УСТОЙЧИВО СТРОИТЕЛСТВО

Устойчиво човешко развитие чрез Устойчиво строителство и Устойчива Природата!
Пасивни Сгради с Изолационни Тухли, Енергийна Ефективност, Екология
Пасивна сградаПараметриУслугиПартньориЗа нас

Българските специалисти по
ПАСИВНИ СГРАДИ,
твърдят, че масовото им строителство у нас е
НЕВЪЗМОЖНО
поради безумните цени на западни и наши строителни технологии.

За щастие вече у нас строежът на такива сгради е евтин поради

БЪЛГАРСКОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ:

ИЗОЛАЦИОННИ ТУХЛИ


НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Пестенето на енергия и опазването на Природата е основна задача на Доктрината на ООН за ...Спасение на Човечеството, наречена "Устойчиво развитие". Ние сме горди, че Западът може да вземе нова технология от нас в помощ на тази доктрина и да ни ...последва,  >  "...и ние сме дали нещо на света."

Пасивните сгради вече се налагат като задължителен стандарт на Запад, което ще стане и у нас. Виж актуална:

Директива за енергийни характеристики на сгради
на Европейската комисия

Наши предложения за пълно комплектоване на Вашата сграда:

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ

1. Строителство: тухли, мазилки, покриви, обзавеждане, дограми, архитектурни проекти за Пасивни сгради.
     С нашата технология ние спестяваме работно време за строеж до  3 (три) пъти в сравнение с обикновеното строителство - допълнителните изолации и крепежни елементи стават излишни.

2. Цялостно изграждане на Вашия дом от узаконяване и първа копка до ключ.

3. Спестете данъци: няма да плащате 10 години Данък сгради, при сертификат за Енергийна ефективност чрез нашата технология.

4. Спестете енергия: с нашата технология ще спестите енергия за отопление и охлаждане 6 (шест) пъти в сравнение с обикновеното строителство.

5. Опазете Планетата, т.е. себе си: не мислете само за Вашите разходи, но и за опазване на околната среда - Глобалното затопляне ще обърка и всички наши планове един ден. Научете повече за нашите

Строителни услуги и техните Параметри

(горе)


Сравнителни концепции между официални и наши стандарти...

   ВАЖНО!
Ние от Институт "НЕОГЕН", когато предлагахме за приложение нашите Изолационни тухли, се сблъскахме с невероятен факт: понятията "количество човешки труд" и "работно време" (да не говорим за "екология и енергийна ефективност") са напълно заличени от мислите и практиката на различни строителни фирми и отделни строители, с които се срещахме. Те не можеха, нямаха техническа грамотност, да изчислят с колко пъти намалените чрез нашите тухли труд и работно време поевтиняват цялостния строеж, въпреки малко по-високата отделна цена на тухлите спрямо стандартните.

Но тайният, съкровен техен помисъл, беше, че когато се намаляват трудът и работното време, тяхното участие в печалбата също намалява. Тази тяхна заблуда не е от вчера – нека си спомним, как в началото на научно-техническата революция работниците са чупели машините от страх, че последните ще ги направят безработни…

Да, така е ставало. Това става и сега. Но това не е проблем на прогреса, а е проблем на изостаналите обществени (трудови) отношения.

Този факт ни принуди да предложим на собствениците на бъдещи сгради изцяло наш екип да извършва цялостния строеж от първа копка до ключ – за да избегнем трудовите противоречия между тия, които предлагат материали и тия, които материализират проекта.

И още – строителите трудно променят навиците си и представите си за строеж – те трудно могат да си представят, че един строеж може да бъде завършен няколко пъти по-бързо, с по-малко усилия, чисто като в аптека и без отпадъци. Защото представата за строител е тежък, продължителен и …мръсен труд…

Съществува и друг проблем – все по-обедняващият гражданин, който има все по-малки възможности за първоначална инвестиция. Той дори е склонен да построи какъв да е "покрив над главата си" набързо, докато все още не е изчезнало това, което има в момента поради световната Инфлация. Той вече не може, дори и да иска, да мисли за "розовото бъдеше", през което строежът му сам ще си изплати инвестицията…

1
(горе)
Пасивна сграда на цената на обикновено строителство
това е нашето постижение!

ДОМЪТ МЕЧТА


Домът на Вашите мечти вече е реалност. Построен от основите и
обзаведен ДО КЛЮЧ, напълно по Ваш вкус, НЕ Е САМО за БОГАТИ,
а всеки, който има намерение да строи, ще си сбъдне мечтата
.

Защото цената от 800 лв./м2, в която са включени абсолютно всички разходи от ДОКУМЕНТАЦИЯТА по УЗАКОНЯВАНЕТО и ПОЛУЧАВАНЕТО на КЛЮЧА, е напълно поносима за българския стандарт, а построеното от нас ще отговаря на най-високите изисквания на европейските стандарти за МАКСИМАЛНА ИЗОЛАЦИЯ и ИКОНОМИЯ на ЕНЕРГИЯ.

Независимо от големината, построеното от нас напълно ще отговаря на европейските стандарти за максимална изолация на сградата и със 100% нулеви енергийни разходи... Доверявайки се на нас, Вие ще получите дом с всички удобства и

95% БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ

А дори при НАЙ-ТЕЖКИ АВАРИИ на водопреносната мрежа няма да има никаква липса на ПРЯСНА ПИТЕЙНА ВОДА

Чрез нас вие ще имате дом без абсорбатори, климатици и с
20 годишна пълна гаранция!

(горе)
Изтегли в своя компютър
НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ


СРАВНИТЕЛНИ КОНЦЕПЦИИ
между официално съществуващия стандарт
на пасивно строителство и нашия нов метод и материали

Директива за енергийни характеристики на сгради
на Европейската комисия

 
Наши предложения за пълно комплектоване на Вашата сграда:

  СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИНСТРУМЕНТИ


(горе)

Web Desigh > BG-Market.com + BGL-Biz.com

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: