕНИЕ, ПРОФИЛАКТИКА И
УСЛОВИЕ за НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ

5
^горе^

СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ БОЛЕСТИ

Сърдечно-съдовите болести - завинаги решен проблем

И ЛЕЧЕНИЕТО НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВИТЕ БЛЕСТИ Е ПОГРЕШНО

ПРИЗНАНИЕ НА ОСЪЗНАЛ СЕ ЛЕКАР

ПРИЧИНАТА ЗА ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ отново е ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА с кулинарно обработена (мъртва) храна, лоши комбинации на храните, обездвиженост, прости захари (рафинирани), месо и липсата на стремеж към развитие. Последното идва пак от същото – замърсяване на организма.

За да ИЗХВЪРЛИ това ЗАМЪРСЯВАНЕ, ОРГАНИЗМЪТ ПОВИШАВА НАЛЯГАНЕТО, за да изтика шлаките от кръвоносната система и да ги насочи към отделителната. Т.е. повишаването на кръвното налягане е САМО-ЗАЩИТНА, САМО-ПРЕЧИСТВАЩА, т.е. ПОЛЕЗНА реакция на здравия организъм. Вместо да ПОМОГНЕ да се САМО-ПРЕЧИСТИ ОРГАНИЗМА, медицината (официалната) ИЗКУСТВЕНО сваля налягането, защото то наистина е опасно. Но с това НЕ ПРЕМАХВА ПРИЧИНАТА за това заболяване – ЗАМЪРСЯВАНЕТО, напротив – усложнява го. Постига ВРЕМЕНЕН, ЛЪЖЛИВ ефект на спокойствие у болния и той се ОСТАВЯ на "грижите" на лекаря. Това е и ЦЕЛТА – ПАРÀТА.

Но става и нещо по-лошо – ЛЕКАРСТВАТА не са ХРАНА, а МЪРТВА ХИМИЯ, която ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАМЪРСЯВА ОРГАНИЗМА с отлагания по фасции, сухожилия, кости, нерви и т.н. Т.е. замърсяване на всичко, което провежда и трансформира космическата НАДСВЕТЛИННА високочестотна енергия от нива :

Така болният от кръвно става ЗАВИСИМ от лекарствата, защото те не само не пречистват организма, но и допълнително го замърсяват. Така той не може да се излекува и става придатък на лекарствата. Т.е. лекарствата КОНСЕРВИРАТ, СТАБИЛИЗИРАТ ПРИЧИНАТА за болестта (ЗАМЪРСЯВАНЕТО) и самата болест става "нелечима", защото хапчетата пречат на човек да се пречисти, както и да поеме нещата в свои ръце.

Нещо повече – хапчетата РАЗБОЛЯВАТ ЧОВЕКА ПСИХИЧЕСКИ!!!

Защото замърсяват най вече СТОМАХА. По стените му започва да се отлага все повече ЗАЩИТНА слуз, която пречи на храносмилането. Постепенно тая полепнала слуз потъмнява и накрая дори става ЧЕРНА. И това става от всички медикаменти, не само от тия против кръвно. Появява се лош дъх, но това удря най вече психиката, защото стомахът е свързан с нея пряко. Човек става отпуснат, мързелив, обезверен, ФЛЕГМАТИЧЕН. А ФЛЕГМА означава ЧЕРНА ЗЛЪЧКА. Защото това замърсяване на храносмилателния тракт замърсява и злъчката, и черния дроб.

Така лекуващият се с хапчета си навлича допълнителни замърсявания на организма и където те се струпат най-много, там избива и нова болест (замърсяване).

Думата КЛИНИКА произлиза от думата CLEAN (ЧИСТЯ), т.е. първоначално клиниките (болниците) са били предназначени за ЧИСТЕНЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ на организма. Но всички ние знаем, че вече в НИКОЯ БОЛНИЦА никой не си чисти (му) (чистят) организма – точно обратното – ДОЗАМЪРСЯВАТ го с мъртва и ненужна химия, обездвижват го (вкисват го – ниска циркулация на кислород от слабо дишане), само за да бъде потушен СИМПТОМЪТ, СИГНАЛЪТ, ПРИЧИНАТА – ЗАМЪРСЯВАНЕТО.

Само се чудя, как толкова УЧЕНИТЕ доктори са ЗОМБИРАНИ толкова много и не се сещат за истинската причина за болестите? Та нали те са станали доктори именно от хуманни съображения, да помагат на другите? Толкова ли е трудно да се откажат от порочната фармо-дивотия?

Отговорът е като горния. Докато учат (ЗУБРЯТ) като млади, когато логическото мислене още не е формирано стабилно, а това става след 24 годишна възраст, от тежкия зубрачески (зомботворчески) труд и главно ОТ ПОРОЧНОТО ХРАНЕНЕ, което им е наложено от деца, те докато завършат така се ЗАМЪРСЯВАТ ФИЗИЧЕСКИ, че логическото мислене никога не ги спохожда. И така те стават ЖЕРТВА НА СИСТЕМАТА, която ги учи и която ги е заблуждавала още от деца. И после те самите правят другите хора ЖЕРТВИ на официалната медицинска система.

Затова не бива да виним докторите, а да им помогнем да разберат нещата с ЛИЧЕН ПРИМЕР. Защото все повече млади доктори се ориентират към природосъобразните методи

7
^горе^
ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕСТИ

ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕСТИ

ФАЛШИФИКАЦИИТЕ В
ПСИХОЛОГИЯТА И ПСИХИАТРИЯТА
КАТО ПСЕВДО НАУКИ

ПСИХИЧЕСКИ (ДУШЕВНИ) БОЛЕСТИ
НЕ СЪЩЕСТВУВАТ

Тук ще обясним горното парадоксално твърдение. Щом психически болести не съществуват, защо има толкова лекари и обслужващ персонал при тях? Въпросът е основателен, защото психологията и психиатрията са ВЪРХЪТ на отдавна КОМПРОМЕТИРАНАТА официална "медицина". Никъде в която и да било наука няма такова струпване на АНТИНАУЧНОСТ, претенциозност, антипрофесионализъм, мафиотизъм, демагогия, кариеризъм, корупция и АНТИХУМАНИЗЪМ.

Всички от тая гилдия признават, че не съществуват никакви технически, химически, физически, математически, т.е. обективни средства и методи, с които да бъде потвърден (обективно) който и да било психически процес или болест. Всичко е оставено на СУБЕКТИВНАТА оценка на лекаря. И какво става, ако той не е в час (корумпиран, зомбиран, кариерист, недоучил, назначен с протекции или получил професионални деформации  "доктор"…)???

Ние от средното поколение никога няма да забравим американските филми-шедьоври:

"ПОЛЕТ НАД КУКУВИЧЕ ГНЕЗДО" (One Flew Over The Cuckoo's Nest) с великия Джак Никълсън, "ФРАНСИС" и много други, които показват издевателствата над съдбите на хората от страна на т.нар. доктори психиатри, методите и средствата за отнемане на самоличността на хора, терорът и саморазправата на властта над неудобните…

Гледайте тук ТРЕЙЛЪР на тоя исторически филм:
ПОЛЕТ НАД КУКУВИЧЕ ГНЕЗДО

А това пък е кавърът на български с български артисти.

 

На първо място – думите ПСИХОлогия и ПСИХИатрия произлизат от две думи – ПСИХЕ (ДУША от гръцки) и логия (наука – пак от гръцки) и атрия от латинското атриум (предверие, предсърдие). Не е ясно защо психиатрията е свързана със сърцето. Можем да предположим, че сърцето и сърдечните теми са свързани пак с ДУШАТА. Нали когато искаме да онагледим някой човек с голяма доброта, ние казваме "тоя човек има голямо сърце".

Накратко, и двете медицински области изразяват НАУКА ЗА ДУШАТА.

Но както ще видим, тия ПСЕВДО науки НЯМАТ НИЩО ОБЩО както с ДУШАТА, така и с науката.

Защото официалите, за да скрият невежеството си относно ДУШАТА, главното съдържание в тия науки, те вместо да кажат ДУШЕлогия и ДУШЕатрия, за да стане ясно и на децата за какво става дума, те го ЗАМЪГЛЯВАТ с "ПСИХЕ", като по-неясно за повечето хора по Земята, които не знаят гръцки език.

Когато научим, че ДУШАТА е МАТЕРИАЛНО ТЯЛО със строго определена и ясна структура, маса, големина, вещества, от което е създадена, с енергопреносна и енергопотребителна система и с точно определена по вещество и честота енергия, която ползва, за да съществува, ще научим, че официалите изобщо НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от това тяло и продължават да ни ЗАБЛУЖДАВАТ, че душевните болести се предизвикват от химически изменения някъде из мозъка или нервите.

Т.е. тяхната наука има име ДУШЕлогия, но те не лекуват ДУШАта, а правят някакви химически фокуси не в ДУШАта, а в мозъка или нервите.

АБСУРДЪТ ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН, когато разберете, че ДУШАТА има ГОЛЕМИНА колкото приблизително ПРОТОНА, който е съставна част от ядрото на атома, т.е. душата е по-малка от ядрото на атома, което пък е милиони пъти по-малко от целия атом. А МОЛЕКУЛИТЕ пък са милиони пъти по-големи от атома, особено ако са по-сложни като молекулите на лекарствата и особено на органичните вещества.

Така ХИМЕО-ТЕРАПИЯТА "лекува" с вещества, чиито молекули са МИЛИАРДИ ПЪТИ ПО ГОЛЕМИ от ДУШАТА, т.е. ДУШАТА е милиарди пъти по-малка от молекулите на лекарствата и в които ДУШАТА ПЛУВА В ПРОСТРАНСТВОТО МЕЖДУ АТОМИТЕ И ЕЛЕКТРОНИТЕ ТАКА, КАКТО НИЕ ЩЕ ПЛУВАМЕ В КОСМОСА МЕЖДУ НАШАТА ЗВЕЗДА (Слънцето) и ДРУГИТЕ ПЛАНЕТИ то Слънчевата система.

Т.е. ДУШАТА има отношение като размер към протона така, както ние имаме отношение като размер към Слънцето. Душата, особено когато се е появила на бял свят, преди да си изгради по-големи "превозни средства" и местообитания, е кръжала около протоните на някой случаен атом като около звезди, защото те са били източник на енергия за душата така, както Слънцето за нас.

Т.е. ДУШАТА НЯМА и не може да има НИКАКВА ПРЯКА ВРЪЗКА С ХИМИЯТА на лекарствата, т.е. ДУШАТА НЕ СЕ ВЛИЯЕ (пряко) ОТ ЛЕКАРСТВАТА. Косвената връзка между тях обаче е такава, каквато е връзката мужду нас и Слънчевата система – между нас и слънцето и между нас и другите планети от Слънчевата система. Колкото и да е силно въздействието на слънчевата система върху нас, ние си оставаме достатъчно независими от нея, а в бъдеще дори може да я напуснем (да я елиминираме, когато овладеем надсветлинните скорости). Така и душата е независима от лекарствата и винаги може да ги напусне (елиминира). Т.е.

ДУШАТА НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ХИМИЯ (на лекарствата), а само от ЕНЕРГИЯТА на ниво , с която се захранва:

Повечето психиатри твърдят, че ДУШАТА НЕ Е ОРГАН, а само ЯВЛЕНИЕ, ФУНКЦИЯ на други органи – мозък, мозъчни течности, нерви, химически реакции, т.е. че душата е НИЩО, защото според тях няма МАСА, няма размер, няма структура, няма местообитание, нито било нещо самостоятелно, което би рябвало да има, ако е самостоятелно, самостоятелна енергопреносна и енергопотребителна система. И щом като душата не съществува като структура, а само като функция на други органи, тогава докторите ЗАЩО СА СЛОЖИЛИ ЗАГЛАВИЕ (ИМЕ) на това "явление" – "ДУША", а не са измислили ДРУГО ИМЕ, което да отговаря на дйствителността?…

И защо говорят за ПСИХИЧЕСКИ (ДУШЕВНИ) болести така, както се говори за другите ОРГАНИ – уж душата било само явление, не било физическо тяло (т.е. ДУШАТА НЕ БИЛА ОРГАН), а СМИСЪЛТ на изреченията в психологията и психиатрията показва наличие на орган по подобие на другите блести:

1. СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ БОЛЕСТИ (болести НА сърцето и кръвоносните съдове).
2. СТОМАШНО-ЧРЕВНИ БОЛЕСТИ (болести НА храносмилателната система).
3. ЕНДОКРИННИ БОЛЕСТИ (болести НА жлезите с вътрешна секреция).
4. ПОЛОВИ БОЛЕСТИ (болести НА половите органи).
5. ЧЕРНОДРОБНИ БОЛЕСТИ (болести НА черния дроб и злъчката).
6. ……………………???

Докторите построяват изреченията си относно психологията и психиатрията ПО ГОРНОТО ПОДОБИЕ, т.е. те се изразяват така:

7. ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕСТИ [болести НА психиката (душата)].
Т.е. докторите се изразяват така, че ние да разберем, че ДУШАТА Е ОРГАН и че именно ТОЯ ОРГАН (ДУШАТА) Е БОЛЕН(А).

Щом като СПОРЕД ДОКТОРИТЕ ДУШАТА НЕ Е ОРГАН, защо говорейки за нея, ни карат да мислим ОБРАТНОТО – че душата е орган??? Защо не си ОПРАВЯТ ГРАМАТИКАТА и да се изразяват правилно, т.е. да ни накарат да разбираме, че душата не е орган, или са толкова НЕГРАМОТНИ да показват малоумието си или нас ни правят на малоумни? Или обратно – докторите ПОДСЪЗНАТЕЛНО УСЕЩАТ, че ДУШАТА Е ФИЗИЧЕСКИ ОРГАН и наистина ПОДСЪЗНАТЕЛНО се изразяват правилно? Ще видим, че нищо от горното не е вярно. Или по-точно във всяко едно има някаква истина, но НИКОГА НЕ И ЦЯЛАТА ИСТИНА!!! А НЯМА ПО-СЪВЪРШЕНА ЛЪЖА ОТ ПОЛУИСТИНАТА

Тогава нека изясним НАКРАТКО КАКВО Е ДУШАТА:

1. ПЪРВАТА ЖИВА СТРУКТУРА по време на появяване е Фундаменталният (основният) квант на живота (разумът, абстрактно-логическото мислене – в религиите е известен като ДУХ). „Квант” означава най-малка неделима структура. Ако се раздели, ще бъде разрушена. Понеже духът е голям, приблизително колкото протона, когото ползва за източник на енергия, духът се стреними да има около себе си много повече източници на енергия (повече протони) и да се движи по-бързо в пространството, за да ги придобива. Но понеже протонът е само част от атомите, на духа се налага да групира, заедно с протоните, целите атоми. Но тъй като атомите не са самостоятелни в природата, а свързани в молекули (огромни събирателни от атоми), това налага на духа да групира около себе си направо цели вещества. Но понеже е милиони пъти по-малък от тях, той това не може да го върши с "голи ръце". Затова той създава ВТОРИЧНИ ИЗКУСТВЕНИ СТРУКТУРИ от своето вещество, които не само да подчинят веществата (да ги вдигат, преместват, групират), но и да автоматизира процеса (биокомпютри). Тези вторични (ВТОРИ) помощни структури религиите наричат ДУШИ.

2. ВТОРАТА ЖИВА СТРУКТУРА, СЪЗДАДЕНА ОТ ДУХА от достъпни за духа елементарни частици, които са милиони пъти по-малки от атомите и от техните елементарни частици като протони, неутрони и пр. Втората структура има два вида функционални кванти (мъжки и женски) – психиката, известни в религиите като ДУШИ (мъжки и женски). Душите са биороботите, които обслужват духовете, т.е. това са ПРОГРАМИРАНИ от духа помощни биомашини за определени действия. Това е ПОДСЪЗНАНИЕТО на духа или човека. Душите играят роля на СИГНАЛНА СИСТЕМА за организма, която е настроена по космическите закони за развитие и да сигнаизира организма дали той правилно изпълява природните закони. Ако стане грешка, душите сигнализират, най-често с негативни чувства, които генерират ЕМОЦИИ, подтикващи физическото тяло към определени действия или бездействия.

3. ТРЕТАТА ЖИВА СТРУКТУРА – Физическото тяло. Т.е. първите и единствени структури, първото и единствено разделение на живота на Земята има три основни части. След което всяка една започва своето разделение и усложняване във времето в същия универсален алгоритъм на развитието.

Т.е. нашата НАУКА категорично ДОКАЗА, че ДУШАТА Е МАТЕРИАЛНО ТЯЛО. Но ДУШАТА НЕ Е ТЕЛЕСЕН (ХИМЕЧЕСКИ) ОРГАН, ДУШАТА Е ПОСТОЯННА и СЪВЪРШЕНА ВЕЛИЧИНА, конструирана от духа, която не се влияе от химическите реакции на организма ПРЯКО, излиза, че БОЛЕСТИ НА ДУШАТА са невъзможни. А НИЕ ВИЖДАМЕ С ОЧИТЕ СИ, че "психически" болести все пак има – те са ФАКТ!

Накратко – ХИМИЯТА НЯМА ПРЯКА ВРЪЗКА С ДУШАТА, която психиатрите се опитват да лекуват. Те даже отричат и съществуването на самата душа и приемат психическите прояви като комбинация на ХИМИЧЕСКИ реакции и нищо повече.

Вижте на схемата кои честоти (енергии) хранят душата и сами си направете сметка, дали лекарствата могат да засегнат душата. Това са честотите с номер на схемата по-долу:

или накратко:

Т.е. честотите, с които се храни душата, са 100 000 (сто хиляди) пъти по-бързи от светлината и 100,000,000,000 пъти (сто милиарда пъти) по-бързи от химическите реакции (честотата на звуците ). Всяка енергия вдясно от предната (лявата), е 100 пъти по-бърза от предишната (лявата) на нея. Но енергия (душевната) не е пределът на честотите, които взаимодействат с нашето същество и можем да ги използваме като информация – следващата  е енергията на ДУХА. Следващите енергии , … вече не се осъзнават (не можем да ги контролираме) и минават в нас само като енергия, а не като информация.

Как се лекуват психическите болести и отклонения? Несъмнено химическите реакции имат отношение към душата, но те са далечни, косвени и трябват дългогодишни изменения на химическите процеси и химически натрупвания (замърсяване на организма с мъртва храна и отрови), за да повлияят забележимо на душата. Тя се снабдява с енергия по енергийните канали за прана, първичните наречени от йогите сушумна (по гръбнака), ида и пингала (виещи се около гръбнака и пресичащи се в чакрите) – както твърди науката Йога, всички енергийни канали в организма били 8,400,000.

За да имаме нормално протичащи психически (душевни) процеси, просто трябва да поддържаме тялото си чисто, да го пречистваме и така мъртвите вещества от храната и отровите да не пречат на енергия да стига до душата и така тя да възнаграждава организма с правилни чувства и емоции – с вдъхновение, а не както повечето – с бездушие, леност, отчужденост…

Акопунктурни точки, вход-изход на прана (космическа енергия), ин-ян

Тази енергия влиза в организма не само по главните канали сушумна, ида и пингала (гръбначния канал и другите два около него), но и през всички акупунктурни точки, които са хиляди по кожата на цялото ни тяло и най-вече на дланите, ходилата и ушите, т.е. за психическото ни (душевно) здраве роля играе абсолютно всичко – кожа, вътрешни органи, нерви, зрение, ум, разум, т.е. всички структури на организма имат задача да отведат космическата енеркия към душата, както и обратно – душата да даде сигнал на космоса до къде е стигнала с управлението на физическото тяло..:

Лекарствата допълнително задръстват целия организъм, те влошават връзката на душата с енергия и отклоняват вниманието на човека ДА СЕ ПРЕЧИСТИ, като ВЯРВА на глупостите на докторята в тяхната непогрешимост…

Психическите (душевни) болести са най-лесно лечими болести, понеже душата е първият обект, който главният поток на енергията среща по пътя си, преди да зареди всички останали органи. Т.е. пречистването на организма и комплексното, хармонично развитие (йога) унищожава всяка болест, включително и най-тежките уж "нелечими" според официалите болести.

Ако зомбираните докторя бяха прави, "психическите" болести отдавна щяха да са изчезнали. Както и всички останали болести. Но не това е целта на ОФИЦИАЛИТЕ – те насърчават грешното лечение за пълнене на касите на най-големите мафиоти-фармацевти и хирурзи, както и търговията с органи – най-потресаващото падение на официалите…

Накратко – ДУШАТА В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО се снабдява с енергия по ПРОВОДНИЦИТЕ, които са 8 милиона и 400 хиляди и тя зависи от цялостното състояние на организма (чистота) на всички входно-изходни канали на космическа енергия. А не както си мислят докторята, че само химическите процеси в мозъка определят нашето поведение, чувства и емоции.

Така докторята принизяват човека до ПРОСТА РОБОТИЗИРАНА ХИМИЧЕСКА система, а не като космическо същество, съединено чрез високочестотните енергии с целия космос и с всички живи същества в него.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

ДУШАТА е НЕДОСЕГАЕМА ЗА ХИМИЧЕСКИТЕ ВЕЩЕСТВА. Душата е КОНСТАНТНА и съвършена величина, т.е. тя не се променя и никакви физически, химически и въобще всички материални опити да й се повлияе пряко можем да квалифицираме с езика на самите психиатри като ПЕРСИСТЕНТНИ НАЛУДНИ РАЗСТРОЙСТВА на докторята, т.е. постоянни налудности в опитите да се "лекуват" душевните болести.

И тъй като душата е съвършена, как ще "лекуваш" съвършенството? Съвсем ясно е, че душата не може да боледува и от това следва, че:

ДУШЕВНИ (ПСИХИЧЕСКИ) БОЛЕСТИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ

А "психическите" болести не са нищо друго, освен НАРУШЕНА ВРЪЗКА МЕЖДУ КОСМИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ, ЦИРКУЛИЩА В ТЯЛОТО, И ДУШАТА. Защото това не са БОЛЕСТИ НА ДУШАТА (понеже тя е съвършена). Затова тия болести не трябва да се наричат "психически", а болести на морала, болести на (под)съзнанието, на ЗНАНИЕТО, което е допуснало замърсяването и заблудите. Защото има и хора, които грешат, не защото са глупави или аморални, а защото никой не им е казал причините за болестите, което би трябвало това да направят лекарите. Затова психическите болести трябва да се нарекат обществено-зависими. По-нататък ще мислим как да наричаме тия болести, тук може да сложим някакви работни имена като: болести на морала, болести на (под)сазнанието, болести на недоразвитото или замърсено (под)съзнание…

За да може физическото тяло правилно да ИЗПЪЛНЯВА командите и да разбира сигналите на душата, т.е. за да бъде човек "в ред", то трябва да е съвършено чисто. Ако не е, трябва да бъде пречистено и когато това се изпълни, всякакви психични болести изчезват яко дим. А при соматичните увреждания има нови средства, които предстои да споделим с вас в бъдеще – за сега в условията на мафиотско общество тия средства не могат да бъдат овладени… Кликни следващия линк и научи повече за

СЪТВОРЕНИЕТО НА ЖИВОТА

"ЛЕЖАЧКАТА МУ Е МАЙКАТА на всички проблеми" – твърди уличният тарикат. Официалната "медицина" е на нивото на уличния тарикатлък, щом персистира налудничавата си манийна практика на ЛЕЖАЧКАТА – т.е. ОБЕЗДВИЖВАНЕТО, което е ГАРАНТ на влошен метаболизъм, влошено снабдяване на кръвта и органите с кислород и живителната космическа енергия (надсветлинните честоти, които хранят душата), влошена физическа и психическа мобилизация на личността, влошено елиминиране на отровите, влошена самооценка на болния, влошен САМОКОНТРОЛ (което е и ЦЕЛТА – да си пробутват "лекарствата"), да докарат болния до пълна БЕЗКРИТИЧНОСТ и така да го точат финансово цял живот като роб на системата.

А ИЗОЛАТОРИТЕ-ЗАТВОРИ в които ЛЕЖАТ болните (престъпниците – те наистина са такива, щом са престъпили природните закони и затова са болни), с цялата си наглост наричат "лечебни заведения".

Съвсем ИЗБЯГАЛИ от истинския смисъл за лечение, лечебница, КЛИНИКА, което произлиза от английското КЛИЙН (CLEAN – ЧИСТЯ или относно човека: чист, чистоплътен, почистен, измит, незамърсен, без примеси, без дефекти, доброкачествен, добре оформен, с хубава линия, изящен, честен, невинен, почтен, благоприличен, ловък, изкусен, умел)…

Наистина ли КЛИНИКИТЕ ЧИСТЯТ болните или точно обратно – замърсяват ги с вещества, благоприлично наречени "лекарства", които ги няма в природата и затова се явяват отрова така, че болният да стане НАПЪЛНО ЗАВИСИМ от тях (ДРОГА идва от лекарство – DRUG, дрогерия – първоначалното име на аптеките) и така трансформират всяка болест в друга болест – физическата в психическа и обратно, като ЗАВИСИМОСТТА на болния расте цял живот и става пожизнена дрогираност (не може без лекарства). Болестта е уж "под контрол", но то всъщност е обратното – болестта цял живот контролира човека, като го ПРИНУЖДАВА да е вечен клиент на дрогериите.

ЛЕКАРСТВАТАХИМИЧЕСКИТЕ ПАТЕРИЦИ на болните, които те никога няма хвърлят и ще "докуцукат" малоценно до последния си миг. Нима може да се нарече "лечение" целият този мъчителен, зависим (дрогиран), непълно(мало)ценен живот?

ПОВЕЧЕ за ДУШАТА И ДУХА:
ТУК и ТУК

Ще ми се да разкажа поне накратко, ако имам време, конкретни случаи с мои ученици, които идваха при мен на консултации как да се справят с натресени им от официалите "психически болести". Когато научих историите им, разбрах, че нито един от тях не само че не е бил някога болен, но и са пострадали от тия "доктори" така, че последните трябва да бъдат съдени за нанасяне на телесни повреди и пропуснати ползи за десетки хиляди лева…

Но как да ги съдиш, когато съдът ще извика по закон ВЕЩО ЛИЦЕ, което ще е пак от СЪЩАТА БЯЛА МАФИЯ и няма как това "вещо лице" да навреди на съмафиотите си…

На филма долу ЗЛОКОБЕН ОСТРОВ с Леонардо ДиКаприо и режисьор Мартин Скорсезе, е показана мафиотската същност на психиатрията. Но не си мислете, че това е останало в миналото (50-те години на XX-ти век), същото продължава и сега. Е, не чак в такава извратена форма, но по същия начин психоболните са затваряни в затвор, наречен лудница или сладникаво замъглен като "Клиника за психично здраве". Горе обяснихме, че здраве посредством лекарства не може да има, най-малко в психиатрията. Но ЗДРАВЕ ЗА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ на Бялата мафия – със сигурност:

8
^горе^
ЕБОЛА

НОВИ КОЛОСАЛНИ ПЕЧАЛБИ ЗА БЯЛАТА МАФИЯ И ЗА ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО

           СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ

Подробно за вирусите говорихме по-горе ТУК. Но еболата е от поредните измислици на световните кукловоди за дестабилизиране, паника и поробване на света за пълнене на банковите им сметки… Не че няма такъв вирус и без значение дали е изкуствено създаден, наличен отдавна или модифициран, важното е, че той не е по-опасен от който и да било друг – ако човек живее правилно, тия тахтаби са безобидни.

И това се повтаря периодично през година-две и вече е постоянна практика за дестабилизация и истеризация на населението така, че да бъде вечно послушен клиент на дрогериите (аптеките) и на официалната власт. Защото медицината, Министерствата на здравеопазването във всички страни по света са официални институции, официално подчинени на официалната власт на всяка страна, а официалната власт, както знаем, е НЕЗАКОННА, мафиотска и неграмотна и в повечето случаи, подчинена на световната банкерска мафия, собственик на болници и фармацевтики.

Т.е. официалната медицина се "ръководи" от кукли на конци, подчинена на световните кукловоди, които са най-големите собственици на фармацевтични предприятия в света.

А какво можем да очакваме от нашата колониална държава, управлявана от същите тия световни кукловоди, дърпащи конците на нашите политици и "държавници", включително и на министрите на здравеопазването. А медиите, също подчинени на тия световни кукловоди, "надеждно" информират гражданите за всички тия явни конспирации.

Я ми кажете кой министър на здравеопазването у нас има ПРИНОС към науката или е просто един ЧИНОВНИК на подчинение на главния мафиот (държавен глава), който слабо го е еня за някакво си здраве, на някакви си колониални роби, наречени "граждани"…

ПОДРОБНОСТИ

6
^горе^
ПРАНА = ПАНАЦЕЯ

ПАНАЦЕЯТА - НАУЧНА РЕАЛНОСТ

Прана е Всеобщата (универсалната) космическа Енергия, от която произлизат всички енергии и когато разпределението на всички енергии е хармонично, тогава имаме НОРМАЛНО развитие, наречено ЗДРАВЕ (физическо, умствено, психическо в хармония). Т.е. съвършеното здраве е нормалното състояние на човека, а не нещо изключително, предназначено за богоизбрани. Но "медицината" мисли иначе – отклоненията от здравето е нещо обичайно (обичайна практика на разврата), което пълни касите на "медицината", а съвършеното здраве било нещо свръхсекретно и недостижимо и се постигало само теоретично:


Честоти и скорости в см/сек за преход между тях и между световете

ЕНЕРГИЙНИ ТРАНСФОРМАЦИИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО

Горната схема е крайно опростен модел за представяне на трансформацията на енергията във физическа проекция. Защото представената схема е РАВНИННА ПРОЕКЦИЯ (както при прожектирането на филм – от филмова лента на екран). Но както се вижда, човешкото тяло не е равнина, а триизмерно тяло. Схемата само показва, че ако НА ПЪТЯ НА ЕНЕРГИЯТА застане някакво препятствие, то ПРОЕКЦИЯТА (тялото), ще бъде ИЗКРИВЕНА, МЪТНА или може нацяло да изчезне (смърт). Това показва, че ако искаме да бъдем СЪВЪРШЕНИ като МАТРИЦАТА (ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО), създадени от СЪВЪРШЕНСТВОТО (ДУХА), то ПРЕНОСЪТ на енергия от енергийното тяло към физическото, трябва също да е съвършен. С други думи – физическото тяло с неговите канали на енергия трябва да е СЪВЪРШЕНО ЧИСТО, за да имаме и СЪВЪРШЕНО ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО.

Нещо повече, ако преносът на енергия от матрицата (енергийното тяло) към физическото не се възпрепятства от каквото и да било (съвършена чистота), то ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО ЩЕ БЪДЕ БЕЗСМЪРТНО така, както и ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО Е БЕЗСМЪРТНО. Но тук има една особеност:

1. Енергийното тяло на Хомо Сапиенс може да живее заедно с физическото до 1000 години (±200);
2. Енергийното тяло на Хомо Галактикус може да живее заедно с физическото до един септилион години
(число 1 с 24 нули), което практически е БЕЗСМЪРТИЕ в рамките на Живота на "Вселената" (нашия Свят)… Виж повече за явлението

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА

Зародишите на живота (квантите на живота) ("Светия Дух"), са дошли от Слънцето… Те създават свои автоматизирани "помощници" за своето развитие, както ние създаваме техническите средства. Тези автоматизирани помощници ги наричаме "Души". Духовете и Душите заедно създават гравитационните ("физическите", т.е. химическите) тела като свои бази за развитие. ЕДИНСТВОТО (Йога) на тялото се поддържа от енергийни полета, създавани от Чакрите и техните подсистеми, от съвкупността от излъчванията на всички души, които управляват всяка клетка или души, управляващи определени системи от клетки, чиято съвкупност от излъчвания ние наричаме "Енергийно тяло" (матрица).

Енергийното тяло (Матрицата) отглежда, храни и "възпитава" с енергия (информация) и развива клетките на организма. Енергийното тяло (Матрицата) е вечно като енергията (информацията) и не се променя с времето. По негово подобие трябва да се развива и Физическото тяло.

Но това никога не става 100%, защото хората живеят природо-НЕсъобразно, замърсяват телата си и енергията (информацията) стига грешна, изкривена и слаба до клетките, което води до деформации (болести) в тях. И когато енергията не може да стигне "екрана" (проекцията), настъпва смърт, физическото тяло се разпада, след което се разпада и енергийното тяло на Хомо Сапиенс след 40 дни. Докато енергийното тяло на Хомо Галактикус не се разпада никога в рамките на пребиваването си в нашия свят…

Най-съвършените йоги постигат безсмъртие, защото успяват да приведат в 100%-но съответствие своите клетки с Матрицата (Енергийното тяло), т.е. да създадат безпрепятствен трансфер на енергията (Матрица-тяло  1:1)…

Христос е съживил Лазар, защото с мощен енергиен поток е пренесъл информацията от Енергийното му тяло в мъртвите му клетки, но при положение, когато енергийнто му тяло все още не е било разрушено, т.е. преди 40-ия ден от смъртта му…

Друга панацея е НАДСВЕТЛИННАТА СКОРОСТ (която до 5-10 години ще постигнем, ако имаме Дух… Дух има само Хомо Галактикус – Хомо Сапиенс няма). Тя ще прочисти до съвършенство тялото, при което деца, старци, сакати… (ако са от биологическия вид Хомо Галактикус) ще станат съвършени зрели индивиди 100% като Матрицата…

ТРАГИЧНАТА ГРЕШКА на ОФИЦИАЛНАТА МЕДИЦИНА:

Разглежда организма като ЗАТВОРЕНА ХИМИЧЕСКА система, в която трябва да има само химически баланс и нищо повече. Тя разглежда организма като ИЗОЛИРАН от високочестотните енергии (от Праната), от Духа, от Душата, от Енергийното тяло, от Космоса, от Бога… (структурите им са СВРЪХвисокочестотни – все още за тях няма регистриращи уреди)

Тя "лекува" като отстранява симптомите (сигналите) за ГРЕШКИ в РАЗВИТИЕТО. Така унищожава сигналната (алармената, имунната) система на организма. НЕ ПОПРАВЯ ГРЕШКИТЕ.

Т.е. официалната Медицината е НЕНАУЧНА !!!

Защо официалната медицина бяга от фактите – акупунктура (иглотерапия), екстрасенси, знанията на йогите за енергийните канали, пранаямата, пречистванията на организма, суровата (живата) храна  и кулинарната (МЪРТВАТА) храна??? !!! …

ДВА ОСНОВНИ ВИДА МЕДИЦИНА

1. ВЕТЕРИНАРНА медицина – за мъже, които нямат Дух и за жени, които не могат да го използват. Т.е. за хора, които не могат да се самоусъвършенстват, които ще си останат Хомо Сапиенс, т.е. животни без развитие (биороботи). БЕЗ ВОЛЯ. Те не могат да се лекуват сами. Това е медицината за Хомо Сапиенс.

2. ХУМАННА медицина – за мъже, които имат Дух и за жени, които могат да го използват чрез мъжа. Т.е. за хора, които могат да се самоусъвършенстват, които ще се трансформират в Новия биологичен вид – Хомо Галктикус с възможности  за космическо развитие… С ВОЛЯ. Те могат да се лекуват сами.

Обобщение: ПАНАЦЕЯТА това е ПРАНАТА (ЛЮБОВТА), т.е. духовното и хармонично развитие, т.е. ЙОГА, т.е.

УНИВЕРСАЛНАТА МЕТОДОЛОГИЯ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ

07
^горе^

ОСНОВНИ ИЗВОДИ

ОСНОВНИ МЕДИЦИНСКИ ИЗТОЧНИЦИ ЗА ЗДРАВЕТО

ПАРАДОКСАЛЕН ИЗВОД
ХОРАТА И ОБЩЕСТВОТО СЕ "РАЗВИВАТ" НЕНОРМАЛНО

Цял един полюс на физическото, умственото и психическото развитие е изключен за деца, ученици, спортисти, здравеопазване. Т.е. сега „развиваме” само едната половина, а другата, от която зависи първата, изобщо не съществува като практика. Затова получаваме половинчати цели, половинчати личности, половинчати резултати и …пълна безпътица… 

ПАРАДОКСАЛЕН ИЗВОД
ХОРАТА И ОБЩЕСТВОТО СЕ "РАЗВИВАТ" НЕНОРМАЛНО

Образованието, здравеопазването и спортът са осакатени и от тук – непреодолими личностни и обществени проблеми и деформации. Т.е. децата, учениците, спортистите, обществото се развиват ненормално. Дисбалансът, неравновесието, неустойчивостта в психо-физическите показатели нанасят фатални промени и страдания. Става дума за двата биохимически полюса р (киселинност) и р (алкалност). Последният не съществува нито в теорията, нито в практиката. Само е споменат бегло като факт, но е забравен и напълно игнориран. Само 1% от хората развиват (повечето без да знаят) чрез нетрадиционни практики р алкалния полюс и нормализират донякъде баланса си и така постигат нормално развитие поне в киселинноалкалния комплекс.

  ХАРМОНИЧНОТО, ВСЕСТРАННО РАЗВИТИЕ е КЛЮЧЪТ   
за решаване на всички проблеми
(и личностни, и обществени)

ВСЕОБЩАТА КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ (ПРАНА)

Сега животът предлага САМО по силата на необходимостта развитие САМО на ПОЛЮС  (р), който полюс ДЕФИНИРАМЕ като ГРАВИТАЦИОННО (МАТЕРИАЛНО) РАЗВИТИЕ (ново понятие) и това са енергиите "звуци", "радио" и "светлина". А енергиите вдясно, които са ПОЛЮС  (р), които дефинираме като ДУХОВНО РАЗВИТИЕ (което също е материално, понеже са определени частиците по маса, плътност, честота на трептене, скорост на разпространение) винаги остават със затихващи функции още като се роди детето до смъртта. А енергиите вдясно са основата на живота, негова предпоставка и причина. Образователната система, медицината и спортът напълно са пренебрегнали ЦЯЛ ПОЛЮС НА РАЗВИТИЕТО. И това е предпоставка за НЕНОРМАЛНО РАЗВИТИЕ, т.е. развитие само в гравитационните честоти, все още наричани материални. Защото тия вдясно също са материални, но няма уреди, които да ги регистрират. Това не значи, че ги няма.

ПОЛЮС  (р) ЗАДЪРЖА вещества и енергия в клетките (помпане), а ПОЛЮС  (р) ОТДЕЛЯ – и поради ЛИПСА на развитие на ПОЛЮС  (р)

ОТДЕЛЯНЕТО на ОТРОВИТЕ ИЗОСТАВА
и така още от раждането човек бързо се
САМООТРАВЯ
.

Пренебрегването на ПОЛЮС  (р) е основна причина за намаляването на живота от 1000 пълноценни и щастливи години, дадени от Природата, на някакви си ЖАЛКИ, мъчителни и непълноценни 70-80 години…

Развитието на всяко качество и способност да е предпоставка за развитие на всички качества и способности. Не както сега – специализиран, ЗАКРЕПОСТЕН ПРИДАТЪК на нуждите на производството или управлението на временни и частни интереси. Не както сега – развитието на едно качество пречи на развитието на маса качества. Умственият труд пречи на физическото развитие, а физическото – на умствения. И това по причина на ЛИПСАТА НА РАЗВИТИЕ НА ПОЛЮС  (р). Когато го въведем, всички проблеми ще се решат лесно и без пари.

СУРОВОЯДСТВОТО е НОРМАЛНОТО ХРАНЕНЕ
Колко хора се хранят НОРМАЛНО (според горната картинка)?
А колко хора мислят НОРМАЛНО?
Или си мислите, че няма връзка между храненето и мисленето?
Или си мислите, че няма връзка между тъпоумието, продажността
и храненето на депутатите?

"По …храненето им ще ги познаете."
(по Христос)

Обществото е съставено от личности. Банално, нали?
Обаче, след като 99% от съставните части на обществото е от ненормално развиващи се личности, какво общество очаквате да има?

Никак няма да му е приятно на който и да било да му кажеш, че се развива НЕНОРМАЛНО, даже по тая причина, че изобщо не се развива, но пък на мен не ми е приятно тая истина да бъде премълчавана и по тая причина аз пък да живея в НЕНОРМАЛНА СРЕДА.

По-долу ще отворите, кликайки картинката, ТАБЛИЦА на алкало- и киселино-образуващите храни. Ще видите, че колкото е по-алкален организмът (надясно), толкова е по-силно полето от енергии, захранващи психиката и интелекта (енергии с номера 3 и 4 надясно на диаграмата).

Т.е. ние постепенно трябва да се ОСВОБОЖДАВАМЕ от киселино-образуващите храни, изискващи повече кислород, като тренираме организма за по-високи нива на киселинност чрез физически натоварвания и умствен труд, които се извършват при недостиг на кислород, за разлика от упражненията на йогите (асани, пранаяма, медитация…), които тренират организма към излишък на кислород. Така чрез физически тренировки ние ще заместим храната с нейното изискване за по-високи нива на киселинност, които дават сила, издръжливост и бързина на тялото. По този начин ще правим и киселинно-алкалния си баланс, замествайки с упражнения както киселино-образуващите, така и алкало-образуващите храни. Т.е. и киселинността, и алкалността трябва да се развиват в баланс, а не както повечето теории изискват от нас дори напълно да изоставим киселинното си развитие.

Другият характер на киселинно-алкалния баланс е съответно задържане-отделяне – киселинността задържа, а алкалността отделя енергия и вещества в/от клетките и другите макро структури на тялото. Т.е. при изкривяване към киселинност, освен че тялото става силно поради натрупаната енергия и вещества (положителен ефект), още и така задържа отровите, самоотравяне (вреден ефект). Алкалността обратно – при изкривяване към алкалност тялото предимно отделя вещества и енергия – пречистване от отрови (положителен ефект), но пък и така човек става отпуснат, вял, безволев (вреден ефект). При постигане на балансирано развитие на двата полюса се неутрализират вредните последици от единия полюс. Постига се Устойчиво, хармонично, непрекъснато и постоянно развитие до надхвърляне на "обикновените" граници на способностите (придобиване на сидхи – свръхспособности)…

Когато нашите способности НАДХВЪРЛЯТ ГРАНИЦАТА наляво (физическата киселинна граница) (0Hz), получават се свръхспособности (сидхи), но това може да стане само ако и границата на способностите се измести достатъчно много надясно (алкално), откъдето ще дойдат и захранващите за физическите способности енергии от 1, 2, 3… надясно (Ефект на махалото, т.е. ЗАКОН за обратно действие на развитието):

Седемте полета (горе), на които може да влияем съзнателно.

ЕФЕКТЪТ НА МАХАЛОТО
(Закон за обратното действие на развитието)

Средни способности на развитие в баланс в двете посоки.

По-висши способности на развитие в баланс в двете посоки.

Дисхармонично "развитие" (сегашно положение).

Ето и таблицата за киселино- и алкало-образуващте храни:

По желание ИЗТЕГЛИ СНИМКА от горната таблица.

Диаграма
ЗА БЕЗПРОБЛЕМНО СМЕСВАНЕ НА ХРАНИТЕ
по д-р Вероник Скавинска (САЩ):

ПРАВИЛНИ ХРАНИТЕЛНИ КОМБИНАЦИИ ЗА ЗДРАВЕ
кликни снимката за голям размер

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ
кои храни са естествени, с изкуствени (вредни) добавки или ГМО
по кода, който би трябвало да е писан на опаковката:

1. Ако кодът има само 4 цифри и започва с номера 3 и 4, това е продукт на интензивното земеделие, т.е. с използване на доста изкуствени торове, пестициди, инсектициди и други. Т.е. продуктът е "нормално" увреден…

2. Ако кодът е с 5 цифри и започва с 9, това е натурално, биологично земеделие. Най-предпочитаното, ако имате достатъчно пари, разбира се.

3. Ако кодът е с 5 цифри и започва с 8, това е ГМО продукт. Бягайте от него като дявол от тамян…

   

Това е принципна схема на основните структури на развитие както на обществото, така и на личността.
Сами преценете коя схема е НОРМАЛНА и коя не е…

Броят и посоката на векторите не е случаен, а са следствие на
научно откритие

ПРИНЦИПНА СХЕМА на ХАРМОНИЧНО РАЗВИТИЕ     ПРИНЦИПНА схема на НЕХАРМОНИЧНО РАЗВИТИЕ

    Космически Принцип на ПОДОБИЕТО:
1. Природата, човекът, обществото се развиват по едни и същи фундаментални закони – всички те са част от космоса. Еволюцията на едното се отразява в еволюцията на останалите. Космическата еволюция на Слънцето (Земята) е към края си – намира се в края на спиралата (галактиката). Следователно:

2. Всички начини за обществено и личностно развитие са изчерпани. Всички напъни за приложение на старите закони водят до неуспех. 

3. Ако не са спазени законите за развитие на личността, няма да бъдат спазени и обществените закони. И от там ще се случват (уж) случайни природни и обществени катаклизми, страдания, жертви. Всички виждаме световните „резултати”, но не осъзнаваме връзката между тях и нас самите…

    Ако не възстановим природосъобразния живот на личността,  ще търпим пълен крах в организация на обществото, в противодействие на природните стихии, в личните начинания… 

Надеждите (като лозунги), които се възлагат на спорта за справяне с личностни и обществени негативи, са НЕнаучна фантастика, вредна и разточително скъпа заблуда. Елитният спорт сега е недосегаема система за печалба на единици (мафия), а не еталон за човешко развитие. Спортът е лишен от обществен смисъл – демонстрира печалби, но не и развитие на цялостни личностни качества. Спортистите се „пенсионират” в младежка възраст (около 30-те, а има и на 20).         Ако спортът в този му вид можеше да реши нещо, Марадона нямаше да е наркоман, а Стоичков – побойник; нямаше да има болни и мързеливи; нямаше да има престъпници и ощетени; нямаше да има нещастия и …безпътица.

    Никой и не очаква спортът да реши тези проблеми! Защо пък не? А милиардите му какво вършат? Материализират се в луксозни вили, коли, яхти, самолети… В преяждене и препиване… В разврат… В деградация… Тясната специализация руши останалите качества. Хората виждат все по-малко смисъл в спорта. И образователната система, и спортът произвеждат болни, агресивни, демотивирани за развитие деца и юноши. Спортът вместо стимул за цялостно развитие се е превърнал в отдушник и бягство от други проблеми. Това, едно дете (пък и възрастен) да боледува 4-5 пъти през зимата (а и през лятото), вече се приема като норма (като нещо „задължително”), а не за порок. Това, едно дете да го мързи да учи, да прави пакости, да нагрубява и се бие, вече се приема за геройство… Човекът е натоварен от Природата (еволюцията) да се саморазвива и да я осъзнава. Това го различава от животните. Мързелът и безхаберието означават животинско съществуване. Липсата на саморазвитие и самоосъзнаване у човека е все едно птичката да я мързи де лети – повреда в еволюционното предназначение.

    Половината, което трябва да развиваме у себе си (рСО- (алкалност)), липсва в живота на хората. И това е основната причина за задънената улица, в която бъхти не само спортът, образованието, но и цялото общество, и всички хора. С този сайт целим да добавим в образованието, спорта и обществото липсващата половина за нормално човешко развитие.

    Ще успеем! Защото имаме осъзнат космически закон Устойчиво (хармонично) развитие! Ако го приложим масово!

Тук ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА НАУКАТА ОПРЕ-ДЕЛИХМЕ

МАТЕРИАЛНИЯ НАСИТЕЛ

НА ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ !…

Тук ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА НАУКАТА ОПРЕ-ДЕЛИХМЕ

ОТВЪДНИЯ, ДУХОВНИЯ СВЯТ,
който се оказа …материален!…

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА НАУКАТА ОПРЕ-ДЕЛИХМЕ, че

можем да преминем в ОТВЪДНИЯ, ДУХОВНИЯ СВЯТ

с телата си, а не както до сега без тях (при смъртта) и да се връщаме обратно с тях по най-различни начини!…

Тук ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА НАУКАТА ОПРЕ-ДЕЛИХМЕ, че за определен брой индивиди съществува

БЕЗСМЪРТИЕ!

ВАЖНА ЛИТЕРАТУРА:

РЕЦЕПТИ ЗА НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ И РЕЖИМ ЗА
ВИСОКИ ЛИЧНИ УНИВЕРСАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ

 

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА САЙТА
(горе в дясната странична лента има абонаментна форма),
когато публикуваме нещо ново в сайта,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

9
^горе^
ИЗТОЧНИЦИ НА ИНФОРМАЦИЯ:
  ИЗТОЧНИЦИ НА МЕДИЦИНСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕТО

НАУКАТА ВЕЧЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С БОЛЕСТИТЕ
СЕГА ВЕЧЕ ПРЕДСТОИ ПРАКТИЧЕСКАТА РЕАЛИЗАЦИЯ НА
БЕЗСМЪРТИЕТО (лекция 2014 г.):

 

Художествен филм за любовта и как водата я отразява:

 

Научни изследвания за чудесата на водата и здравето:

 

ЦЕЛЕНАСОЧЕНИЯТ САБОТАЖ СРЕЩУ ЖИВОТА:

във филма се казва в прав текст за медицината:
"Това не е наука, а интелектуално мошеничество."
"На Земята трябва да останат само 500 милиона души…"

85% В МЕДИЦИНАТА СА ПЪЛНА ГЛУПОСТ

ИЗМИСЛЕНИТЕ БОЛЕСТИ

ВАКСИНИТЕ – ЧУДОВИЩНАТА МАНИПУЛАЦИЯ
 

ВАКСИНИТЕ и ЧИПИРАНЕТО,
ПРЕДНАМЕРЕНО УНИЩОЖЕНИЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО:

 

КОНТРОЛИРАНИЯТ ФЕМИНИЗЪМ

СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ "ЕЛИТ", КОЙТО МЪЧИ ДА НИ ЗАВЛАДЕЕ

ЛЕЧЕНИЕ НА РАКА – НАЙ СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА

 

НОРМАЛЕН ДОКТОР ОТ САЩ:
"ВСЯКАКЪВ РАК СЕ ЛЕКУВА ЗА 6-8 ДНИ"

 

ФИЛМИ НА АНГЛИЙСКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК
https://www.youtube.com/watch?v=QFfabQfS1Nk
https://www.youtube.com/watch?v=Iw0pZgbax6A
https://www.youtube.com/watch?v=iFfofu-FerM
https://www.youtube.com/watch?v=5XdgNYiOcp8
https://www.youtube.com/watch?v=5jwKRKLLVQA
https://www.youtube.com/watch?v=BDOD2xVhPFw
https://www.youtube.com/watch?v=AOXuES4AUBw
https://www.youtube.com/watch?v=XdLyMhNdcSc
https://www.youtube.com/watch?v=zScMj14mUI8
https://www.youtube.com/watch?v=ejFYgBEw4vA

УЖ НАУКАТА НАПРЕДВА, НО РАКЪТ НАПРЕДВА ОЩЕ ПО-БЪРЗО:
https://www.youtube.com/watch?v=MNFGTRWavTI


В двата филма се доказва, че ракът и
множествената склероза са лечими, но и това, че
спортът, ако НЕ е комбиниран с йога-пози, може да причини рак:
 

 

Филм за СВЕТОВНОТО ЗЛОДЕЙСТВО, наречено
МЕСОЯДСТВО – МОДЕРНИЯТ КАНИБАЛИЗЪМ
:

 

 

Официалната система на сертифициране на храната в САЩ,
е наложена на целия свят. Вижте "ПОСТИЖЕНИЯТА" им
:

 

 

 

Някои ЧЕСТНИ лекари от долния филм казват:
"ЦЯЛАТА НАУКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕНАПИШЕ!"
Но БЯЛАТА МАФИЯ крие истината:

 

 

Българинът, който ДВЕ ГОДИНИ
(до това предаване от филма)
не яде химическа храна.
Виж повече обяснения в текста към филма в ЮТЮБ
:

 

 

ИЗОБИЛИЕ ОТ ФИЛМИ НА ТАЯ ТЕМА!

ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕ ОТ НАРОДА:
 

 

НАПРАВИ СОБСТВЕНА ДИАГНОСТИКА ЗА РАК и ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ПАРИ

НЯМА НЕИЗЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ – ПИЙТЕ ВОДА

И ЛЕЧЕНИЕТО НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВИТЕ БЛЕСТИ Е ПОГРЕШНО

ФАРМАЦЕВТИКАТА НЯМА ЦЕЛ ДА ЛЕКУВА – РЕЦЕПТИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ


Леонардо ДиКаприо и Мартин Скорсезе

във филма ЗЛОКОБЕН ОСТРОВ,

изобличаващ Бялата мафия:


 

 

ДРЕВНАТА СВЕЩЕНА (ИЛИ БЪДЕЩА) МЕДИЦИНА:

КУРС ПО НОРМАЛНА МЕДИЦИНА
с
проф. д-р Александър Илиев:

КУРС-КВАЛИФИКАЦИЯ ПО НОРМАЛНА МЕДИЦИНА

 

ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА ИМАТ ЕДНА ЦЕЛ:
НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО

Тук ще научите за невероятните способности, които всеки човек може да постигне, ако не е зомбиран от официалната медицина и медиите и има воля да работи върху себе си.

Лекция през 2006 година:

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ ОТКРИТИЯ,
обясняващи и доказващи нашето галактическо бъдеще, както и основния произход на болестите и нормалното им лечение.

 

 

**************
ЛИТЕРАТУРА НА АНГЛИЙСКИ
**************

НАЧИНЪТ НА ХРАНЕНЕ:
НАШЕТО ЛЕЧЕНИЕ, ПРОФИЛАКТИКА И
УСЛОВИЕ за НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ

Граждани, вземете се в ръце, зарежете порочния си начин на живот и почвайте промяната на съдбата си с природосъобразно хранене и тренировки и грижа за собственото си здраве! А ние сме тук да ви помогнем по ПЪТЯ…

Бъдете САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ЛИЧНОСТИ, а не безволни биороботи, чакащи на господаря-доктор отвън да го командва и му поправя грешките! И побързайте, докато световните кукловоди не са ни изпотрепали и изтрили тая тук информация…

С ЦЯЛАТА ТЕОРИЯ (ЛОГИКА) НА ПРОЦЕСА НА ОЗДРАВЯВАНЕ от тази страница, съветите на напреднали в практиката хора, плюс вашия бъдещ опит и логическо мислене, вие ще можете да развивате своите здравни, физически, умствени и психически способности десетилетия напред, без да се нуждаете от друга литература, като се обогатите и с описаната практика от първата, показана по-долу книга на моя учител, Венцеслав Евтимов. Добре ще е и да видите практиките и на други хора, като показаните книги вдясно на първата. Първата е безплатна и може да я изтеглите, като кликнете снимката, вторите две може да си купите от многобройните книжарници у нас. От всяка ще научите нещо повече, но не забравяйте, че всички подобни имат една и съща основа – древната наука йога. Всички следващи са различни пътища на практикуващи с различни интерпретации. Само нашата информация тук отива по-далече – разяснява по задълбочено, по-научно и по-нагледно, т.е. по-мотивиращо от цялата налична в интернет (в света) литература за здравето.

Ако искате да закупите другите две книги или подобни, кликнете ги и ги поръчайте от сайта, който ще се отвори и изберете линка "Книги". Или каквото си харесате. УСПЕХИ!

Венцеслав Евтимов "ЙОГА"  "ЧУДОТО НА ГЛАДУВАНЕТО" Генадий Малахов  "ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА" Генадий Малахов

Ако все още се съмнявате в казаното от нас, ние ДОКАЗВАМЕ по-изчерпателно нашите твърдения в УЧЕБНИК ПЪРО НИВО от страницата:

НОВА ЙОГА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

 

(горе)

ОЩЕ ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО
за професионалисти и за хора, които
разчитат на собствения си здрав разуми и воля:

ТЕОРИЯ НА ЗДРАВЕТО И ЛЕЧЕНИЕТО (УНИВЕРСАЛНА МЕТОДОЛОГИЯ)

 

АБОНИРАЙ СЕ ЗА САЙТА
(горе в дясната странична лента има абонаментна форма),
когато публикуваме нещо ново в сайта,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

14 Responses to ТЕОРИЯ НА ЗДРАВЕТО И ЛЕЧЕНИЕТО

 1. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните", без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-метална Лъжица! ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни…

  ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА! АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНЪТ – 0895158337.!!!!!! МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА! Ако има направена химиотерапия или операция, звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 40 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР, ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%! В рецептата с джиндифила се добавя още СОК ОТ 2 ЛИМОНА, ИЗСТИСКАНИ РЪЧНО, ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА 30 ГР ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ ЛИМОНЪТ СЕ РАЗРЯЗВА НА ПОЛОВИНА И СЕ ИЗСТИСКВА С РЪКАТА КОЛКО СОК ПУСНЕ КОРАТА И ДРУГОТО СЕ ИЗХВЪРЛЯ!

  Тук съм на тоя фейсбук профил:
  https://www.facebook.com/boyko.mitev

  • Admin каза:

   СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ за човешката съпричастност и всеотдайност. Благоря Ви, че отделихте време да дадете знаиня на другите!!!

 2. Привет приятели! Страхотно, аз съм на същата "пътечка" и също лекарите ме докараха до полуинвалидност, но само резкия "завой" към природната медицина и промяна на храната ме върнаха към живота, станах суровоядец, като повече клоня към плодоядството. Месеци наред бях само на плодове. Ползвам и билки и тъкан от натурални жлези, защото ендокринната ми система е много разбалансирана, лекувам се при д-р Морс – лекар натуропат. Всичко което пишете е вярно и се покрива с неговите разбирания и с моята практика. Но хората не са узрели да разберат, че здравето е лична отговорност. Благодаря за хубавата статия.

 3. Rossitsa Kraycheva каза:

  Кого и от какво сте излекували, имате ли изследвания и доказателства или е по-лесно да се втълпяват дивотии на болни хора, та да им се вземат парите. по-зле сте и от лекарите.

  • Admin каза:

   Аз лично НЕ СЪМ ИЗЛЕКУВАЛ нито един човек по горните правила. И това е огромната грешка на официалната медицина – ОТНЕМА ИНИЦИАТИВАТА на хората да ОСЪЗНАЯТ ГРЕШКИТЕ си и да ги отстранят, като ги УСПОКОЯВА, че, видите ли, добрите чичковци и лелки доктори НИЕ ще ви лекуваме, а вие ще ВИРИТЕ КРАКАТА и ще си ПРОДЪЛЖАВАТЕ да грешите. А това е начин хората да продължат да боледуват от ГРЕШКИТЕ си на хранене и живот и ДА ИМ ВЗИМАТ ПАРИТЕ цял живот без резултат. Аз просто показвам ГРЕШКИТЕ на хората и ги упътвам по ПРИРОДОСЪОБРАЗНИЯ живот и правила. И те САМИ се лекуват. Т.е. ОСЪЗНАВАТ грешките си, отстраняват ги и затова се оправят. Няма такъв случай, при който човек да е спазил нашите правила и той да не се е излекувал. САМ. Аз самият съм бил на умирачка от лекарски грешки, едва оживях и ако не бях променил начина си на живот, мислене и ТРЕНИРОВКИ, нямаше да съм жив. А сега съм на 58 в младежка и СЪСТЕЗАТЕЛНА спортна форма и умът ми реже като бръснач, което в младежка възраст беше по-зле.

 4. Zhivko Ivanov каза:

  KAZHETE HESHTO ZA SODATA BIKARBONAT SAS KISSELO MLEKO KATO LEKARSTVO PROTIV RAKA I LECHENIE NA RAKA I DRUGHI BOLESTI. VIARNO LIE. AKO OBICHATE MI ODGOVORETE NA EMAILа

  • Admin каза:

   Да, вярно е по принцип. Но трябва да внимавате дали източникът не е ПРЕПИСАЛ нещо грешно от ОРИГИНАЛА. Аз специално не съм изследвал содата и киселото мляко. Но по мое мнение содата и киселото мляко не трябва да се смесват. Но може и да греша. Аз разчитам на йога-упражненията и пречистването на организма – от тези книгите, дадени тук (проследете линка):

   http://www.new-civilization.bg-market.com/immortality.html

   • D.R. каза:

    Елена Рьорих пише за приема на сода…мисля, че беше в книгата „Писма на Е.Р.“…там тя препоръчва да се взема с топло прясно мляко ….

    • Admin каза:

     Прясното мляко в съчетание с каквато и да било храна е много вредно. То може да се пие само на гладно или с  естествени продукти като напр. сурови овесени ядки. Най-много – с надробен хляб, и то пълнозърнест. Но и това е компромис. Содата постига АЛКАЛИЗИРАНЕ. За такова има хиляди начини и средства. Например сурови зеленчукови сокове. Асани – упражнения на йогите, както тяхната прана яма (упражнения за дишане. Но най-доброто е хармонизиране или работа по трите главни направления при човека – физическо развитие, умствено развитие, психическо развитие (изкуства).

 5. Mariyana Taslakova каза:

  Благодаря за информацията, сега много неща ми се изясниха!

 6. Дано повече хора ви намерят и разберат ужасната истина, че официалната медицина не е създадена да лекува, а да печели. И когато възрастни хора прочетат такова твърдение, те не искат да повярват, защото тяхното ЕГО не им позволява да си ПРИЗНАЯТ, че са ги вземали за "зелен хайвер" толкова дълго време.

 7. Zapoznat каза:

  То ако ставаше така… Само твърдения без доказателства и без покритие. И някакви картинки. Това не е никаква наука и няма нищо реално в това.

  • Admin каза:

   Аз ще отговоря по същия начин: "То ако ставаше така… Само твърдения без доказателства и без покритие." Т.е. Вашето е ПРАЗНО ОТРИЦАНИЕ, празно дърдорене, без доказателства. Моите доказателства са ИЗВЛЕЧЕНИ от основни природни закони, които започват още от ТАЯ СТРАНИЦА и продължават тук. Ако губите ЛОГИЧЕСКАТА ВРЪЗКА между началото, средата и края, значи не Сте за тук, а за официалните средства за масово промиване на мозъци. Т.е. Вие не се нуждаете от доказателства, а от сляпа вяра в авторитети. Освен това трябва да видите и физико-математическите доказателства от ТАЯ КНИГА, но трябва да сте математики и физик. Ако не Сте и ако не искате да станете, значи само си проветрявате устата (клавиатурата).

 8. Ужас! Трудно е за вярване, но доказателствата в материала са железни. Не може да продължаваме да се подчиняваме на системата, която разлага всички сектори на живота.

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: