ВЪЗВАНИЕ

БОРБАТА за КАРЛОВО е БОРБА за СПАСЕНИЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО

 
 

 НАЧАЛОПЛАТФОРМАВЪЗВАНИЕПРИНЦИПИКРИТИКАКОНКУРЕНЦИЯ
КАРЛОВО - ДОЛИНАТА НА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ
ТуризъмПрограма на ООНБоклукътПравославиетоКампаниятаМедиите

Ако не бъде Свещено Карлово,
просто няма кой друг и Цвилизацията ще изчезне!

ВЪЗВАНИЕ към гражданите на Карлово:

Първенството за излапване на бюджета и на 10-те %-та е със СЪЩИТЕ играчи, но продадени в различни отбори. Със същите речи, със същите обещания, със същата интонация, със същите гримаси, със същите фанфари, със същата музика,  със същите ...ЦЕЛИ: властване и лапачество.

   Приоритети, инфраструктура, икономика, градинки, дупки, образование, култура, екология, социалност - празни приказки, за замазване на КАТАСТРОФАЛНАТА ИСТИНА: Цялата Цивилизация и Животът на Земята са пред ГИБЕЛ.

   Всички виждат с очите си истината, че Светът е пред свършека си, пред "края на системата на нещата" (Библия), ("Една Неудобна Истина" - Ал Гор), но само ние имаме чистотата и силата на детето от приказката да извикаме: "Царят е гол!"

Свидетели сме на съдбоносни събития на Земята.
(Ванга, януари 1988)
...очакваме НОВО НЕБЕ и НОВА ЗЕМЯ, на които обитава правда.
(Библия, 2 Петър 3:13)

И видях НОВО НЕБЕ и НОВА ЗЕМЯ; защото ПЪРВОТО НЕБЕ и ПЪРВАТА ЗЕМЯ преминаха...
(Библия, Йоан 21:1)
Но в този ден Земята ще бъде заменена с ДРУГА ЗЕМЯ и Небесата - с ДРУГИ НЕБЕСА.
(Коранът, сура 14 (Ибрахим), ает 48)

    Похватът на световната Олигархия: "смачкай народите с бедност, с войни, с партийни и социални конфликти; РАЗДЕЛЯЙ ги на партии, фракции, секти; чупи им тъпанчетата с речи, чалга и децибели; пълни им стомасите с кебапчета, бира и пластмаса; дай им "свобода" да крещят и веят байряци; остави им време и сили само за насъщния - пък им гледай сеира как се самоизбиват, а ние ще пълним гуши от целия тоя световен цирк!"

   Свещено КАРЛОВО! Нима ще се хванеш на СЪЩАТА тая уловка, рециклирана хилядолетия! Не казваме, че няма проблеми с боклуците, канализацията, насъщния. Но ония, същите, дето безчинстваха досега, пак ни навират главите в дупката на недоимъка и дребните обещания, за да не видим катастрофалния хоризонт - Животът на Земята си отива. Да, може да си оправим боклуците, канализациите и насъщния, но каква полза, ако целият кораб (Земята) потъне, ако карловци не се РАЗВИВАТ по божествените закони и бъдат сведени до консуматорски машини?!...

   СВЕТОВНА МИСИЯ на Свещено Карлово е да бъде пример за целия свят. Още по време на турското робство Карлово, може би единствено в света, е имало обществена система 1 към 1 с повелите на Христос - съсловен принцип на изборност и йерархия според компетентност. Същата (о, чудо) има и в Хартата на ООН....

   ПАРТИИТЕ ПРЕЧАТ на Демокрацията. В нормално общество те са излишни глупости. Левски е взел своята Революционна Нареда (наказателен закон, § 3) именно от живата практика на карловци:

"Ако някой презре и отхвърли предначертаната държавна система "Демократска република" и състави ПАРТИИ за деспотско-тиранска или конституционна (монархична - бел.ред.) система, то и такива ще бъдат считани за врагове на отечеството ни и ще бъдат наказвани със смърт."

   Е, ние никого няма да убиваме, но затова пък ви казваме (виж по-долу):


Поминъкът - какво беше и какво е сега? От какво зависи прогресът?
...

   СВЕТОВНА МИСИЯ на Свещено Карлово е да даде на Човечеството най-съвършеното обществено устройство, най-съвършените технологии, най-съвършената наука, най-съвършения път за изграждане на личности! Ако не бъде Свещено Карлово, просто няма кой друг и Цвилизацията ще изчезне! Това е ПРИРОДЕН ЗАКОН! НИЕ НИЩО НЕ ОБЕЩАВАМЕ, това е ИМПЕРАТИВ, НИЕ ДЕКЛАРИРАМЕ: пред света няма друг ИЗХОД, освен примера на Свещено Карлово (ако то възприеме НАУКАТА, която развиват българските авангардни учени) - световна научнотехническа и духовна Столица. Ние не искаме да ни ВЯРВАТЕ! Не сме нито политици, нито попове, за да се нуждаем от СЛЯПА вяра. При нас всичко е математика и физика. Как ще му "вярваш" на уравнението: 2+3=5? Е, при нас е малко по-сложно, но принципът е същият - природна логика. Не ни вярвайте, просто срещнете се ЛИЧНО с нас и с нашите опоненти. Сравнявайте!

Програма на ООН "Устойчиво развитие" за Спасение на Човечеството

   Тъй както влюбената жена разкрива прелестите си пред единствения си любим, така и Природата разкри само на карловци своите свещени, съкровени тайни - ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ. Т.е. ПРИРОДО (БОГО) ИЗБРАНИТЕ (учените-откриватели, творците), непосредствените посредници между Природата (Бога) и обществото, са тук, а без овладяване на природните закони, няма прогрес. Някой политик или бизнесмен да е сътворил нещо? Те винаги са паразитирали върху прогреса и дори са УБИВАЛИ откривателите в името на властта и печалбите си!

   Да живее България!
   Бог да пази Карлово!

Напиши ОТГОВОР

%d блогъра харесват това: